Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: vitaminok

Ebben a beszélgetésben 12 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-03-11 20:03:17
 
zsofii

Szia!
Mi is most tervezzük, ezért január óta szedek 800 mikrogrammos folsavat, tudtommal ez a legfontosabb dolog, ugyanis ennek már akkor is elegendő mennyiségben kell jelen lennie a szervezetben, amikor még nem is tudod, hogy babás vagy, viszont a folsav egy olyan dolog, amiből csak táplálékkal nem jut be a megfelelő mennyiség.
Nem sokkal a folsav után haloljat (a Synergy tech tisztított halolaja) is szedni kezdtem az omega3 zsírsavak miatt, és olyat szedek, amiben van e-vitamin komplex is, ami állítólag jó hatással van a termékenységre.
Virágport és méhpempőt pedig elvétve eszegetek (legtöbbször elfelejtem és hetekig kimarad), ezek szintén tele vannak vitaminnal és természetesek. Szintetikus vitamint a későbbiekben sem szeretnék, ha megtudom, hogy ketten vagyok, onnantól a Perfect Prenatal kismamavitamint tervezem majd szedni,mert ez a legszimpatikusabb :)
zsofii
2013-03-11 19:38:27
 
Sziasztok! Babat tervezunk a ferjemmel es sok mindent hall az ember a kulonbozo terhessegi vitaminokrol. Kivancsi lennek a Ti velemenyetekre. Erdemes-e elkezdeni szedni, ha igen milyet, van-e mellekhatasa...stb. Koszonom a segitseget elore is!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!