Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Teherbeesés, beágyazódás

Ebben a beszélgetésben 14 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
VeresSzilvia
2013-07-03 15:51:05
 
Jár erre még valaki? Engem az érdekelne, akiről kiderült hogy baba lesz, visszagondolva érzett valamit beágyazódáskor? Tegnap óta olyan "nehéz" a méhem, olyan fura érzés..... mintha megjönne, de más....
mkinga
2012-12-17 15:37:10
 
Sziasztok, uj vagyok meg itt...nagyon szeretnenk babat , most van a 2ik honapja hogy probalkozunk, nekem 19iken kellenne megjojjon es ma reggel eszrevettem egy enyhe pecsetelo foltot a wc-papiron, nagyon pontos amugy a ciklusom 28nap. minden ciklus elott 1 hettel nagyon eros mellfajasom van...feltuno volt hogy ebben a honapban nem...csak a mellbimbom volt erzekeny picit. 26eves vagyok es 12eves korom ota van menszeszem es ilyent soha nem tapasztaltam. Nem tudom hova tenni ezt a honapot, nem tudom mi volt ez a pecsetelo akarmi...nagyon elbizonytalanodtam, ugy ereztem most osszejon.... Mindenkinek hamaros babasodast!!!!! Szoritok mindenkinek, egyszer csak osszejon!!!
Ritus1979
2012-12-12 16:57:21
 
Sziasztok!
Köszönöm a megnyugtató szavakat. Vérzés nincs, úgyhogy elvileg minden rendben. Alig várom, hogy kedd legyen, akkor megyek dokihoz.
Mindenkinek kellemes babavárást, babázást kívánok :)
bodadia2
2012-12-12 10:52:07
 
Vicacica: az első trimeszterben valóban sok baba elmegy, de annak millió oka lehet- talán erre az időszakra gondolhattál az önmegtartóztatás terén. Szerintem az orvosod a saját kórelőzményed (esetleges korábbi vetélések) és az aktuális állapotod (esetleges veszélyeztetett terhesség) alapján biztos tud majd számodra tanácsot adni. Én pénteken megyek dokihoz, majd rákérdezek.
erikava
2012-12-12 09:37:47
 
Ritus! Ne aggódj, sztem semmi baj nincs sem veled, sem a babával. A megemelkedett hüvelyváladék terhesség alatt normális, kivéve, ha csíp és viszket. A hasszúrkálás is normális. Sőt! Az egész terhesség alatt lehetséges, hogy abban az időben, amikor meg kellene jönnie, minden hónapban fájni fog a hasad, és kis görcsölés is lehet, ez is normális! Szóval ne aggódj, nem lesz semmi baj! Először én is megijedtem, amikor először görcsölgetett a hasam, de amikor ezt elolvastam, onnantól kezdve nem aggódtam emiatt. Amíg nincs vérzés, addig ne aggódj!
Vicacica
2012-12-11 15:10:49
 
Sziasztok!

Valahol azt olvastam, hogy aki friss terhes annak egy darabig tilos az eggyüttlét a párjával! Mit tudtok erről? Állítólag nagy a vetélés esélye ilyenkor.
bodadia2
2012-12-11 12:56:16
 
Szia Ritus!
Én azt olvastam, hogy amíg nem friss, piros vérzés jelentkezik, addig nincs gond a terhességgel. Plusz az is lehet, hogy az első hónapban még jelentkezik valami mensi féle - de az sem friss piros, mint ami szokott, hanem sokkal kevesebb és barnás, max pár napig. Remélem, kicsit megnyugtattalak - de, ha nagyon aggódsz, akkor hívj fel egy orvost.
Amúgy hasonlóan állunk: nálunk ez volt a legelső próbálkozásunk élesben, dec 1-jén teszteltem az első halvány pozitívat, tegnapelőtt meg már fél perc alatt virított mind a két csík a teszten, és most pénteken megyek dokihoz :-) Szintén első baba lesz :-)
Ritus1979
2012-12-11 06:21:19
 
Sziasztok!
Nekem most volt az első hónapom itt, és úgy néz ki, hogy elsőre sikerült. November 30-án pozitívat teszteltem (igaz nagyon halványan), másnap reggel megismételtem, akkor már sokkal jobban látszott. Biztosra akartam menni, ezért december 4-én újból megismételtem, itt már szépen látszott. Úgyhogy sikerült :) Most már csak azért aggódom, hogy minden rendben legyen. 33 éves vagyok, és ez az első terhességem. Még minden új, és mindentől megijedek. December elején kellett volna megjönnie, igaz kicsit korábban már megcsináltam a tesztet, mert éreztem jeleket. Türelemetlen voltam. Amúgy a párommal már egy ideje próbálkoztunk, de ez volt az első ciklus, amit a tervezett baba.hu-val csináltam végig. A családban még senkinek nem szóltunk a párommal, mert úgy gondoltuk, hogy megvárjuk az első orvosi vizsgálatot, ami december 18-án lesz. Így aztán nincs kitől kérdeznem, és csak magamban aggódom. Tegnap óta barnás folyásom van, igaz nem erős, alig észrevehető. Nem is nevezném folyásnak, csak a WC papíron vettem észre. Tudom, hogy a beágyazódáskor ilyen előfordulhat, de elvileg nálam annak már rég meg kellett történnie. Most akkor mi van? Aggódjak vagy ne aggódjak? Olvastam a méhen kívüli terhességről, de állítólag az nagy fájdalommal jár. Nekem pedig csak néha szúrkálódik a hasam. Ha valaki tudja, hogy mi ez, akkor kérem írjon, hogy ne gyötrődjek tovább. Persze az is lehet, hogy túlaggódom az egészet, mert olyan régóta vártam már erre a kisbabára, és azt szeretném, ha minden rendben lenne.
Gabi83
2012-11-28 09:20:17
 
Szia/sztok!

Még mindig csak barnás maszatolás van... de amúgy Mikulásra nem várom :) Bízok benne, hogy hamarosan sikerül, mert mi már több mint egy éve próbálkozunk és nagyon rossz, hogy minden hónapban megjön....

Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy hamar kezdjék el a kivizsgálásokat (hormon, férj vizsgálata stb.), mert lehet csak egy kis segítség hiányzik a babócához :) 
Amúgy én is iszom a palástfüvet, próbáltam már a méhpempőt is és a mastodynon cseppet, de most mégis gyógyszert kell szednem...
 
Mi hónapokat vártunk ezekkel, mert úgy gondoltuk, hogy úgyis hipphopp sikerül...és mégsem.

De feladni nem szabad, mert szerintem mindenkire vár kisbaba!!!! 
Szorítok Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anid80
2012-11-27 19:58:48
 
Szia Napsugár! 
 A méhpempőt nem ismerem....én a cickafark tea a ciklus első felében, palástfű tea a második felében jelenleg ezzel próbálkozom, illetve szedek napi 1 szem E-vitamint is. Majd meglátjuk. Új hónap, új remény....!!! Hátha.... nagyon remélem mindannyiunknak, ha más nem a jézuska végre meghozza a hön áhított kisbabát. Szorítok mindenkinek... HAJRÁ, HAJRÁ!!!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!