Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Segitség....Megőrülök:(

Ebben a beszélgetésben 10 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Missy
2013-07-08 13:58:42
 
Szia liw 133!
Remélem, a lelked jobban van. Gyakran hibázunk, de meg kell bocsátanod magadnak, nem lehetsz haragban önmagaddal.
liw133
2013-06-28 23:54:21
 
Elnézést hogy nem jelentkeztem, kicsit kiborultam. Történet vége :- 2 negativ terhesteszt után ujra kezdtem keményen edzeni és gondolhatod mi lett a vége..............begörcsöltem, véreztem és...........:(( kiborultam nagyon. Soha nem bocsájtom meg magamnak hogy nem mentem Orvoshoz....
Missy
2013-06-28 08:08:47
 
Szia liw133!
Mi a történet vége, hogy vagy most? Már hetek múltak el, hogy nem jelentkezel...
liw133
2013-05-31 01:12:18
 
Nagyon szépen köszönöm a hozzászolásokat. Megmondom öszintén tesztet felesleges pénzkidobásnak tartom, volt idö mikor nagyon teherbe akartam esni, de nem jött össze 3 év probálkozás után megannyi gyogyszer stb..ami ezzel jár, és tesztet csináltam egynap késés után mert én 100%-ig biztos voltam benne terhes vagyok és valoban pozitiv lett a teszt és mikor elmentem nöorvoshoz hogy már pedig én terhes vagyok,és mikor az orvosom mondta hogy terhességre utalo jel nem láthato akkor bennem egy világ dölt össze és akkor ott eldöntöttem soha többé nem akarok teherbe esni. ennek már 10 éve
Mai napig ugy vagyok vele, ha jön marad ha nem akkor nem lesz de nem készitem ki magam feleslegesen. Aki ezeket átélte már a sok csalodást az tudja mit érzek, ugy hogy nem tesztelek:)
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket, az ember mindig tanul mindenböl....
DinaDarko
2013-05-30 13:44:17
 
liw, lehet esetleg emésztőrendszeri probléma, egy jó kis calici virus is tud ilyeneket produkálni, össze lehet téveszteni. a mellfeszülést elvileg nem indokolja, de lehet az az általános szar közérzeted miatt van. egyik kolleganőm panaszkodott hogy napok óta fáj a petefészke, már volt időpontja nődokihoz aztán hirtelen lett hasmenés hányás és kiderült hogy gyomorvirus volt. ha a teszt makacsul negativ akkor ilyesmi is lehet. esetleg ciszta is. ha a normál mensi időpontodban nem jön meg, menj el dokihoz, ezer meg millió dolog lehet terhességen kivül. én csak tippelgetek, de annyi minden lehet amire nem is gondolunk...
advisory
2013-05-30 12:17:28
 
Szia, ha jól számoltam a 24.dpon vagy...
tehát ha baba van akkor 12 napja ágyazódhatott be, amit a teszt már kimutatna. Próbáld egy nagyon érzékeny teszttel, hátha azon már látszik valami.
Adry03
2013-05-29 21:20:20
 
liw133

Szia !

Lehet, hogy még az 1. teszt korai volt és nem is elég érzékeny, hogy kimutasson bármit is. Csinálj most megint egyet és meglátod mi lesz az eredmény. Hátha akkor okosabb leszel.
liw133
2013-05-29 20:08:31
 
Köszönöm a válaszod
Igen együtt voltunk, elvileg most kellene megjönnie de nekem soha nem volt rendszeres, 22én csináltam tesztet negativ lett lehet kori volt nem tudom, azért akarok várni a dokival mert nem akarok beégni hogy terhes tüneteim vannak és közben nemsokára mensizek. Ami még bonyolitja a helyzetem nem M.o élek.
plumeria14
2013-05-29 19:54:05
 
liw133
Együtt voltatok a pároddal a termékeny időszakban? Csináltál már tesztet? Mikorra várod? Ezek nagyon terhességi tünetnek tűnik és szerintem ne várj a okival, minél hamarabb derüljön ki, hogy mi ez.
liw133
2013-05-29 19:22:00
 
Sziasztok, még uj vagyok itt, van egy problémám és remélem valaki tud valami okosat mondani nekem.
Szoval - Már hetek óta szenvedek a mindennapokkal teljesen kivagyok a rosszullétektöl és nem tudom mi lehet a baj, orvoshoz még nem akarok menni, megvárom a mensimet.
Mindjárt megjön érzésem van 3om napja, nagyon fáj a mellem, tapintásra puha, 2cm nött és mostmár aludni is alig tudok töle,a hasam hullámokban szurkál, undorodom a szagoktol de nagyon, tegnap pl hánytam a virslitöl,( imádom normál esetben) tegnap ettem és rámjött töle a hányinger, abba hagytam az evést kimentem a teraszra aztán bementem ránéztem a virslire és rohantam wc-re. ilyen még soha nem volt, a hasam föl van püffedve nem birom tovább. Tudom hogy ezek terhes tünetek és azt is tudom hogy beképzelt tünetek is léteznek,ha valaki görcsösen akarja a terhességet. Én nem akarom most nem és nem hiszem el hogy én produkálok magamnak ilyen tüneteket de már nem birom tovább, nem bánom ha megjön nem érdekel csak történjen már valami hogy megszünjenek ezek a rosszullétek. Szerintetek mi lehet ez??
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!