Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Rendszertelen menstruáció.

Ebben a beszélgetésben 26 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pepibaba21
2012-09-21 16:33:52
 
Már elkezdtem hőmérözni és irogatok mindent. Ez a honlap nagyon jó minden le van írna és az itteni naptár azt mutatta hogy 15-én volt a peteérésem és azóta nagyon megváltozott a testem,de csináltam tesztet és negatív lett. Eddig nagyjából tudtam hogy mikor vagyok két menstruáció között mert volt barna folyásom,de tavaly augusztusban volt petefészek cisztám és fogamzásgátlót kellett szednem és elmúlt tőle ugyhogy március óta nem is szedek semmit és két hónapja próbálkozunk a babával eddig sikertelenül :-( és amióta volt ez a ciszta azóta nem jelez a testem és amiket nézegettem naptáros módszereket azok alapján azt irták hogy 35-38 napos a menstruációm. Kedden volt egy barna folyásom de csak 1napig. Ha rendes menstruációm lenne akkor ma kéne betegnek lennem, de semmit sem érzek. Ezért vagyok összezavarodva.
Vicacica
2012-09-21 16:32:55
 
Szia!
Jelenleg a ciklusom 47-ik napjánál tartok. Csináltam terhességi tesztet is 2 alkalommal (persze nem terhes). a héten minden nap fájdogált bal oldalt a petefészkemnél,enyhe nyomásra úgy éreztem mintha meg is lenne duzzadva akkor nagyon fájt:((ezen kívűl  se derékfájás, se mellfeszülés semmi más jel.  Talán 1-2 hét múlva.
Adminisztrátor
2012-09-21 16:13:52
 
Még egy: a regisztáricó során megadott ciklus hossz nem vésődik kőbe, ha azt látjuk, hogy változik a ciklusod hossza, akkor azt automatikusan figyelembe veszi a rendszerünk az előrejelzés kiszámítása során.
Adminisztrátor
2012-09-21 16:11:46
 
Szia Pepibaba21! 

Azt, hogy melyik naptáros módszer mondja a "jót", egy egyszerű ovulációs teszttel el tudod dönteni. 

A mi rendszerünket speciel segíti (gyorsabban megismeri a te egyéni jellemzőidet) ha ovulációs teszt adatokat is beviszel.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat

 
Vicacica
2012-09-21 16:11:07
 
Szia!
Nekem iszonyú rendszertelen a mensim, itt a TervezettBabán első lépésként talán meg kell adnod hány napos a ciklusod. Én az eltelt hónapokat visszanéztem és számoltam egy átlagot jobb ötlet híján. Érdemes rászánni az időt a hőmérőzésre, és persze LH tesztet érdemes beszerezni egy csomót. Először a ciklus 11-ik napoja körül érdemes tesztelést elkezdeni. Ha jobban elméjedsz a cikkek és a beszélgetések olvasásában nagyon sok hasznos dolgot olvashatsz, ha már legalább egy éve próbálkoztok és nem jött még a baba érdemes elmenni nőgyógyászhoz és kérni vérvizsgállatot, stb..
pepibaba21
2012-09-21 15:41:20
 
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy tudna-e nekem vki tanácsod adni hogy rendszertelen menstruációnál mikor lenne peteérésem mert nagyon szeretnék babát de így nemtudom hogy jól csinálom-e amit csinálok! Két naptáros módszert is kipróbáltam de mindegyik más peteérési időt mutat. Segítsetek!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!