Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Negy gyermekkel BOLDOGulva? :)

Ebben a beszélgetésben 13 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KeRub
2014-10-07 18:13:34
 
Akkor ha jól "szamolgattam", mind a 4-en lányok vagytok? :-) Hát igen, gondoltam, h könnyűnek nem nevezhető a gyerekneveles, főleg ha nagy a család... Én úgy érzem, elég jól belejottunk a 3-al való teendőkbe...Tudom, milyen suliból mellett kicsivel itthon,vagy oviban...az enyémek 8,5; 6 és 3 évesek... Úgy érzem már elég nagy lenne a kicsi is az újabb tesot jól fogadni. Bár ahogy a túl kicsi korkulonbseggel,úgy a nagyobb korkulonbseggel is felmerulhetnek "problémák"...Kíváncsi lennék még olyanra, ha esetleg van más is olyan "bátor" aki szintén nehézségeket felvallalva vágott bele család bővítesbe, miket tett a mérlegre?...Vagy úgy általában bármi tapasztalat, pozitív, vagy negatív is érdekel :-)
Katicabogár5
2014-10-07 16:22:40
 
Mi 4-en vagyunk testvérek. Édesanyám szerint nem volt olyan egyszerű. Főleg akkor amikor második terhessége ikrek lettek ( az egyik iker én vagyok) a nővérem 2 éves volt amikor mi jöttünk. Az nehéz volt nekik. A húgom már később jött így mi már oviba, nővérem suliba járt.
De még akkor is nehéz volt neki.
KeRub
2014-10-07 13:15:53
 
Nekem 3 van, fiuk...es erosen gondolkodunk egy negyedik vallalasan. Szivesen beszelgetnek olyanokkal, akiknek mar van tapasztalatuk (akar szemelyes, akar kozeli ismerostol), milyen is az elet 4 gyermekkel...Nehezebb-e, mint a 3-al?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!