Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Moksa Elixir tapasztalatok

Ebben a beszélgetésben 8 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
huanita0224
2013-10-14 12:32:12
 
Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen! Nagyon Boldog vagyok, még most sem hiszem el!:-) Sajnos csak a jövőhéten tudok orvoshoz menni, mert a héten költözünk, Olaszból-Magyarba ami eléggé tortúrás. Miután megvolt az első vizsgálat,írok a reményhozóba is! :-)
Kbettina:
Igaz hogy sokat segített a Moksa, de én a nagy élet változásnak tudom be ezt, a hirtelen terhességet! Sokat stresszeltem a volt munka helyemen és napi 8 óra helyett 12órát dolgoztam, 7napból hatot. Aztán elkültek...Majd a párommal megbeszéltük hogy haza költözünk és új életet kezdünk. És tessék :-) a tesztem pozitív! Kívánom hogy mihamarabb neked is két csíkod legyen és persze mindenki másnak!
kbettina
2013-10-13 10:48:31
 
Huanita:én is gratulálok!! :) Nekem ez sajnos nagyon drága, ezért nem tudom kipróbálni,de neked nagyon örülök :) :)
Moha13
2013-10-13 10:07:03
 
huanita0224
Gratulálok! :):):)
Örülök, hogy bevált a moksa, kérlek, írj majd a reményhozóba is és írd le a tapasztalataidat, hogy másoknak is segítségére legyen.
Köszi! :)
https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva
huanita0224
2013-10-12 17:11:02
 
Sziasztok

Úgy néz ki hogy a Moksa megtette amit kell :-) Pozitív a tesztem! Jövőhéten doki :-)
Mindenkinek kívánok mihamarabbi Babásodást!
huanita0224
2013-09-23 15:54:48
 
Sziasztok!
ùjabb tapasztalatomat osztanàm meg veletek.Mint a gorbèmen is làtszik nem akkor volt peteèrèsem amikor szokott,àltalàban a 17-19 nap kozott szokott lenni, most viszont kitolòdott nem is kicsit mert, csak most a 21.ciklus napomon lett pozitiv az ovulàciòs tesztem. Szerintem ez a Moksa oka....Lelkileg jòl vagyok màr nincsenek hiszti rohamok :-) Jò lenne ha màr ez a hònap sikerulne ;-) Aki elkezdi a Moksàt irjon...Sok szerencsèt mindenkinek
huanita0224
2013-09-10 20:41:40
 
Szia
KBettina
Nos èn az interneten rendeletem a Moksa Elixir hivatalos oldalàròl, ami igen csak dràga volt. Fèlèvre vàsàroltam mert egy havi sajnos nem èr semmit, de èn màr èrzem a hatàsàt pedig csak màsfèl hete szedem! En azt javaslom olvass utàna egy kicsit hogy megèrtsd hogy is "mukodik"! A lènyege hogy feloldja azt a blokkot (remèlem jòl fogalmaztam):-) amit a stressz vagy valami fèle trauma okozott.Sajnos az bizony lehtett magzatkorban,gyerekkorban ès felnott korban is.Persze ezt oldja a Moksa! Addig javasolt szedni ahàny èves vagy + magzatkor, ami nàlam annyit jelent hogy 25 èves vagyok, akkor 25+1 hònap.Ez bizony soknak hangzik de egy pròbàt megèr, màr csak azèrt is mert tènyleg hatèkony lehet màr rovid idon belul is! Nàlam egyenlore annyi hogy kicsit hisztis vagyok ès elbogom magam film kozben :-) ami ràm nagyon nem jellemzo, inkàbb feszultebb, stresszesebb szoktam lenni, ami most nincs!!:-) Majd meglàtjuk mennyire hatèkony, egyenlore ennyi!De màr sok hasonlò nokon segitett màr mint mi vagyunk! Irj ha elkezded kivàncsi vagyok ;-)
kbettina
2013-09-10 12:41:17
 
Szia! Én még hallani, se hallottam ilyenről,de érdekel hogy mi lesz az eredménye! patikában veszed?ára?
Írd majd meg hogy segít-e, hatott-e!! :)
huanita0224
2013-09-07 17:00:09
 
Sziasztok
En egy hete kezdtem el szedni Orvos ajànlàsàra, mert nagyon Stresszes az èletem ès lehetsèges hogy e miatt sem estem mèg teherbe! :-( Nagyon sokat olvastam ròla, termèszetesen sok jòt ès rosszat is. Igaz nem gyògyszerkènt van a piacon hanem ètelkiegèszitokènt, 86 viràgeszenciàbòl ès C-vitaminbòl àl de elèg komoly dolgokat tud produkàlni, èn ezèrt is szeretnèm tudni hogy kinek milyen tapasztalata van vele kapcsolatban ès sikerult e esetleg teherbe esnie valakinek a Moksànak koszonhetoen!? Az èn tapasztalatom eddig az hogy nagyon hisztis vagyok 2 napja, sot sirtam is!Ami persze ràm nem jellemzo mert elèg nehèz meg siratni na de most!Elèg fura...Na de kivàncsian vàrom a fejlemènyeket:-) Hàtha meglessz az eredmènye!!! Vàrom a tapasztalatokat...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!