Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Missed ab. után

Ebben a beszélgetésben 2 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Norina850225
2016-06-16 22:13:33
 
Hello Viki!
Nekem tavaly januárban volt.Ezzel inítottam az évet.
Nekem a műtét után még 2 hétig kellett rendszeresen vérvételre mennem,mert nem csökkent a HCG szintem.Sőt inkább nőt.És továbbra is véreztem,és görcsöltem is.A derékfájás elviselhetetlen volt, és semmi nem enyhítette.Csintáltam a műtét után egy tesztet otthon,mert nem tudtam mire vélni,hogy a szokásos esti sétánkat félbe kellett szakítani,mert majdnem összehánytam magam.Bocsánat a kifejezésért,de nem tudtam szebben megfogalmazni.Minden előjel nélkül tört rám és iszonyatos erővel.
Na szóval pozitív lett a teszt a műtét után 1 héttel.Baj van gondoltam,másnap már reggel a dokinál voltam.Uh-án semmi nem látszott,irány a labor.HCG szint magasabb,mint a műtét előtt.Az orvosk se tudták mirevélni.Kaptam valami cseppeket,ami segített a kilökődésben(mégjobban görcsöltem) és pihenni kellett.És rendszeresen vérvételre menni.Majd mikor kilátásba helyeztek egy újabb műtétet,elkezdett csökkeni a szint.Nekem mindennel együtt ez a procedúra kb.1 hónap volt.Ebben benne van az 5 napig tartó vetélésem is.
És mind ezt 9 év sikertelen próbálkozás után.Azóta megint semmi.
Remélem te szerencsésebb voltál.
Üdv.: Nó
MViki
2016-05-20 13:48:58
 
2 hete volt missed ab. műtétem sajnos. A 11. hétben műtéti eljárással távolították el az elhalt embriót. A 8.-10. hét között történt valami, megállt a fejlődésben, nem volt szívhangja. :(( Túl vagyok a műtéten, 2 hétig voltam táppénzen. Úgy érzem, hogy ennyi kellett ahhoz, hogy valamennyire jól legyek lelkileg, testileg is.
Van még enyhe barnás folyásom és derék-, illetve hasfájásom is. Enyhébben.
Főleg a bal oldali petefészkem környékén fájdogál. Kb. úgy, ahogy a peteérésemet is jelezte a testem.Lázam, hőemelkedésem nincs.
3 hét múlva kontroll.
A tüneteim miatt aggódok kicsit. Mennyire mondható normálisnak a fentebb írt has-, illetve derékfájás? Jár valaki hasonló cipőben lányok?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!