Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lehetséges?...

Ebben a beszélgetésben 19 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BAnita
2012-10-27 18:27:31
 
Az utóbbi kérdés engem is érdekelne. VAn amikor 5-kor kelek, van amikor 8-kor. De az az első mozdulatom. Bár én hónajban mérem, remélem így is eredményes lesz, ez az első mérős hónapom.
Kriszty
2012-10-04 17:16:25
 
Köszönöm szépen a választ :) Még egy olyan kérdésem lenne,hogy ha felébredek reggel 6 kor,de visszaalszom és felébredek 9kor,de esetleg megint visszaalszom,akkor mikor kell lemérni a hőmérsékletet?Az első ébredésnél?Mert ugye mindig mást mér...
Köszönöm szépen a választ :)
Kriszty
Adminisztrátor
2012-10-04 14:38:03
 
Kedves Kriszty!

Az ciklusodban valóban nem megfelelő helyen van jelölve - egyelőre - a termékeny időszak. Ennek az az oka, hogy rendszerünk tipikus mintázatokat keres a hőmérsékleti adatokban és ha ilyet talál, a legvalószínűbb helyre helyezi a termékeny időszakot. Időnként, különösen, ha nagyon ingadoznak a bevitt adatok, akkor előfordulhat, hogy olyan helyen talál ovulációra jellemző hőmérséklet mintázatot a rendszer, ahol valójában nem történt ovuláció - ez történt a te esetében is. Ha további adatokat viszel be a ciklus során, a termékeny időszak jelölt helye változni fog. 

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat 
Kriszty
2012-10-04 12:44:39
 
Sziasztok!Én uj vagyok itt a tervezett babán,és lenne egy kérdésem.Minden nap mérem a hőmet meg mindent megpróbálok kitölteni,egy ideig ugy volt,h a várható termékeny időszakom 11-16áig van persze közben ovuláció.De ma mikor felléptem és megadtam a dolgokat akkor azt irta h volt már termékeny időszakom,27-1ig.Most akkor ez hogy van?kicsit belezavarodtam főként azért is,mert félek,hogy nem jön össze a baba,pedig annyira várom.Viszont a párommal ugy voltunk együtt pont,hogy az ovulácio elötti napon(amit ujra számolt a rendszer) meg az elött kettővel.most akkor mivan??Lehet baba,vagy nem???

Kérlek segitsetek nagyon összezavarodtam.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
pepibaba21
2012-09-28 20:35:12
 
Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy két napja hányingerem van és ma kellett volna megjönnie, de reggel csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek terhes??? Egész hónapban két-három naponta voltunk együtt párommal és a peteéres környékén is együtt voltunk. Azt még tudni kell rólam hogy rendszertelen a menstruáciom. Segítségeteket szivesen fogadom.
cicike
2012-09-04 06:03:59
 
sziasztok:)
nekem most van elvileg peteérésem(túszőrepedés) ovulációs vérzésem van.és nekem soha sevolt még ilyen.ki tudj ameddig tart?mert a dokim monta hogy ez nem menstruáció.és lehet probálkozni.és hogy 3-napig van ilyen csak.
Manocska91
2012-08-21 20:08:15
 
mindenképpen, nagyon izgulok (tudom nem kéne), hogy összejött-e. Most nagyon fáj a pocim, olyan görcsölös feelingje van, de mégse. kicsit megvagyok ilyedve.
Vicacica
2012-08-21 19:48:27
 
Szia Manócska
Hát ha jók voltatok lehet babó:) Bár sokan azt tanácsolják inkább, hogy 2 naponta érdemes. Ezen az oldalon vannak nagyon jó cikkek képekkel is illusztrálva. Érdemes elolvasni az összeset.
Ha összejött a gyerköc akkor jelezd mindenképp.
Szurkolunk
Manocska91
2012-08-21 11:52:13
 
Sziasztok!

Párommal babát tervezünk jó ideje. Múlt héten volt a peteérésem, hétfőtől péntekig. Mi mindennap próbálkoztunk Párommal. Lehetséges, hogy összejött a pocaklakó? :S
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!