Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Kiságyat, de milyet?

Ebben a beszélgetésben 3 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
TelekiKatalin
2019-01-07 08:08:18
 
Szia!
Köszönöm a segítséget, erre nem is gondoltam. Vakon megfogott, hogy átalakítható ágyról beszélünk. Annyira nem kicsi a szoba, sőt amennyiben kikerül belőle az előző kiságy elég tágasnak lehet mondani.
Szerintem megfogadom a tanácsod, ha nagyobb lesz úgyis ismét átalakítás lesz a szobában az aktuális gyermekmániákhoz hűen. :)
Anitacool
2018-12-25 21:59:08
 
Szia!
Én ilyet csak akkor vennék, ha pici a szoba. Ha elfér, inkább külön legyen szerintem. A legtöbb babaágy vagy 60x120, vagy 70x140cm, ez pedig 70x120cm, nem is tudom, ilyen méretű matracot hol lehet kapni (biztos lehet).
Később pedig szintén nem ifjúsági ágy méretű, csak heverő, ha nem akartok másik ágyat venni, akkor is fogtok. A 70cm szélesség fix, és 2m hosszú sem lesz sosem. Szerintem most vegyetek neki kiságyat, 2éves kora után pedig nyugodtan válthattok ifjúsági ágyra 90x200-as fekvőfelületűre, mert az már középsuliig biztosan elkíséri.
TelekiKatalin
2018-12-17 12:45:43
 
Sziasztok.

Még csak tervezzük a harmadik gyerkőcöt a férjemmel, viszont abban biztosak vagyunk, hogy mindenképp szeretnénk egy új kiságyat beszerezni, mivel az előzőt két gyermek már eléggé elhasználta, nincs olyan szép állapotban, mint amilyenben szeretnénk. Ezen az oldalon nézelődtünk: https://pepita.hu/

Találtunk olyan ágyat, amelyet ifjúsági ággyá lehet alakítani.
https://pepita.hu/kisagyak-bolcsok-c1196/todi-ice-cream-kombi-kisagy-pelenkazo-komoddal-krem-zold-70x120cm-p169714?from=list

Amennyiben tényleg működik, mindenképp egy hasznos kiságyról van szó.
Viszont mivel még nem volt hasonlóval tapasztalatunk így kicsit félek tőle.

Valaki találkozott már hasonló kisággyal? Van valakinek ezzel tapasztalata?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!