Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Indulás

Ebben a beszélgetésben 19 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vivien
2012-02-16 12:42:56
 
Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Tényleg nagyon hálás vagyok érte. Remélem minden oké lesz, és nem lesz baj.
Adminisztrátor
2012-02-16 08:19:58
 
Drukkolunk Neked, Nektek! Ha bármiben tudunk segíteni, szólj!
Vivien
2012-02-15 17:53:25
 
csak sajnos a dokinak rákszürést kellet vennie mert lehet nincs minden rendbe sajnos..
Vivien
2012-02-15 17:52:21
 
Köszönöm szépen:)
Adminisztrátor
2012-02-14 14:29:41
 
Hurrá! Gratulálunk!
:)
Vivien
2012-02-14 13:26:15
 
Kedves Babatervező oldal!

 Képzeljék el azt történt velem hogy fel regisztrártam ide és olvastam sokat és vártam hogy meg jöjöj a ciklusom hogy el tudjam kezdeni ki tölteni a naptárt ami itt van, de már nem kellet hozzá fognom mert babát várok  töb mint egy éve szeretettem volna ezt a csodát és mikor meg kerestem ezt az oldalt szerencsét hozott nekem:)
kildiko
2011-10-07 08:28:15
 

Sziasztok, én ugyan már nem tervezek több babát, de minden hasonló kezdeményezést figyelemmel kísérek sok éves érintettségem miatt, melynek eredménye két egészséges, gyönyörű gyerek (talán van némi elfogultság bennem. :) Ismerem az oldal készítőit, hiszek a precizitásuknak, szakértelmüknek, tudományos megalapozottságuknak, ezért bátran és nagy nagy szeretettel ajánlom a gyermekvárás időszakait élő pároknak! Ha kábé 10 évvel ezelőtt lett volna ilyen lehetőség, talán a gyerekeim is idősebbek mostanra, és kimaradt volna az orvosi beavatkozásokkal teli sok-sok év. Mindannyiótok egészégére váljék őszinte szívvel! Ildikó

panni
2011-09-28 13:02:39
 

Sziasztok! Úgy látom első hozzászóló vagyok. :) Mi tavaly november óta próbálkozunk, eddig sikertelenül. Más weboldalon azóta vezetem a ciklusaimat és próbáltuk akkorra (is) időzíteni az együttléteket, amikor az az oldal ovulációt írt, de eddig nincs kézzelfogható eredménye. Elmentem hormonszint mérésre (a 3 vérvétel egy cikluson belül, gondolom ismerős másnak is :) és kiderült, hogy nekem nem a ciklus közepén van peteérésem, hanem később, de ezt csak hőmérős módszerrel lehet pontosan megállapítani. Szóval az orvos gyakorlatilag azt javasolta, hogy használjak egy olyen oldalt, mint ez. :) Úgyhogy most itt vagyok és izgatottan várom a hőmérőzések eredményét. Mindenkinek sok sikert kívánok, aki itt van és próbálkozik!


panni

Adminisztrátor
2011-09-26 20:58:47
 

Egy nagyon hosszú történet legújabb állomásaként, ami napon elindul a TervezettBaba.hu oldal. A történet több mint 6 évvel ezelőtt kezdődött, amikor összeházasodtunk, és amikor elkezdtünk dolgozni azon, hogy gyermekünk szülessen. Másfél év hiábavaló próbálkozás után kezdtük feladni a reményt, már az örökbefogadáson kezdtünk gondolkozni. Ekkor vágtunk bele a „modern hőmérőzés” módszerbe, amin ennek az oldalnak a működése is alapszik. A módszernek köszönhetően ma már van egy 4 és egy másfél éves fiunk.


Néha a legnehezebb problémáknak is létezik egészen egyszerű megoldása. Reméljük, hogy Neked is tudunk segíteni oldalunkkal a babádhoz vezető úton!


Sok sikert kívánunk neked:


Balázs

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!