Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Húgyúti fertőzès terhessèg elejèn

Ebben a beszélgetésben 3 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kinga630
2020-11-25 14:57:47
 
Köszönöm megpróbálom akkor ezt is !
Lion86
2020-11-25 14:29:34
 
Szia! Ne idegeskedj, van, hogy szinte semmi tünet nincs az első 7-8 hétben. Esetleg csinálj még egy tesztet, ha nem halványodott azóta, akkor nem valószínű, hogy baj lenne.
Viszont ez a fertőzés szerintem candida lehet, ami nagyon gyakori a terhesség elején. A hormonális változások miatt felborul a hüvelyflóra és elszaporodik ez a gomba, kellemetlen tüneteket okozva. Ezen az antibiotikum tovább rontana., nekem erre bevált a Canesten uno.

Ha erre sem múlna el a probléma, keress gyorsan egy másik dokit, aki fogad, mert ha mégis valami baktérium, akkor viszont kénytelen leszel antibiotikumot szedni. Ettől se félj, a hiedelemmel ellentétben az antibiotikumok túlnyomó többsége nem árt a babának. Több ezer regisztrált gyógyszer közül, ha jól emlékszem csak néhány 10, ami valóban árthatna a babának.
kinga630
2020-11-25 13:25:25
 
Sziasztok!
Kèrlek segítsetek, nagyon tanácstalan vagyok.
Múlt hèten csináltam terhessègi tesztet mert kèsett a menstruációm. A teszt pozitív lett, viszont már lassan kèt hete van fertőzèshez hasonló tünetem... Pisilèskor csípő èrzèssel kezdődött, erre elkezdtem szedni a walurinál szirupot, ami a csípő èrzèst elmulasztotta, de utána megjelent az ègő èrzès ès viszketès.... Ami már úgy tűnik hüvelyi problèma
Felhívtam a nőgyógyászt, aki a tüneteim meg sem kèrdezte, csak annyit mondott vegyek pevaryl kúpot... Ès mèg ne menjek hozzá mert még korai.
Mèg mindig azt èrzem nem múlt el teljesen a problèmám. Kb. 5-6 hetes lehetek ès nagyon aggódom mert terhessègre utaló tüneteim nincsenek.. a háziorvoshoz a vírus miatt nem lehet most menni .. ha felhívom valószínűleg antibiotikumot ír majd fel amit úgy tudom nem ajánlott terhesen szedni.
Volt már valaki hasonló helyzetben ?
Köszönöm!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!