Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: hőmérőzés

Ebben a beszélgetésben 14 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikava
2012-11-25 09:07:34
 
szamba! tedd fel a görbédet, hogy lássam!

És mivel új vagy, neked is elmondom az én tapasztalataimat. Nagyon fontos sztem, hogy használj ovu tesztet!! Nekem van mikroszkópos is, meg vizeletcsíkos is. Írj privátba (erikava.nagy@gmail.com), és segítek, hol tudod beszerezni kicsivel olcsóbban. A kettőt nézem egyszerre, az a biztos. 

A hőérték alapján a rendszer a termékeny időszakot változtatja, és majd hó végén beteszi fix helyre, vagy hó közben is, ha olyan értéket mutat a hőd, ami már biztosan ovulációt jelez. Ha elolvasod a fórumon a hibajelzés/probléma rovatban a levelezésemet az adminisztrátorral és a doktornővel, sok mindent megértesz majd. De h van még kérdésed, írj bátran, látod, én is millió meg egy kérdést tettem fel, amíg meg nem értettem mindent, és még így is sokszor elbizonytalanodok. 

Meg nézd meg hozzá az én görbémet is.
szamba
2012-11-24 23:19:56
 
Köszönöm szépen erikava!Még egy kérdés miért van az hogy jegyzem a hömet és egyszer már mutatott ovut asszem17-e körül a mai höm által meg késöbbre dobta azt hiszem  27re
erikava
2012-11-24 17:32:36
 
Szia szamba! Üdv. köztünk!! Mind a 4-5 napot fel kell tüntetni, ameddig tart a mestruációd. Sok sikert!
szamba
2012-11-24 13:11:28
 
Sziasztok!Még új vagyok ezen az oldalon!Egy olyan kérdésem lenne hogy amikor elkezdem a hömet irni az elsö menstruácios napot kell csak feltüntetni vagy mind a 4-5 napot ameddig tart?köszönöm a választ
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!