Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Femibion

Ebben a beszélgetésben 12 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-08-19 16:38:08
 
Szia! Szerintem a baba nem a vitamintól fog összejönni. Nyilván fontos, h rendben legyen a vitamin-háztartás. Én terhesség előtt folsavat, C-vitamint szedtem, Magne B6-ot időnként. Femibiont 1 hónapig szedtem, nem volt bajom tőle, csak miutan 3-4 nőgyógyász sem ajanlotta a magzatvedo multivitamint, abbahagytam, csak folsavat szedtem, aztan Ca-Mg és vasat folsavval. A dokik szerint jobb ha termeszetes uton nyerjuk a vitaminokat, sok gyumolcs es zoldseg, rendszeres taplalkozas eseten nem szukseges a multivit. Persze mindenki ugy csinalja ahogy jonak latja. Én most közel 6 hónapos várandós vagyok, és a baba jól fejlődik, igaz rengeteg gyümölcsöt megettem a terhességem alatt.
Egyik nogyogyasz itt a forumon egyszer ugy ajanlta nekem, h terhesseg elott eleg minden masodik nap szedni a magzatvedo vit. Persze en nem allitom h art, biztos jó, hiszen vitamin. :) Sok sikert nektek!
BettiBubu
2015-08-19 16:26:25
 
Sziasztok!
Szedett valaki Femibiont?
Én második hete szedem, és hányingerem van sokszor..... Lehetsèges hogy ez a mellékhatása?
És kinek mennyi idő után jött össze a baba a vitamintól?
Remélem èrtelmesen írtam le.... :)
Szép Napot!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!