Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Belezavarodtam...:S

Ebben a beszélgetésben 26 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vivien1024
2013-06-13 17:20:00
 
advisory,
sajnos én szinte minden mensi előtt barnázok, jobb esetben csak előtte 1-2 nappal, de volt már hogy 1 héttel is akár :( Ebből is gondolt arra a doki, hogy progeszteron hiány lehet a háttérben, amit a hormonvizsgálat be is igazolt, erre kaptam a duphastont is. Bár akkor is barnáztam mikor szedtem...
Eddig mindig leesett a hőm mielőtt megjött, sőt már a barnázás alatt is, de most még mindig fent van 37 felett, talán ez jó jel :) Általában mielőtt megjön mindig minimum 36,8, de van hogy 36,6-ra is leeseik.
Késni is késett már 1-2 napot, ezért nem is teszteltem még, sok volt már a csalódás... :(
viszont most ha nem jön meg szombatig, akkor az már 3 nap késés, akkor tesztelek. Elvileg az számít rendes menstruációnak ugye, ha élénkpiros vér távozik a szervezetből. Na most ennek nálam még csak jele sincs, csak ez a pár csepp barnázás... de majd meglátjuk! Ha megjön, akkor nagy levegő és új hónap! :) És újabb adag closty!
advisory
2013-06-13 17:00:32
 
A barnázás sok mindent jelenthet...sajnos, és nem sajnos is. Próbál minnél többet pihenni, ha teheted ne is kellf ki az ágyból, mikor megjön, eddig leesett a hőd? v mindig e-körül volt? késni szokott-e és mindig barnázol elötte?

óhh..köszönöm:)belehúzunk apával, legyen már meg az a babóka:))
Vivien1024
2013-06-13 10:16:43
 
Ha a hétvégéig nem jön meg, akkor tesztelek. Bár fájdogál a hasam és itt ez a barnázás is, szóval... lehet nem sok az esély rá :( viszont a hőm még mindig fent van, elvileg ma kellenne megjönnie...
Neked pedig nagyon szorítok, hogy ez a hónap sikeres legyen!
advisory
2013-06-12 21:13:48
 
Pontosan...hányszor aggódtam, ha késett pár napot(még az előző kapcsolatomban, akkor szinte gyerek voltam)...
most meg fordítva...:)nem baj van egy tök új hónapom, neked pedig kívánom a legjobbakat:)
mikor szeretnél tesztelni?
Vivien1024
2013-06-12 16:52:26
 
Pont ez volt a helyzet nálunk is. Nem védekeztünk kb. a 3.-4. évtől, mert úgy voltunk vele, hogy ha jön jön, örülni fogunk neki. És nekünk sem csúszott be egyszer sem! Milyen érdekes? Akkor azt érzed, hogy "húúú, megúsztad" , most meg mekkora csalódás mikor megjön! :( A sors fura fintora.
advisory
2013-06-12 13:41:21
 
Nem semmi..:)
hát mi kutyafüle vagyunk hozzátok képest:)
ismerni már nem is tudom..talán 5 éve is ismerem, de csak 2 éve vagyunk együtt:)barátoknak indultunk, nagyon jó volt vele beszélgetni,sok mindent köszönhetek neki, nagyon okos ember:))
aztán az egyik ilyen beszélgetős este fent ragadtam nála..na azóta együtt vagyunk, és szeptemberben házasodunk össze:)
a baba engem mindig is foglalkoztatott mióta együtt vagyunk, nem védekeztünk sosem, talán az első pár hétben. Furcsállottam is, h nem "csúszott" be eddig...volt már egy 3 hónapom, mikor azt mondtam, h figyeljünk az együttlétekre, hátha sikerül..aztán nem sikerült, és azt mondtam, pihentetjük..most belevágtunk megint, de több odaadással..most már tényleg csak a kicsi hiányzik:)de várat magára:)
Vivien1024
2013-06-12 10:50:51
 
9 éve vagyunk együtt és most már több, mint 1,5 éve próbálkozunk. Igen, én sem gondoltam volna, hogy ekkora nehézségek árán kaphatjuk meg mi is ezt a kis csodát. Ráadásul a mi kapcsolatunk is olyan mesekönyvbe illő :) De majd csak ideér egyszer ez a kis csoda... :) Csak olyan jó lenne már...
advisory
2013-06-12 09:53:48
 
Vivi:)
Igen láttam a mai görbédet is,eddig gyönyörű, nagyon bízom benne, h sikerült Neked:)) lassan tesztelhetsz, már én kíváncsi vagyok...gondolom te mit érzel..:) bárhogy lesz itt mi mind melletted állunk:)
kívánom a legjobbakat:)


Nekem most késett,pár napot amit régóta nem csinált, így a 16.napra húzta az e havi pémet..de sok van még odáig.
Én most az orvosomban bízom, h ő majd segít, páromnak is van időpontja, de júli 9re, és már másfél hónappal ezelött kértem neki..nem megy gyorsan, bárhogy is szeretnénk:D
Nekem jövőhét péntekre kéne,az a 11. ciklusnapom.
Nem gondoltam sosem, h a teherbeeséssel gondjaink lesznek..olyan klassz az egész kapcsolat, mondhatni, minden klappol..és nézd meg..mégsem minden...:/
Ti mióta próbálkoztok?
Vivien1024
2013-06-11 09:11:10
 
Így van, én is úgy tudom, hogy a repedést nem feltételen mutatja. Én is jártam már így, hogy pozitív lett az ovu tesztem, még a hőm is felment, de a doki nem látott repedt tüszőt... néha már nem látom én se a fától az erdőt! :) Az meg szerintem, hogy lement a hőd, még nem jelenti azt, hogy nincs baba. "Mi" oly sok mindenben eltérünk az átlagtól és a nagykönyvtől, miért ne térhetnénk el ettől is. Egyébként, ha nézel példagörbéket neten, nagyon sokszor van ez, hogy lemegy a hő, de mégis ott a kis albérlő :) Úgyhogy fel a fejjel! Addig míg lehet reménykedni kell! Írj, ha van valami! :)
Én ma megint 1 szinttel feljebb vagyok, és nagyon reménykedem!
advisory
2013-06-10 21:37:26
 
Szija, az ovu teszt nem csak akkor pozitív amikor tetőzik az lh hormon, ami a tüszőrepedésért felelős? én úgy tudom, h azt konkrétan nem mutatja, h meg is repedt...de ha pl.: nem repedne meg..akkor nem menne fel a hőm?

amúgy most nagyon leesett a hőm, de nem jött még meg...hnap lesz 30.napja...ami nálam 2 nap késés..de nem merek tesztet csinálni, csak ha kimaradt már egy 4-5 napja...:)
már elég volt a negatív tesztekből...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!