Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: babások segítsége a babára váróknak :)

Ebben a beszélgetésben 170 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-02-01 15:08:16
 
Sajnos meghíztam az antidepiktől, amit muszáj volt szednem... 174 cm magas vagyok és 86 kg....:( Persze ingadozik, mert van hogy lefogyok 83-ra, de annál lennebb nem sikerül.
kardvirag
2015-02-01 15:06:54
 
Maki a dokitól kérdeztem, hogy fontos, hogy a termékeny időszakban 2 naponta legyünk együtt? Erre azt mondta, hogy nem, amikor jólesik....lehet hogy fele vicc. De pl.Erikaek is naponta együtt voltak és összejött a babóca. Talán érdemes lenni próbálkozni gyakrabban...na de mindenki ahogy jónak látja.

Engem az idegesit, h ismerosok kerdezik, nincs még baba? Miótra is vagytok házasok? nem akartok vagy még nem jött össze? Aztan mondom, most télen, h ilyenkor nem járnak a gólyák vagy még nem akarunk....
Az ember szeretné, h összejöjjön s akkor jönnek ilyen kérdésekkel, meggondolatlanul.
maki88
2015-02-01 15:06:17
 
Erdemes lenne elmenni nogyogyaszhoz, h tudd, h mostanaban is tenyleg rendben van-e minden. Hidd el, nap mint nap szaz meztelen not latnak, semmi okod ra, high szegyellos legyel
:)
Ha esetleg van egy kis tulsuly, az nehezithet a teherbeesesen, bar azert nem merem leszogezni. Nem vagyok korantsem egy biosz-zseni. :)
kardvirag
2015-02-01 15:03:46
 
Semmi gond maki,értem mit irsz, köszi a gyors választ!
maki88
2015-02-01 15:02:46
 
En is nagyon orulok, hogy vagytok es hogy nem vagyok egyedul az aggalyaimmal. :)
Kardvirag, koszi, akkor legalabb tudom, h nem a meh formajan mulik a dolog. ;) Igen, a legtobb embernel en is ugy tudom, h az elso jon ossze nehezebben. Szoval fel a fejjel! ;)
Nehez ez valoban...mi is ha vegre bezuhanunk az agyba egy melos nap utan, haaaat, nem mindig tudunk rahangolodni... Most igyekszunk 2-3 naponta azert.
Mindenki azt tanacsolja, h "ne gondolj ra", meg "ne gorcsolj ra", dehat azt hogyan...? :)
kardvirag
2015-02-01 15:01:48
 
Maki88 nem feltétlenül rákszűrésre gondolok, de arra is. Én utoljára másfél éve voltam, minden rendben volt, a dokim azt mondta h ha semmi gond, akkor elég 2 évente menni rutinvizsgálatra, aztán nem tudom....lehet meg kéne látogassam a közeljövőben. :) Csak eléggé szégyellős vagyok...s gondoltam ha már kezemben lesz a pozi teszt, akkor hivom fel a dokit.
kardvirag
2015-02-01 14:59:53
 
...vagy egy másik probléma, ami akadályt hárít, hogy elég gyakran megbetegszünk. Legalábbis én 1 hónapja csúnyán meghűltem, 2 hétig szenvedtem a köhögéstől, antibiotikummal jöttem helyre. Most újra influenzás vagyok, 2 napja...

Én most a folsavat szedem, 1OOO mg-os C vitamint, s ezenkívül még van 1-2 gyógyszerem egy krónikus betegségemre...
Félek a magzatvitamin szedéstől, mert nem szeretnék többet hízni, így is elég súlyos vagyok...
maki88
2015-02-01 14:58:11
 
Kardvirag, rakszuresre gondolsz? Area evente jarok. De most gyakrabban voltam a nogyogyasznal, hogy tenyleg mindent megnezzen, hogy rendben van-e odabenn, hogy tisztazzuk, hogy tenyleg nincs-e akadalya a teherbeesesnek. Mondjuk a progeszteron szintet meg nem neztuk meg. Azt mondta a nogyogyaszom, h egyelore probalkozzunk, aztan ha meg par honapig nem sikerul, akkor a profit meg meg egyebeket is megnezi. Meg hat akkor andrologushoz is elnezunk majd.
(Bocsi az ekezetekert, telorol irok.)

Katicabogar, koszonom a tippeket!;)
kardvirag
2015-02-01 14:55:55
 
Szia Maki88! Egyik ismerősömnek hátrahajló méhe van, és elsőre összejött a baba...igaz ez csak egy példa.
Ismerőseim körében én azt figyeltem meg, hogy talán az első baba későre,1-4 évre jött össze, de a második már rögtön utána...valaki mesélte, h szoptatta a kicsijét, és mikor elment orvoshoz, 3 hónapos terhes volt a második babával. Nem tudott róla, mensije nem volt. Vannak érdekes esetek.

Mi 3 hónapja próbálkozunk, de én úgy gondolom, hogy eddig azért nem jött össze, mert még nem jött el az ideje...vagy mert többet kellene együtt lennünk, ez biztos...csak hát mikor sok a meló, problémák, teendők, nem mindig van hozzá kedve az embernek...lehet a többieknél ez jobban működik. :)

Örülök, hogy vagytok! :)
kardvirag
2015-02-01 14:51:37
 
Ti milyen gyakran mentek,mentetek nőgyógyászhoz rutinvizsgálatra?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!