Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Aviva-torna

Ebben a beszélgetésben 67 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nikdia
2014-10-01 10:44:05
 
Van még pár dolog, amit tanított az oktató: csak háton fekve aludjak, hogy ne nyomorgassam a hasam, ne hordjak szűk nadrágot, labdán üljek a munkában egyenes háttal és kevés húst egyek. Ezeket betartom. Érdekes, hogy amióta csinálom a tornát, érzem hogy van méhem..elég furán hangzik,de amíg nem aviváztam nem éreztem. S tényleg nem esik jól nyomorgatni a hasam..torna közben pedig érzem, hogy a hasfalon kívül más is dolgozik. :) Először megijedtem, aztán rájöttem, hogy a méh is izomból áll és annak a munkáját érzem..néha még izomláza is van. :)
S ami a legjobb, jó kedvem van mindennap, akkor is ha előző nap nagyon le voltam terhelve, kitisztult a bőröm, nincs fejfájásom, elmúlt az állandó feszültség érzése, energikus lettem és kevesebbet eszem. Nem tudom, hogy ez a tornának vagy méhpempőnek köszönhető, de valamelyik nagyon jót tett. :)
Nikdia
2014-10-01 10:23:07
 
Köszönöm a válaszokat!:)
Az oktató nekem azt mondta, hogy heti 2x elég gyakorolnom. Remélem nekem is rendszerezi a ciklust..és beáll 28 napra! :)
A vizsgálatok során derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem, ezért ajánlotta a dokim az aviva-tornát, a méhpempőt és az E-vitamint. Jó lenne, ha ez a ciklus már rendezetten alakulna..Ti mióta szeretnétek picurkát?
Katicabogár5
2014-09-30 21:19:54
 
Elfelejtettem írni hogy az elején két naponta csináltam később pedig heti kétszer
Katicabogár5
2014-09-30 21:18:09
 
Én már egy ideje nem csinálom. De sokat segített nekem.
лилия
2014-09-30 17:37:59
 
Szió, én csak 3 hete kezdtem el, úgyhogy sok tapasztalatom nincs:] Kíváncsi vagyok, lesz-e valami változás a dolgokban. Az oktató azt mondta, rendszerezi a ciklust és rövidebb lesz a mensi, megérezzük a peteérést, viszont elmúlnak a mensi előtti görcsök és hisztik. Kíváncsian várom, hogy tényleg így lesznek-e. Ti milyen gyakran csináljátok a gyakorlatokat?
Katicabogár5
2014-09-30 16:08:00
 
Szia én aviváztam és helyre rakott engem be állította a ciklusom. Biztos hogy jó mert peteérésem is lett tőle.
Nikdia
2014-09-30 14:32:35
 
Sziasztok!

Van köztetek valaki, aki avivázik, hogy kisbabája legyen?
Szeretnék kérdezni pár dolgot ezzel kapcsolatban. 1 hónapja csinálom kb és sok új érzet társult hozzá.
További napsütéses szép napot!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!