Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Akupunktura

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
anglia
2013-10-10 09:34:33
 
Szioka! Kriszti vagyok. Engem nagyon érdekelne mik a tapasztalataid. Én is kint élek Angliában. Sajnos mi is probálkozunk a babaával de nem sikerül. Egy ével ezelöt én is jártam akupunkturára a kezem véget. Nekem sokat segitet. Hei egyszer jártam, de sajnos a teákat nem birtam meginni. Nagyon borzaszto izuk volt.
Lina1005
2013-10-06 23:03:40
 
Csillka,


Sajnalom, hogy nem hozott eddig konkret eredmenyt a 10 alkalom. En most voltam a 3.-on. Hasonlo erzesem van eddig mint neked, hogy valamiben igy is, ugy is segiteni fog. Egeszen mas gondolkodast tukroz, mint barmilyen orvoslas, amirol eddig hallottam - ma peldaul egy olyan pontra dolgozott valahol a mehem kornyeken, ahol szerinte az anyamtol kapott chi lakozik - ugy erzem, hogy egyszerre van ennek valami mely szimbolikaja es konkret fizikai hatasa. Majd meg irok arrol, hogyan alakul a kura.

minden jot neked,

Krisztina
csillka
2013-10-04 19:42:35
 
Lina1005

Én tavasszal végigcsináltam egy 10 alkalmas kezelést. Eddig a babaáldásban nem segített, de úgy őszben jó volt. Konkrét panaszom nem volt, de a közérzetemnek jót tett. És amit még kaptam ettől az a szemléletváltás, mivel amíg a tűk bennem voltak, sokat beszélgettünk, aminek hatására kezdtem másként is szemlélin az életet.
Egy barátnőm végigcsinált egy 3 hónapos kezelést, és ennek tulajdonítja, hogy végül sikerült, mivel az orvosa nem sok jóval biztatta.

Jelezzél majd, hogy mit tapasztalsz, és segítette.
Lina1005
2013-10-03 10:17:30
 
Az akupunktura allitolag jo eredmennyel gyogyit ferfi es noi meddoseget egyarant és olyan esetekben is sikeres lehet, amikor a nyugati orvoslas hatastalan. Elonyei koze tartozik, hogy az egesz embert nezi, nem csak a reproduktiv szerveket, es akkor is pozitiv hatassal lehet az ember egészsegere, ha nem jar azonnali sikeres fogantatashoz.

Két hete, mikor nem tul jo laboreredmenyemet szorongatva es a kônnyekkel kuzkodve azon tunodtem, mi lesz ha soha nem lehet gyerekem, az utam egy kinai akupunktura fele vezetett. Ez nem volt nehez, mert Londonban ahol élek a kornyékunk tele van vele, es naponta megyek el elottuk. Egy hirtelen elhatarozassal benyitottam. Azota tul vagyok a masodik kezelésen és vasarnap jon a harmadik.

Szivesen megosztanam a tapasztalatot mindenkivel, akik mar probalkoztak ezzel a gyogymoddal, es azokkal is, akik nem ismerik, de erdekelne oket. Mivel csak most kezdtem, egyelore nem szamolhatok be atuto sikerrol, de szivesen elmondom nektek, hogy hogyan alakul a helyzet és a végén majd kiderul, bevalik-e.

Jo probalkozast es sok sikert mindenkinek
Lina 1005

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!