Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: ötlet

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edina1985
2015-06-19 06:33:57
 
nem lehetne a mai napot valamilyen más színnel, esetleg bekeretezéssel jelölni mind a naptárban, mind a ciklus grafikonon? köszönöm előre is a választ.
hannalili
2013-07-07 16:35:28
 
Most kezdtem el intenzívebben nézni és hozzá szolin a fórumhoz. sajnos nem lehet, egy egy hozászoláshoz külön reagálni. ez azért rossz, mert rengeteg hozzászólás jön és nehéz követni ki mihez is kapcsolja a hozzászólását. egy kicsit könnyebben lekövezhető fórum használat jó lenne.
Adminisztrátor
2013-01-16 15:15:17
 
Kedves Vica!

Köszönjük a javaslatot, felvesszük a megfontolandó ötletek listájára. Ha szakértőink is egyetértenek vele, be fog kerülni a rendszerbe.

Üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat 
Vicacica
2013-01-16 10:52:40
 
Kedves Admin.

Szeretném megkérdezni, hogy adatbivetelnél a tünetek közé nem tudnátok-e betenni a mellfeszülést is? Sajnos 22-én laparoszkópiás műtétre készülök és attól tartok épp azon a napon fog megjönni. Visszanézve az utóbbi 4 hónap bejegyzéseimet a mellfeszülés volt az eggyetlen tünet 5-6 nappal menzesz előtt. A rendszer kövi hónapra jelzi egyenlőre, de nekem már fájdogálnak a melleim. A műtét napjára is a rendszer előrejelzése alapján eggyeztettem az orvossal.
Igaz, el lehet tolni a műtétet, csak már jó lenne túl lenni rajta:((
Vica
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!