Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Kérés

Ebben a beszélgetésben 4 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2016-04-27 19:41:17
 
Szia Lisa! :))) Kerestem egy orvost aki Czeizel mellett dolgozott o kezel,,,:)) 3 honapig fogit kellett szednem h a megnemrepedt megvastahodott tuszok elsorvadjanak. Majd 3 honapig closty es norcolut,,most closty es bromocryptin,,,es homeroznom kell es most mar lehet akciozni de oont ott alvos nunkan van a dragam. Ugyh . probalkozunk nem adjuk fel. Az endodoki lemondott rolam stb,fogi utan felevig nem volt mendi azt mondta nem is lesz meg ha lesz is csak insem,,,de nem nyugodtam bele nem hittem el tovabb mentem es lam minden oke mar cssk elkell talalni:))) Es ti h vagytok?:))))
lisa74
2016-04-27 19:33:31
 
Szia Dettikécske.. Mi van velec??
Dettikécske
2016-04-15 09:17:38
 
Kedves Adminok! Lehetne kérni h a hőgörbéhez a hő adatokat mi irjuk be? van akinek köztük nekem is két tizedes van és nem minden két tizedes jegy van benne,és pontosan kellene mert az orvosm ellenőrzi minden rendben van e. Megrendeltem innét a két tizedeshőmérőt a patikábol és nem tudom használni ez miatt. hozzá közelit nem szeretném felvinni pontosan szeretném vezetni.köszönöm detti
Moha13
2015-07-23 10:41:16
 
Kedves Admin(ok)!

Már régebben szó volt arról (többen is kérték), hogy a mellfeszülés/duzzadás bekerül a tünetek közé, hogy jelölni lehessen. Azt ígértétek, hogy be fog kerülni. Nos, azóta nagyon sok idő eltelt, érdeklődöm, hogy mi újság ezzel a dologgal? MIkor jelenik meg a tünetek között?
További kérésem lenne, hogy a szedett gyógyszerek közé nagyon jó lenne, ha bekerülnének a pajzsmirigy-gyógyszerek (Levotiroxin tartalmúak legfőképp, mert itt nagyon sokan küzdenek pajzsmirigy alulműködéssel) és esetleg az inzulinrezisztenciához köthetőek, mint a metformin.
Az is tökéletes lenne, ha minden saját magának vehetne fel gyógyszereket, étrendkiegészítőket a listájába...de gondolom, ez bonyolultabb dolog.

Előre is köszönöm a választ és jó munkát!

Üdv, Moha
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!