Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A rendszer atkalkulalta a grafikonomat es ügyfélszolgalat nem valaszol panaszra

Ebben a beszélgetésben 2 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Hibajelzés témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adminisztrátor
2013-11-26 13:59:21
 
Kedves Lina1005!

Az ügyfélszolgálatra küldött leveledre valóban későn válaszoltunk egy belső hiba miatt - ezért elnézésedet kérjük.

Az alábbiakban itt is megadjuk szakértőnk válaszát a kérdésedre. A rendszer megfelelő működését gátló adatokat mi magunk vettük ki manuálisan.

"A rendszer a használat első három hónapjában (amely ebben az esetben augusztus-szeptember-október) csak a népességi átlag alapján tud előrejelezni, és utána ha már elégséges adat áll rendelkezésére tud csak személyes előrejelzést adni. Az Ön esetében, ha a ciklusa 24-26 napos, az ovulációja - ahogy a rendszer jól jelezte elő ebben a hónapban - a 10. nap körül lesz, és a termékeny időszakja a 7-11 nap közé esik. Ez a valószínű. Noha lehetséges az Ön esetében, hogy a ciklusa hosszabb lesz (a 2. ciklusa 31 napos volt) és akkor annyival későbbre tolódik az ovuláció is. Ezt előre nem lehet megmondani, hiszen, hogy milyen hosszú a ciklus az csak a hónap végén derül ki. A 4. ciklusa esetében azért jelöli a rendszer az elejére a termékeny napokat, mert a ciklus 6. napján (november 1-én) igen alacsony hőmérsékletet mért, körülötte pedig olyan napok vannak amiket nem mért. Javaslom, hogy minden nap mérje a hőmérsékletét, illetve ezt az adatot amely nagyon elüt, és körülötte nem mértek vannak, vegye ki a rendszerből. Ha lennének körülötte adatok, valószínű ezt nem használná a rendszer, annyira kilóg. Így csak a predikció jön vissza, és ha tovább méri a hőmérsékletét valószínűleg a 11. napra teszi a valós ovulációt. Egyébként az ovuláció nem teljesen kizárt a menstruáció alatt, de szerencsére Önnek nincs ilyen problémája. Remélem a program további használata segítségére lesz, és mihamarabb meghozza a várva várt kisbabát!"

Üdvözlettel:
ügyfélszolgálat
TervezettBaba.hu
Lina1005
2013-11-24 13:14:28
 
A rendszer atkalkulalta a grafikonomat ugy, hogy az altalam megadott hot kicserelte kalkulalt adatokkal azokon a napokon, mikor leesett 36.7 rol 35.8ra, mikozben a menstruacios napjaimat pirosbol attette zoldbe, mert szerinte akkor ovulaltam. Ezt mar 2.szor tette meg, es az elso alkalom utan irt november 8-an irt emailemre azota sem valaszoltak. Felmerult bennem nemi kétely a szolgaltatassal kapcsolattal amiert fizetek. Ha van valakinek valami tanacsa ezzel kpacsolatban, koszonom a segitseget.

Lina1005
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!