Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Vetélés után..

Ebben a beszélgetésben 265 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
timcsike0718
2013-04-18 15:24:51
 
Nekem a tsh-m volt egy picit magas 2,8. Nem tudom ez volt-e a gond. A Meddőségi központban kértek egy újabb hormon vizsgálatot, abból kiderül a további teendő.
yoggi
2013-04-18 12:27:37
 
timcsike, nagyon sajnalom a tortenteket. Tudom milyen rossz erzes, mert velem is megtortent. En kb egy ev probalkozas utan estem teherbe. Nalam valoszinuleg a magas prolaktin okozta a gondokat, de azt gyogyszeresen kezeltek es miutan lecsokkent az ertek a normal szintre teherbe is estem. Februarban gyonyoru pozitivat teszteltem, majd 5. 7. es 8. heti UH soran jott a remenykedes, hogy no majd a baba, es lesz szivhang, de sajnos nem igy tortent. Nalam gyogyszeresen kellett befejezni a terhesseget, mert 5. hettol kaptam progeszteron potlast, igy valoszinuleg a szervezetem nem erzekelte, hogy baj van es nem indult be a spontan veteles. Amugy szornyu elmeny volt a gyogyszerrel indukalt mehosszehuzodas. Nekem is azt mondta a doki, hogy varjam meg ez elso menzit (ami egyenlore meg nem akar jonni, pedig kb 6 hete volt a vetelesem) es utana mar lehet is probalkozni, es hogy nem kell izgulni, az esetek 10-20%-ban elofordul "missed abortion" (nem tudom a magyar kifejezest ra), de ez nem jelenti azt, hogy a kovetkezo terhesseggel is gond lesz. Mivel nekem a prolaktinom a korai terhessegben ismet megnott, mert az endokrinologusom azt mondta, hogy mindenkepp hagyjam abba a gyogyszert a pozitiv terhessegi teszt utan, igy nem tudom, hogy ez a dolog jatszott-e barmilyen szerepet a szomoru vegkifejletben, de bizom benne, hogy nem ez volt a gond, es legkozelebb mar semmi baj nem lesz. Kitartast neked es mielobbi ujabb teherbeesest kivanok!
Adry03
2013-04-17 21:49:39
 
timcsike

Nagyon sajnálom. Tudom, hogy nem nagy vigasz, de az már 1 jó jel, hogy sikerült teherbe esned. A következő már biztos megmarad.
Moha13
2013-04-17 19:36:05
 
Sajnálom...:(:(:(

Remélem, a vizsgálatokból kiderül, mi lehetett a gond...
Nagyon szorítok, hogy mielőbb teljesüljön az álmod!!!
timcsike0718
2013-04-17 15:25:58
 
Sziasztok Lányok! Másfél év próbálkozás után, március 10.-én végre ott volt a két csík a tesztemen. Hatalmas boldogság volt ami nem tartott sokáig. Petezsák volt, baba nem volt benne. Utrogestan, szigorú fekvés ellenére március 30.-án véget ért egy álom. Spontán vetélés. Műteni nem kellett, az orvosom szerint lehet máris próbálkozni. IR vizsgálatra küldtek és újabb hormonvizsgálatra. Szeretném tudni, hogy minden rendben van-e velem, nehogy újra ez a szörnyűség megismétlődhessen.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!