Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Sikertelen lombik után terhesség!

Ebben a beszélgetésben 9 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-02-07 11:55:27
 
Bocs, most látom, már tetszésemet adtam a történetedre....ezer bocs
kardvirag
2015-02-07 11:54:16
 
Mayann GRATULÁLOK!!! Minden jót nektek! :)
Mayann
2015-02-06 11:21:36
 
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat:) Ma megyek dokihoz délután, nagyon izgulok, alig alszom stb...

Összességében mindenkinek csak azt tudom mondani, soha ne adjátok fel, csak ne mindenképpen egyfajta képlethez ragaszkodjatok:)

Fantasyc: Nálam szkeptikusabb és pesszimistább ember kevés van. Mindig úgy gondoltam, ha van is csoda, az engem elkerül. S a gyerek kérdést nem tudtam félre tenni,sőt, ezen kattogok 3 éve. Közöltem a férjemmel, hogy ez váló ok is lehet, mert nem tudom elképzelni az életem úgy hogy ő lazán vihog a két gyerkőcével és jönnek majd az unokái, én meg itt ülök majd és azon gondolkozom miért adtam fel...(Info: Neki nem volt olyan fontos a lombik és donor spermás gyereket sem akart..) Tehát nem letenni kell róla, csak kicsit másfelé orientálódni. Én is úgy döntöttem, hogy most nem megyünk a fagyi babáért, nem fogok mindenáron erősködni, hogy most gyerek. Elmegyek dolgozni, felfedezem újra a világot és nyáron meglátjuk hol tartunk a férjemmel, én magammal és annak fényében lesz majd valahogy.. S Isten azt mondta, így kell lennie, itt az út! Hát most már csak abban bízom, hogy manó marad és minden rendben, mert most hogy már tudom itt van, nem igen bírnám az elvesztését.

Moha 13: Felmásoltam a topikba, köszönöm a megtiszteltetést:)

Klanita: Elméletileg tavaly december 30-án volt meg utoljára, tehát 5 hetes és 3 napos:) De majd ma a doki megmondja:)

Szép napot lányok:)
Zonett
2015-02-03 08:30:42
 
Mayann!

Köszi a történeted, örömmel olvastam! Vigyázz magatokra!
KLANITA
2015-02-03 05:23:37
 
Gratulálok neked!! Tényleg siker storryyy!! :-D Vigyázz a babócádra.

Mikor volt meg utoljára?
Hány hetes terhes vagy?
Moha13
2015-02-02 22:51:29
 
Mayann
Gratulálok! NEm semmi sztori! :)
Kérlek, írd meg (vagy másold be) a reményhozó fórumba is, és ha van görbéd, azt is szívesen venném (vennénk). Sok mindenkinek reményt adtál! :)

https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva

Itt gyűjtjük a sikersztorikat az erre járóknak, hogy lássák a fényt...a hosszú úton. :)

Fantasyc
2015-02-02 18:05:47
 
Mayann: Öröm volt olvasni ezeket a szavakat:-) Kezdem elhinni, hogy tényleg lazábbra kell engedni a gondolatokat a baba körül és akkor több esély van arra, hogy sikerüljön. Sajnos ez nekem nagyon nehéz, de próbálkozok. Kívánom, hogy minden jól alakuljon továbbra is! Vigyázz magatokra. :-)
kardvirag
2015-02-02 16:03:47
 
Szia,ez nagyon jó! Köszi, hogy megosztottad velünk. Jókat! :)
Mayann
2015-02-02 12:41:15
 
Kedves Mindenki!

Szeretném veletek megosztani a történetem, hogy talán egy kis reményt adjak másoknak és mert éppen 220 a vérnyomásom a hitetlenkedéstől és gondoltam, itthon egyedül jobb, ha kiírom magamból!
Mi a férjemmel több mint 3 éve próbálkozunk babával. Neki már van 2 nagy gyereke, így lelkileg is nehéz volt és hihetetlen is amikor az orvos kijelentette, nagy valószínűséggel, nem lehet természetes úton gyerekünk miatta. ( Kevés és fregmentált sperma...). Így lombikozni kezdtünk ICSI eljárással. Tavaly szeptemberben volt a 2-ik sikertelen lombik. Az elsőnél nem sikerült fagyasztani sem, a másodiknál 1 embriót igen és 2-öt ültettek vissza. Én teljesen feladtam, mert a férjem nem támogatott úgy ahogy elvártam, hiszen neki a "megnyugtató tudat" hogy van 2 gyereke már, ott volt. Ráadásul ott a szorító idő ő 46 éves én 33, de a tartalékainkat a lombik és gyógyszerek, orvosok felemésztették teljesen...Így úgy döntöttem, hogy a tervezettel ellentétben, nem megyünk most februárban a fagyi babáért, hanem keresek munkát ( előzőt a lombik miatt feladtam augusztusban) és visszamegyek dolgozni, aztán majd nyáron visszatérünk a dologra. Nehéz volt ez a döntés nagyon lelkileg, az évek alatt sok pillanat volt, amikor láttam a párom a gyerekeivel és én dühöngtem és sírtam belül... Kaptam is munkát, pár napja derült ki, ráadásul bár nem fizet olyan jól, szeretném csinálni... Nem is foglalkoztam azzal, hogy 4 napja késik..Volt már ilyen az injekciók után 2-3 hónapig a hormonháztartásom meghülyül.. Ma azonban csináltam egy tesztet és még kettőt mert nem akartam elhinni. Képzeljétek pozitív!!!:)) Teljesen természetes úton, úgy hogy a férjemnek azt mondták nem valószínű hogy lehet, úgy hogy 2 lombik sem sikerült és nekem hpv-m van és endometriosis gyanúm. Tehát most kíváncsian várom, hogy jövőhéten mehessek orvoshoz és igazán elhihessem, hogy ilyen létezik és tényleg nem hazudik 3 db teszt:DDD Tehát, nincs lehetetlen lányok! Én is azt hittem, feladtam és tessék:))
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!