Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Megláttam, miért nem sikerül a teherbe esés.

Ebben a beszélgetésben 2 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
lelkembenavalasz
2016-01-26 21:57:01
 
Rosszul írtam le az e-mail címet. A helyes cím ugyanaz, mint a felhasználónevem, azaz lelkembenavalasz@gmail.com
lelkembenavalasz
2016-01-26 21:52:25
 
A történetem talán sokaknak "holisztikus fantáziálásnak" tűnik, mégis csodálatos és szemléletes, ezért szeretném veletek megosztani.

Egy lelkeket összekapcsoló gyógyító technikával beleláttam a barátnőm testébe és egyértelmű választ kaptam arra, miért nem tud teherbe esni.

Egyik este leültünk és őszintén beszélgettünk arról, hogy milyen régóta szeretne babát. Sajnos nagyon ritkán találkozunk, ezért mindig több hónap után tudjuk csak ott folytatni, ahol abbahagytuk. Több nőgyógyászati betegsége is volt abban az időszakban, petefészek cisztától kezdve a daganatgyanús elváltozásokig, ezért megegyeztünk, hogy megpróbálok "belenézni" és választ találni ezekre a tünetekre.

A történet megértéséhez tudni kell, hogy a barátnőm (legyen a leve Linda) vőlegénye (legyen a neve Gábor) rendőrként dolgozik, sokat és sokszor veszélyes helyzetekben.

Jöjjön tehát, amit láttam:

Először azt kértem, hogy lássam, mi történik a női nemi szerveivel. Láttam, ahogy egy rózsához hasonló tüskés növény gyökeredzik a méhén és a petefészkein, ami felnyúlik a szívéhez és kisebb ágakat ereszt a karjaiba és a fejébe. Azonnal hallottam, hogy a méhe és a petefészkei teljesen egészségesek, jól funkcionálnak, nem ott van a hiba, hanem ennek a növénynek a tevékenysége manifesztálódik a női szerveiben.

Láttam, ahogyan ez a növény elkezdni körülnőni a szívét egyre jobban és jobban, és rájöttem, hogy ez egy védelem a szíve számára valamitől. Kértem, hogy lássam, mitől védi őt ez, majd láttam, hogy különféle bogarak másznak rá kívülről a növényre a szíve felé tartva. Nem értettem elsőre a képet, kértem másik magyarázatot és láttam, hogy a halálfélelem az, amitől védelmet nyújt neki a növény. (Most már tudom, hogy a bogarak az enyészetet szimbolizálták.)

Láttam a halálfélelmet és éreztem, teljesen átéreztem azt a rettegést, amit ő tudat alatt megél és közben én is elkezdtem sírni, annyira átjött az érzés.
És abban a pillanatban tudtam, hogy nem a saját életét félti, hanem valaki másét. Ezt éppen csak hogy megéreztem, már jött is az egyértelmű üzenet: egy férfi életét félti, mégpedig a párjáét, Gáborét.

Majd láttam a méhében fejjel lefelé egy kisfiú magzatot, akit ugyanúgy behálózott ez a növény. Ez "átlátszó" kép formájában tűnt fel a szemem előtt, innen tudtam, hogy amit látok, az nem a valóság, hanem "feltételes módban" történő dolgot mutat. Láttam, hogy attól retteg a teste, hogy ha gyermeke lenne, akkor lehet, hogy az a gyermek árva lenne és ezért védekezik az összes női nemi szerve a fogantatás ellen.

Majd azt is láttam, hogy nem lenne szabad próbálkoznia teherbe esni, mert el fog vetélni. Több apró kis vetélést láttam, és tudtam, hogy amíg ez a növény benne él és ő retteg a haláltól, addig nem fogja a méhe befogadni a magzatot.

Ami ezután következett az a történet szempontjából nem fontos, a mi személyes ügyünk, az általa meghozható változásokról szólt, azzal kapcsolatban, hogy mit tudna tenni a helyzet megoldása érdekében.

Azért osztottam meg veletek ezt, hogy lássátok, attól még, hogy a "lelki okok" egy bekezdéssel el vannak intézve a legtöbb meddőségi okokat tárgyaló felsorolásban az lehet nagyon is valóságos és olyan belső összefüggésekből fakadhat, amiről maga az alany talán nem is tud.

A barátnőm, Linda elmondta, hogy soha egyszer sem gondolt arra, hogy a barátját féltő érzés benne ilyen erős és hogy az bármiféle kapcsolatban lenne a teherbeesési nehézségeivel. Én sem gondoltam. Nem is sejtettem, hogy egyáltalán félti a párját. Pedig sok éve vagyunk barátnők. Mégsem beszéltünk erről egyszer sem. Ezért amikor mindketten sírva fakadtunk a leolvasás közben éreztük, hogy kimondatlan dolgok cserélődtek ki akkor köztünk. Csodálatos élmény volt. Nehéz, de csodálatos.

Ha úgy érzed, talán neked is van egy lelki ok, vagy több, ami kapcsolatban állhat a teherbeesés nehézségeivel, ne habozz, hanem írj nekem a lelkedbenavalasz@gmail.com e-mail címre. Nagyon bízom benne, hogy tudok neked is segíteni a láthatatlan dolgok meglátásával.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!