Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dia1984
2013-07-31 08:55:46
 
Jó reggelt!

Plimerian, LAdrienn, nagyon-nagyon szépek a görbéitek! Megy a drukk!!! :)
Moha, sok romantikát ezekre a napokra! :D
LAdrienn
2013-07-31 08:36:36
 
Adry03
Ne add még fel, talán csak beágyazódásos hőleesés és szépen visszakúszik majd.
Netty9
2013-07-31 08:35:42
 
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ti napközben csupán kíváncsiságból szoktatok hőt méregetni? Miért van az, hogy reggel nagyon szépen felmegy 36,9 körülire, napközben meg visszamegy 36,6-ra és így ugrándozik? Olvastam, hogy a délután 4-6 között a legmagasabb a hő... Nyilván sok befolyásoló tényezője lehet, külső hőmérséklet, mozgás, stressz...
Nektek is sokat változik egy napon belül? Vagy inkább ne is mérjem úgyis a reggeli a mérvadó?
Adry03
2013-07-31 08:26:45
 
Sziasztok !

maximal

Ha elhatároztad akkor vágj bele. Maga a műtét annyira nem vészes. A lábadozás ami kicsit engem talán jobban megviselt. Valószínű azért, mert én is sokat mozgok és majd +vesztem, hogy csak feküdni tudtam. Meg ugye a másra utaltságot is nehezen viseltem. De tényleg észrevehetően napról - napra jobban lettem. A gáztól nem lesz semmi bajod. Nincs puffadás + semmi ilyesmi. Nem is tudom hogyan magyarázzam. Nem is rögtön a kórházban, hanem ez már otthon volt. Olyasmi érzés mint amikor beszorul a levegő vagy rosszul veszed a levegőt és szúr tőle az oldalad. Nálam pl. a 2 kulcscsontom alá szorult be a gáz. Ne kérdezd hogyan. Szerencsére 1 nap után el is múlt, de én vettem be fájdalomcsillapítót és úgy már jó volt. Szóval nem kell túl aggódni, mert ez ma már 1 rutin műtétnek számít. Persze, mint minden műtétnek ennek is van kockázata, de legalább tutira mennek és kiderül, hogy mi a helyzet.

plumeria

Lehet neked másmilyen vizsgálatra kell majd menned ősszel ? Megy a drukk !!

LAdrienn

Nagyon szép emelkedés.

Amilyen szépet te emelkedtél én olyan csúnyát estem. Szóval részemről feladtam ezt a hónapot (is).

LAdrienn
2013-07-31 08:25:40
 
Moha

:-) legyen igazad, eddig bejött! :-)még jó pár nap van hátra de már most nagyon izgulok :-)
maximail
2013-07-31 08:09:45
 
Adry03!

Nagyon eltérőek a tapasztalatok a laparoscópiával kapcsolatban. Ezért félek, mert nem tudhatom, rám hogy fog majd hatni. A nagymamámnak tavasszal kivettek egy marék epekövet ilyen módszerrel, és meg sem kottyant neki, pedig már 86 éves. Egy hét múlva már kint kapált a kertben, és igazából három nap után, mire hazaengedték, már semmi baja nem volt. Pedig amúgy talán életében nem volt még semmilyen orvosi beavatkozása.
A szomszédasszonyoméknak öt évet kellett várni az első babára, és neki 3-szor csinálták meg közben a laparoscopiát. Ő is azt mondta, hogy semmiség volt, máskülönben nem engedte volna háromszor. De a neten meg már többekkel találkoztam, akiket nagyon megviselt. Szóval eléggé be vagyok parázva tőle, de én már annyira elszánt vagyok, hogy úgy fogom fel, hogy ez az inszem, vagy a lombik előszobája. Mert valamiért azt érzem, hogy nem fognak találni semmit... Ez persze nem biztos, de mégis így érzem.
Egyet szeretnék még kérdezni. Milyen hatása van a gáznak? Mert ezt senki nem tudja elmondani érthetően nekem. A hasad van felpuffadva napokig? Mennyi ideig? Mi fáj tőle? Köszönöm, és bocsi, hogy nyaggatlak!

Ja még annyit, hogy a meddőségi központ, ahol eddig kétszer voltunk vizsgálaton, baromi nyomasztó volt, és megfogadtuk, hogy soha többet nem megyünk oda vissza. Erre kiderült, hogy a saját orvosom is fog ott dolgozni heti pár napokat, úgyhogy megjött a bizalmam. :-)
plumeria14
2013-07-31 08:08:47
 
LAdrienn,
ez aztán az emelkedés :)
Moha13
2013-07-31 08:05:30
 
LAdrienn

Látod, mondtam, hogy ebből hegy lesz...lefelé indult, de aztán felugrik...és tényleg! :)

veroni07
Nekem még tutira nem volt ovum, mert én szépen lent várakozom. Elvileg ma már emelkednie kellett volna...a a statisztikák szerint. Ovuteszt tegnap is negatív. Volt rajra halvány második, de ez így még nem pozi. Várok...
LAdrienn
2013-07-31 07:55:50
 
Jó reggelt lányok!

lujza, plumeria szépek a görbéitek ez már nagyon a finis szorítok Értetek!

Ezt nézzétek nekem mekkorát ugrott ma reggelre a hőm:
plumeria14
2013-07-31 07:27:45
 
tomka
hozzátok hasonlóan mi is az őszt lőttük be, mint továbblépési időszakot, bár nekem a dokim a petevezeték átjárhatóságit javasolta. Nagyon jó lenne, ha nem kerülne sor további kivizsgálásokra és a nyár meghozná a várva-várt két csíkos tesztet…

lujza01
Drukkolok neked!

Néhány nap múlva nálam is minden kiderül:
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!