Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-11-22 08:09:07
 
Luciffer... nem semmi lenne az hallod-e ... autogram :)))

Szoval a tesztelgetessel kapcsolatosan, szerintem ahanyan vagyunk annyi fele tapasztalat. En sokaig tesztelgettem es mindig latszott szepen a 2. csik hogy erosodott majd ful eros volt majd lassan halvanyodott , mint a nagykonyvben ... es UH-n nem volt erett petem :( . Igy a dokim javaslatara mosr csak homero es kegyetlen gorcsok...Clomid a tettes... na de az nem jelenti hogy masnal nem jon be , sot. Csak azt akartam mondani , hogy ebben is kulombozik a noi szervezet egymastol.

Mint irtam fenn, a reggel ugy keltem , hogy annyira faj az alhasam majd leszakad es hom... hat a hooomm... nem tudom hova keszul de igy nez ki...most vagyok kihulloben :)))))
Moha13
2013-11-22 08:02:19
 
luciffer73
Milyen önmegtartóztatásról beszélsz Te??? :O
Ovuig is szépen együtt kell lenni, hogy frissek és fittek legyenek a katonák. Önmegtartóztatni csak annak kell, akinél kimutatták, hogy nagyon kicsi a spermaszám...
Szóval szexre fel, mert babásodás a cél és ovu ide vagy oda, ennek mindig megvan az esélye. :)

Antika
Persze, hogy lehet ovu kevés nyákkal...nálam is változó...egyik hónapban szép, egyértelmű, máskor meg úgy lesem, hogy na, hol van...
Egyébként iszol elegendő folyadékot? Csak tiszta vízből meg kell innunk napi 2 litert (vagy testsúlykilogrammonként 30 ml). A sok folyadék nagyon fontos ám! :)
Ja, és ha valaki Clomid-ot szed a babásodás érdekében, az is tud fordítva elsülni, mert állítólag szárazságot okozhat odalent...ami pont megnehezíti a dolgokat.
Egyébként én kipróbáltam a málnalevélteát egy ilyen szárazabb ciklus utáni ciklusban és láss csodát, gyönyörű nyákom volt akkor.
Hát, ennyi jutott eszembe most így...hajnalok hajnalán...:)
capri
2013-11-22 08:00:04
 
Luciffer,
na, ebben nem értünk egyet. :-) Nálam a hő a legmegbízhatóbb. A többi jel szinte mindig másik napokon van, az előző hónapban meg egyáltalán nem volt pozitív ovutesztem (most se, de most lekéstem róla :-) ).
capri
2013-11-22 07:57:07
 
Jó reggelt! :-)
Krisztibaba, mindent bele, amikor sok a tojcsis nyák és amikor már egy kicsit kevesebb! ;-) :-D
Andi1989, üdv itt, hajrá a karácsonyi ajándékért! :-)
Monika80, sajnálom, hogy ennyire lefelé konyul a vége... :-(
Ildibaba, érdekes az az esés, de 1-2 nap múlva már jobban látszik, mi is van/volt most.
Luciffer, jó tesztelgetést! ;-) Azért a nagy tesztelgetés közben apáról meg ne feledkezzél, a tesztek sem 100%-osak! :-DDD
Antika, szerintem megvolt az ovud, ez a pici esés semmi. Sokan egyáltalán nem szoktak tojcsis nyákot tapasztalni, lehet, hogy ez most nálad is így volt.
Én ma így: amikor megláttam az 1. csipogáskor, hogy ma is csak 36,8 (mint az előző napokban), jól beszorítottam a nyelvem alá a lázmérőt, de volt eredménye. :-DDD
luciffer73
2013-11-22 07:55:45
 
Antika a hőmérséklet ugrásod miatt állította be az ovudat arra a napra. A lányoknak itt igazuk van...sajnos erre nem nagyon lehet adni, én is ezért vettem lh tesztet...az a tuti, nna azért persze mellette mérek is.
Egyébként az utóbbi pár hónapban nekem is elmaradt a nyákom, legalábbis nem számottevő...a többi tünetem viszont megvan. Hasfájás, mellfeszülés
Antika
2013-11-22 07:50:36
 
Jó reggelt Mindenki!
Ma reggel egy kicsit elbizonytalanodtam, mert most nem volt meg az a bizonyos nyák az ovum alatt, totál száraz vagyok már, de a rendszer ovut észlelt, akkor most mi vaaan?
Tanácstalan vagyok!
Ráadásul a hőm is csökkent picurkát.
Létezik, hogy minimális nyák mellett legyen ovum?

Én ma így:
luciffer73
2013-11-22 07:31:39
 
....és akkor a grafikont is csatolnám kedves nézőink! :))))
luciffer73
2013-11-22 07:29:56
 
Sziasztok mindenkinek!
mkinga...rajtam ne múljon...az embered olyan híres lesz, hogy nem fog tudni egy sarkot sem megtenni anélkül, hogy a tinilányok ne támadnák meg sikítva egy autogrammért :)))))
...igen...én megígértem a faalávalót! :D
Az jutott az eszembe, mintha azt olvastam volna valahol, hogy az ovut megelőzően van nyák....tehát senki semmiről nincs lemaradva :))))
Tegnap megjöttek az lh tesztcsíkok. Ahogy hazaértem rögtön (rá két órára) neki is ugrottam a tesztelésnek...de egy igazi szerencsétlen barom vagyok, mert az elsőt el is rontottam...értitek? Egy nyomorék tesztcsíkot sikerült elrontanom.
De nem adtam fel, elővettem mégegyet és az már jó lett...vagyis nem lett jó, mert totál negatív, úgyhogy mi még önmegtartóztatunk :))))
Mára leesett a hőm....olyan, mintha ovu közeli lenne, de ez meg egy baromság, hiszen negatív teszt mellett elég fura lenne, ha mégis éppen....ma...?! :/
Ami viszont fura...ti voltatok már úgy, hogy a hasatok aljában éreztétek a szívdobogásotokat? Nem szűk a gatyám, pisilnem sem kell, se semmi ilyesmi...csak ülök és érzem...
...én ma így :S
krisztibaba85
2013-11-22 06:43:19
 
Sziasztok!
Andi,üdv köztünk.

Ildibaba.

Hát azt mondják hogy a ciklusainkban előfordulhat 1-2-szer hogy kimarad az ovu:-(((

De reméljük nálad csak kicsit bealudt az az ovu:-)))
Ildibaba81
2013-11-22 06:39:10
 
Jó reggelt, lányok!

Nem tudom, mi van... lehet, hogy nem is volt még ovum, lehet, hogy ebben a hónapban kimarad... :(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!