Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 50980 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ancsika10
2013-05-04 10:44:17
 
Sziasztok Lányok!

Ma ismét voltam uh-on.Ahhoz képest hogy kedden még alig látható tüszőm volt ma a doki gigantikus méretet mért 26×23mm:)Ennek láttán be is adta a tüszőrepesztő szurit és hétfőn szeretettel vár az inszemináción.Most ismét kaptam egy kis reményt hogy esetleg sikerülhet:
plumeria14
2013-05-04 10:33:45
 
DRI44
nagyon kíváncsi leszek erre a hónapra, mert most úgy döntöttem, hogy nem iszom a palástfű teát. Az április nagyon kiábrándító volt a számomra, mert 2 napot késett, a hőm is magasan maradt és én beleéltem magam… Igaz, akkor a nap minden percében szinte csak arra tudtam gondolni, ezért eldöntöttem, hogy a május más lesz. Nem agyalok rajta, nem élem bele magam, főleg azért sem, mert az utolsó néhány hónapban mindig az ovumhoz igazítottuk az együttléteket; de ebben a hónapban a párom sokat volt külföldön, így nem akkor voltunk együtt, amikor „kellett” volna, hanem amikor tudtunk… Lehet,hogy pont ez fogja meghozni a sikert? Nem tudom, de megpróbálom elterelni a gondolataimat. Őszintén, ez most nem olyan nehéz, mert nagyon sokat kell dolgoznom, így időm sincs agyalni. Volt már nekem sok szép görbém, de egyik sem hozta meg a sikert…Kívánom mindenkinek, hogy a május mindenkinek két csíkos tesztet tartogasson…elvégre is anyák napja és gyermeknap is ebben a hónapban van…
DRI44
2013-05-04 10:17:39
 
Plumeria
Hűű, a te görbéd is nagyon szép!!!
plumeria14
2013-05-04 10:02:51
 
DRI44
szerintem nem baj, ha most még nem érzel semmit, ilyenkor még nem is kell. A beágyazódásról azt olvastam, hogy 7-12 nap, amit valaki észrevesz (pecsételő vérzés), de a legtöbb embernél ilyenkor sincs semmilyen tünet.

Kira84
Pontosan szokott neked megjönni? Máskor éreztél hasonlót a mensi előtti napokban?

Mupp2
74$? Itthon azért nem ilyen drága….

Én így állok ma:
DRI44
2013-05-04 09:49:12
 
Viszont én semmit nem érzek, még a melleim sem fájnak, kicsit sem.
DRI44
2013-05-04 09:47:20
 
Szia Kira!
Lassan én is a végén járok már. Szerintem alakul a görbéd. Az enyém így néz ki ma.
Monika5
2013-05-04 09:32:24
 
Sziasztok.
Mupp2,
Mi NRW tartományban, egy kis városkában élünk. A hozzánk legközelebb lévő ismertebb nagyváros Bielefeld és Dortmund. Mi is szeretünk itt élni. Ahhoz képpest, hogy 1 év volt a biztos először, hogy maradunk, ez már a 3. évünk lesz kint.. :) A nyelvet itt kezdtük el újra tanulni, most már egész jól megy. Ettől függetlenül már a kezdetektől megpróbáltunk mindent németül intézni. Az a tapasztalatom, hogyha látják, hogy tanulod a nyelvet és szeretnél kommunikálni, akkor nagyon segítőkészek. Nem mondom, hogy nem okoz néha némi fejtőrést a szakszavak/kifejezések megtalálása, de igyekszünk mindig előre felkészülni egy-egy szituációra. Szerencsére eddig Activity-re nem volt szükség. :D Továbbá a párom kiválóan beszél angolul, de azt csak végszükségben alkalmazzuk, hogy gyakoroljuk a németet. Néha akadnak még a "felkészülés" ellenére is érdekes esetek. Pl. a bárányhimlőre 3 szót is találtam. A googlen rákerestem, hogy melyiket használhatjá rá a leggyakrabban. Erre, amikor nagyban mondom a mondokám, a dokinő visszakérdez: mit is akarok,mi az a "Schafblattern"?..."Előkaptam" a másik szót rá, amire emlékeztem "Varicellen". Természetesen azt meg "jó magyarosan" ejtettem.:) De abból már beugrott neki, hogy a "Windpocken"-ről beszélek. Szóval vicces volt, mert végig vettük a szótárban talált mind 3 szót pillanatok alatt. De nem volt kellemetlen a szituáció, sőt a végén még meg is dicsért a doktornő, hogy egész jól beszélek már németül (van összehasonlítási alapja, a kezdetektől hozzájárok vkontrollra). :) Ezt azért meséltem el, mert akik külföldön élnek szintén és "nyelvi akadály" miatt félnek dokihoz menni, hátha bátorságot merítenek a sztorimból.:)
Visszakanyarodva hozzád Mupp2, szórítok neked és várjuk a fejleményeket! :)
Kira84
2013-05-04 09:06:41
 
Ja és még annyit egyre jobban fájnak a melleim meg 2-napja érzékeny a hasam is olyan érzésem van mintha meg akarna jönni.
Kira84
2013-05-04 06:59:46
 
Szép jó reggelt mindenkinek!Lassan én is beérek a finisbe,még pár nap és kiderül.Ilyen a mai görbém elég érdekesen alakul.Eléggé ugrál, bár szerencsére csak felfelé indult még idáig. Lányok mi a véleményetek róla?
Mupp2
2013-05-03 23:42:17
 
Sziasztok

Aranyosak vagytok!!!
Ma megnéztem a tesztet amit Moha ajánlott es van(tényleg kicsit húzós az ara 74$ de meg éri)úgyhogy csajok 10en meg veszem!!!
Addig is mindenkinek kitartás es sok sikert!!!

Mónika

Mi is éltünk Berlinben es hat őszintén meg mondom en jobban szerettem ott élni!!!
Te merre laksz?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!