Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 62059 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Chill
2015-10-26 10:58:09
 
Az irányított szexet én úgy kerülöm ki, hogy apát valami szettben várom haza :) Így megmarad a játék de bejön az irányított dolog is (ebben a hónapban diáklány voltam :D )
Chill
2015-10-26 10:56:24
 
Annyira jó lenne... februárban hagytam abba a fogi gátlót, meg is szenvedtem vele.
Soha többé nem szedem az tuti!
És szerintetek mikor teszteljek? 10 napon vagyok (13 naposak ált.)
Chill
2015-10-26 10:53:03
 
HnéSAnna én is nagyon örültem, hogy nálad olvastam a délelőtti pozitív ovu tesztet :) már ennek a pozitívnak is annyira örültem, lehet kicsit gyerekes, de úgy bosszantott, nemhogy terhességi de még egy nyamvadt pozitív ovu tesztet se tudok összehozni. Ekkor olvastam hogy naponta lehet többször is csak ne reggel. És bejött :)

Nem szokott ennyire felmenni, 36.8 körül szokott.
BKATA77
2015-10-26 10:51:32
 
FrauKriszi szépen levezetted így van én is így gondolom:)
BKATA77
2015-10-26 10:49:42
 
Chill szépen alakul a görbéd:)
A cici fájásról ha neked menszesz előtt nem fájt akkor az jó jel ha most fáj akkor lehet valami:)
Én is úgy gondolom nekem sem fáj menszesz előtt sem,menszesz közben sem a mellem ha nekem is fájni kezdene akkor már én is gyanakodnék egy sikeres babázásban:)
FrauKriszi
2015-10-26 10:48:20
 
Leirom, mit gondolok az idozitett szexrol - ertem, ismerem mert en is csinaltam.
kezdenem az alapszituval:
Szerelmezni a pasival, aki nekunk a legszebb, legszexibb - a vilag legjobb dolga. Hiszen egyszerre szerelem, jatek, szenvedely es bizalom.
Biztonsag erzetet ad, levezeti a feszkot, es elmelyiti az erzeseket.
Egeszen addig, amig mindezt a kizarolag a szerelmezes kedveert tesszuk.
Abban a pillanatban, amint a muszaj megjelenik az agyunkban ( bizony, csak a noi agy kepes annyira vagyni a gyermekre, hogy az mar: muszaj), az addigi onfeledt szerelmezes megvaltozik.
Eleinte csak viccesen mondod az embernek: - he, akciontime!
Kesobb honapokra elore beixeled a naptarba az akualis napokat ( remelhetoleg az a naptar nem az agyatok felett log).
Aztan az adott napokon mar-mar kotelezove valik a szex - apa gurcol rajtad, te meg azt hajtogatod magadan: - most sikerulnie kell.
Hetrol hetre gyengul a vagy egymas fele - hiszen ami muszaj, az nem szorakoztato. Az embernek sem.
Neki plane nem - a pasik amugy is teljesitmenykenyszeresek az agyban.

A gyerek utani vagy kepes kioltani a szerelmed iranti vagyat.
BKATA77
2015-10-26 10:45:31
 
HnéSAnna ovu tesztekre rá van írva a használati utasítás én amit vettem azon is rajta van,hogy délután végezzük a tesztelést és előtte 2 órával már ne igyunk annyit.Mivel a Lutenzió Hormon minden nőben jelen van ugyan úgy délelőtt mint délután is, de viszont a délutáni a mérvadó,mert ez az LH hormon akkor lesz pozitív ha van volt peteérés és gondolom azért kell délután végezni mert lehet ami délelőtt pozitív az délután nem lesz az mivel akkor még nincs peteérés.
HnéSAnna
2015-10-26 10:45:03
 
Chill, akkor nem vagyok egyedül. :)
Aztaa, ez a görbe aztán igazán magas. Mindig ennyire felmegy a hőd?
Nem semmi. Hát reménykedni én sem merek soha. De elég bíztató a kép.
Chill
2015-10-26 10:18:36
 
HnéSAnna nekem is délelőtt lett pozitív. Kb. 3 hónapja próbálom elcsípni, de mindig negatív lett az ovu teszt, pedig volt peteérésem, a hőgörbémen láttam. Ebben a hónapban napi kétszer teszteltem, délelőtt 10 kor és délután 5 kor. A délelőtti teljesen pozitív lett a délutáni nem.

Lányok lenne egy olyan kérdésem, hogy a mellfájdalom kialakulhat később? Mármint nagyon fáj a cicim, sztem nagyobb is, máskor soha nem volt érzékeny, ill a fogamzásgátló abbahagyása után igen, de akkor a bimbó volt nagyon érzékeny, most meg oldalt fáj a hónajamnál nagyon és mindenhol feszül, mint egy keményebb melledzés után. Olvastam, hogy mensi előtti tünet is lehet, de akkor is ha előtte soha sem volt? Félek reménykedni...
HnéSAnna
2015-10-26 10:16:13
 
BKATA77, nem reggeli vizeletből csináltam, hanem 9 órakor. Azt is olvastam valahol, hogy akinek nincs egyértelmű pozitív ovu tesztje, az csináljon délelőtt is és délután is. És valóban úgy voltam múlt hónapban is, hogy egyik délután még nem volt pozitív, következő délután ugyanakkor meg már teljesen negatív. Ezért csináltam most hónapban délelőtt is egyet. Meg egyébként nem vagyunk ilyen "gépek". Ha tehetnénk minden nap együtt lennénk. ;) Ezen nem múlik. De úgy néz ki, hogy az időzítésen viszont sok múlik.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!