Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-02-16 15:44:12
 
CSöpszi: Akkor túl vagy rajta! Igazad van, most már előre kell nézni! Fel a fejjel. :)
csöpszi
2016-02-16 15:18:52
 
Sziasztok!
Koszonom hogy gondoltatok ram, tul vagyok rajta.
Sokkal rosszabbra szamitottam de mindenki nagyon kedves es figyelmes volt velem. Nem kaptam laminariat a mutetet pedig vaakummal vegeztek.
Nagyon feltem, sirtam es remegtem a mutoben de az orvosom utolso mondata amire emlekszem, hogy meg lagalabb 5 gyerekem lesz. :) a kovetkezo kep hogy a mutos fiu tol vissza a korterembe... 11kor mutottek most meg infuziot kaptam es varom hogy mehessek haza.
Azt kell hogy mondjam hogy az en esetemben ez lelkileg sokkal jobban megviselt mint testileg.
Most mar elore nezunk es minden jo lesz!
Megegyszer koszonom hogy gondoltatok ram!
hugery
2016-02-16 14:46:05
 
Kaáliba
hugery
2016-02-16 14:45:17
 
Sziasztok! Azért ma még megiszom a palástfű adagot! Csak enyhén barnázgatok, holnapra várom ... Ma bevetem apajelöltet :)
( A portfóliómra minden nap mond valami negativat a főnököm, ettől már rosszul vagyok.)
Márc első hetében legalább viszek egy használható hőgörbét a laáliba. Reménykedem most hogy így felturbóztam magam, tudnak petécskét előcsalogatni.
Vera7
2016-02-16 14:25:35
 
Csöpszi, már biztosan túl vagy a műtéten. Sokszor eszembe jutottál ma délelőtt. Remélem, minden rendben ment, és hamar túl leszel ezen testileg-lelkileg.
Még nem válaszoltam a tegnapi kérdésedre, hogy mikor lehet próbálkozni. A dokim (aki szerintem már nyugdíj-felé jár), 3 hónapot mondott, de a kórterembe többször bejött hozzánk egy fiatalabb (és modernebb szemléletű) doki, aki szerint már az első rendes menzesz után lehet próbálkozni, ha minden rendben van. (a műtét utáni 1-2 hetes vérezgetés még nem számít mensinek). Szokott lenni kontroll (kb. 6 héttel a műtét után), a doki akkor véleményt mond, hogy helyén van e már minden, lehet e kezdeni.
De most még pihenj sokat, aludj nagyokat, és nemsokára minden rendben lesz!
Vera7
2016-02-16 14:19:14
 
BKata, Hugery, sajnálom. :( Szorítok, hogy a mai / holnapi nap legyen majd terhességetek első napja! ;)
Encsiga, nekem még mindig nagyon tetszik a görbéd. :) Nem fontos még ennél feljebb lennie, egyébként pedig fog még emelkedni, drukkolok! :)
Dorka, szép a Tiéd is, megy a drukk! :)
Vera7
2016-02-16 14:10:52
 
Sziasztok Lányok!

Mariann, biztosan minden rendben lesz! Kis maszat előfordul az elején sokaknál. Az pedig nagyon jó, hogy a dokid komolyan vesz és adott progi-pótlást. Pihenj amikor teheted, minden oké lesz! :)

Edina, szerintem a hőd pont úgy ment fel, ahogy kell. :) Ha feltételezünk mondjuk 36.4 körüli alaphőt, akkor először 36.7-re, aztán 39.9-re is felment, vagyis 0.3-0.5 tizedet, ami pompás. :) Reméljük, ekörül marad még jó sokáig! :) 15-én (8.dpo) pedig az az esés Neked is valószínűleg az ösztrogén-csúcs miatt volt, ahogy Dorkának is, meg nekem is. :)
(Persze ez csak az én laikus véleményem. :) )
Kicsifény
2016-02-16 12:13:36
 
Mariann81! Mennyi idős a terhességed, azt megmondta az orvos? Pihenned kell a folyás miatt vagy élheted a hétköznapjaidat, ahogyan szoktad?

Bkata, Hugery, nagyon sajnálom... :( pedig úgy drukkolok mindenkinek!!

Csöpszi, remélem túl vagy rajta és lelkileg is lassan jobb lesz!
mariann81
2016-02-16 11:33:11
 
Szóval voltam dokinál. Szívhang még nincs de ezt gondoltam is ,hogy nem lesz még, egy hét múlva kontroll. A rózsaszínes folyást borsónyi polip okozhatja, ami 4 évvel ezelőtt a kislányom várásakor is volt. Duphastont kaptam biztos ami biztos, szikhólyag feltételezhető.
Bízom a legjobbakban.
Szorítok mindenkinek....
Encsiga
2016-02-16 11:32:25
 
Szia Edina! Ovuláció után már elkezd emelkedni a hő. Ha csak a beágyazódás után tenné mi lennénk a legboldogabbak itt a csudálatos magas görbéinkkel :) Sajnos túl sok mindent nem tudunk leolvasni így a görbédről, hogy a ciklusod elején még nem mértél hőt, így nem tudjuk hogy mi az átlaghőd és hogy ahhoz képest mennyire vagy fent. Peteérés után általában a menstruációig magasabb tartományban van a hő és menstruáció előtt leesik. Ha nem esik le akkor érdemes csinálni tesztet mondjuk egy 2-3 nappal a késés után. Remélem segítettem :) Csajok javítsatok ki ha valamit nem jól írtam
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!