Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 62060 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Chill
2015-10-26 13:47:58
 
SzMZs és Anitacool köszi :) nem tudom kibírom-e addig..
Anitacool
2015-10-26 13:31:37
 
Anna én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekünk 2 naponkéntire kellett ritkítani / ;-) / az együttléteket, abban az időszakban, de a sikeres hónapban az ovu előbb jött, így esett, hogy ovu előtt 5, 4, 3, 2 nappal és ovu reggel voltunk együtt. Hogy melyikből került ki a győztes, azt nem tudjuk.

Chill a görbéd bíztató én a helyedben a 14. dpo-n tesztelnék egyet! ;-) Megy a drukk!
SzMZs
2015-10-26 12:12:24
 
Andi, ez bíztató, ha volt keksz is ovukor ;)
Andi1989
2015-10-26 12:05:20
 
Sziasztok Csajok!!! :)

Mindig meglepődöm, mikor egy kisebb szünet után visszatérek, milyen aktívak vagytok! Most csak 40 oldalt olvastam vissza (még jó, hogy ma tök egyedül vagyok a melóhelyen! :D )

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, szerencsére nem történt nagy baj, zúzódásokkal megúszta a férjem. A pénz meg "nem számít", az a kisebb gond...
Én most pihentettem egy kicsit a dolgokat, sok stressz ért mostanában minket. Kicsit ápolgattam apát, aztán meg az őszi nagytakarítással próbáltam a gondolataimat elterelni, egy percet sem pihentem. Mert akkor csak a jövőn járt volna az agyam... Tavasszal nekivágunk az inszemnek, már ha addig nem jön magától..:)
Folytatom, az IR diétát, szedem a Myo-Inositolt, szedem a C, D, és E vitamint. Most ennyi, amit tehetek érte.:)

Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok! :) Próbálok ezentúl kicsit gyakrabban jelentkezni.:)

Üdv az újaknak! :)
SzMZs
2015-10-26 12:03:54
 
Lányok! Az LH csúcs valós attól függetlenül melyik napszakban történik ;) Igen általában elég egyszer tesztelni egy nap, de akinél ez nem mutat ki egyértelmű eredményt az kétszer is tesztelhet egy nap! Ez olyan mint a hőesés ovukor. Akinek nem reggel reped, az nem fogja tapasztalni csak a hőemelkedést, ahogy nálam is volt ebben a ciklusban ;)

Chill, én 14.napon tesztelnék, az már késés is és akkorra biztosan látható lesz a második csík, előtte kétséges és úgyis csak 2 napig agyal az ember ;)
HnéSAnna
2015-10-26 11:42:56
 
Tudom. :) Nem is feltételezem senkiről, hogy rosszindulatú lenne.
Főleg aki itt van, hiszen ugyanabban a cipőben járunk. :)
Csak épp erre akartam utalni az ovu tesztekkel, hogy nem vagyunk egyformák. Mi úgy látszik, hogy "délelőttösök" vagyunk a pozitív tesztet illetően.
Egyébként az én tesztem használati utasítására az van írva, hogy 10 és 18 óra között lehet végezni. Szóval ebbe beleillik a délelőtt is. ;)
Na jólvan, befejeztem a témát. Kaptam választ. MINDENKINEK köszönöm!
Chill
2015-10-26 11:39:22
 
Szerintetek akkor a délelőtti pozitív ovu teszt nem valós?
Ezen már én is gondolkodtam, pl ebben a hóban nekem 16-án lett pozitív a tesztem, délelőtt, délután is erős lett a csík de nem lett annyira, hogy az pozitívnak lehessen mondani, viszont másnapra elkezdett felmenni a hőm, ez beleillik a képbe, mert másnap már volt emelkedés szóval valószínűleg nekem/ünk délután estefelé szabadul ki a petesejt.
Persze ez nem biztos, de akkor nem érteném az állandó negatív eredményt, a hő árulkodó, nálam, ill a görbémre is oda tette be.

Én örülök a véleményeknek :) ;) és sztem senki sem veszi rossz néven.
BKATA77
2015-10-26 11:23:37
 
HnéSAnna szerintem félre érted itt senki nem akarja beléd beszélni a dolgokat:)
Viszont te kérdeztél én és esetleg más leírta a véleményét,tapasztalatait:)
Nem fontos megfogadni senkinek a tanácsait úgy is mindenki úgy csinálja ahogyan jónak érzi.
Én is olvastam már sok félét mindenről de mivel nem vagyunk egyformák így a tüneteink sem azok:)
Az,hogy egyik vagy másik ciklusban nincs peteérés az is teljesen normális jelenség. Majd lesz a következő hónapban.
FrauKriszi
2015-10-26 11:21:23
 
Nem "rugozok".
Egyszeruen leirtam, amit gondolok.
Ha ez neked rosszul esett - sajnalom
HnéSAnna
2015-10-26 11:13:58
 
Nem értem mit megy itt a rugózás az irányított szexről. Én a férjemet teljesen kihagyom ebből az egészből, így ő nem érzékel ebből semmit. Én pedig szex terén nem vagyok az a rágörcsölős típus. (Szerencsére) Mint már említettem nálunk minden nap mehetne a dolog, így nekem teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy ma vagy holnap van az együttlét.
Az ovulációs tesztek használatáról pedig már 68 féle leírást és cikket olvastam, tisztában vagyok annak a tesztnek a használatával is amit éppen használok. Arra voltam csak kíváncsi, hogy ilyenkor mi van, ha délutánonként nincs pozitív tesztem, de látom, hogy tegnap még nem pozitív (az erősségéből), ma meg már negatív.
A hőmet 1 hónapig mértem, aztán inkább abbahagytam, mert épp abban éreztem a kényszert és a "rágörcsölést", hogy minden nap szembesülök a témával.
Ennyit a kitérőről. :)

Chill, szurkolok neked, szépen alakulsz. :)
És én is nagyon örültem, hogy van még valaki így mint én, ilyen délelőttös ovus. És a szettel én is próbálkoztam már... :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!