Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 45446 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
luciffer73
2013-12-17 11:25:32
 
Moha pedig azt kéne! :DDD
Igenis üljön az ágy szélén, és amíg én a hőmérőt a számba tartom, addig ő nyugodtan kenje össze a hasamat azzal a trutyival! :DDDD
Azért remélem, hogy az előbbi hosszú vallomásom után, nem változik meg a hozzám állásotok...nyugtassatok meg.
Moha13
2013-12-17 11:16:56
 
luciffer
Szerintem is fölösleges előfizetni, mert gondolj bele, miből is számolja ki a rendszer, hogy Neked speciel mikor van ovud? Hát megnézi az eddigi ciklusaidat és kiszámolja...ezt Te is megteheted, és meg is van az átlag. Ennél okosabbat nem hiszem, hogy tud mondani, hiszen nem áll oda melléd reggel egy ultrahanggal, hogy na, lássuk, mi történik odabent?! :)
luciffer73
2013-12-17 11:13:57
 
Capri nyugodtan kérdezhetsz tőlem bármit....igazából semmi titkom sincs.
Nem. A lányom nem tőle van...5 éves volt, mikor apját kitettem, mert nem volt normális. Sokáig azt hittem, hogy egyszerűen csak fiatal, és éretlen az apasághoz, meg ahhoz, hogy családja legyen, de idővel rá kellett jönnöm, hogy ő egyszerűen ilyen. Mármint végtelenül önző, akinek a gyerek csak arra jó, hogy több pénzt kaphasson az államtól, akinek a bizijével dicsekedhet...neki az apaság nem jelent semmit. Vagyis de. Ezeket. Azóta természetesen már ő sincs egyedül. Ott is született egy lánya, de azzal ugyanúgy nem törődik, ahogy a mi közös lányunkkal sem.
Amit még nem tudtok rólam...de hozzátartozik a sztorimhoz (és talán őszintébb és jobb képet kaptok rólam) Szóval nekem már a lányom előtt is volt terhességem...kettő, de abortusz lett a vége, mert akkor még én is túl fiatal voltam. És nem csak úgy írom, tényleg fiatal...még suliba jártam. Aztán jött a Reni, akivel eléggé megszenvedtem terhesség alatt. Aztán szétköltöztünk az apjával és sokáig egyedül voltam a kislánnyal. Egyébként nem voltunk összeházasodva.
Később megismertem egy fiút, aki látszólag nagyon rendes volt hozzánk. Együtt voltunk négy évig..össze is házasodtunk, de belül éreztem, hogy nem az igazi...később pedig be is bizonyosodott. Mivel ivott, mivel agresszív volt és dolgozni sem szeretett, ezért mikor tőle is terhes lettem, azt a gyereket is elvetettem. Tudom, hogy ez nektek nagyon brutál történet, hiszen mindannyian gyereket akartok (én is természetesen), de azért remélem nem fogtok ezekért megutálni. Azt azért mentségként elmondom, hogy ne gondoljátok, hogy nem védekeztem. Vagyis neki kellett volna. Gumi...amit, mint utólag kiderült, direkt kilukasztott...ezzel akart végképp belekényszeríteni egy olyan kapcsolatba, amibe amúgy se voltam boldog és a lányom se.
Most viszont egy olyan fiúval vagyok együtt, aki tényleg megérdemelné, hogy apa lehessen. A lányom nagyon szereti, én is. Dolgos, rendes kedves. Csupa szépet és jót tudok róla csak mondani. Ő soha semmit sem akart rám kényszeríteni. Még az elején elmondta, hogy a gyerekvállalás az én döntésem. Ő akkor is szeretni fog, ha én úgy döntök, hogy nem szülök neki, hiszen nem ez a lényeg. De ha mégis úgy döntenék, ...akkor ő nagyon boldog lenne. Hát ő ilyen...azt hiszem, hogy ő az igazi...
És mivel már írtam, hogy én mindenféle hülyeségekben is képes vagyok belelátni dolgokat, az jár az eszembe, hogy talán ez a büntetésem....lehet, hogy úgy kell leélnem az életem, hogy bár szeretném neki ezt a dolgot megadni, de nem tudom...
capri
2013-12-17 10:57:00
 
Luciffer,
ugyanilyen "csodával határos" teherbeeséseket lehet olvasni a méhpempőről, a barátcserjéről, az Aviva-tornáról meg a nemtudoménmégmiről... Pedig ki tudja, ezek segítettek-e. Lehet, hogy abban a hónapban az adott segítség nélkül is össszejött volna, mert "a nagykönyvben az volt megírva"... :-)
Azt már korábban is szerettem volna tőled kérdezni: a nagylányod is a (mostani) férjedtől van?
luciffer73
2013-12-17 10:46:06
 
Igen capri...én is pont erre gondoltam. Csak tudod baromi frusztráló az oldalt futó "rólunk mondták" történetek többsége. Már 100 éve próbálkozunk...de aztán megtaláltam ezt az oldalt a segítségével már 1 hónap múlva teherbe estem, most vagyok 3 hónapos terhes...
Jó persze, ez nyilván el lett túlozva a részemről...és nem is vonom kétségbe ezeket a leveleket...de engem akkor is frusztrál...ugye érted? Rájöttem, hogy én ezért érzem szarul magam...
Gondolom ettől nem lett jobb kedved?! :DDDDDDDDDDDDD
Őszintén szólva nekem se! :))))))))))))))
capri
2013-12-17 10:41:32
 
Luciffer,
remelem, nem tiltanak le a válaszom miatt... :-DDD
De szerintem tök felesleges... Egyrészt mindenkinek ezt írja ki, pont azért, hogy előfizessenek, másrészt ha ovutesztelsz, az biztos megbízhatóbb, mint egy gép előrejelzése. Szerintem...
luciffer73
2013-12-17 10:36:59
 
Szerintetek érdemes lenne előfizetésesnek lenni? Ezt azért kérdezem, mert ugye valamelyik nap írtam, hogy mikor vittem be a reggeli hőt, a gép kiírta, hogy az ovum eltér az átlagtól, de ha előfizetek, akkor pontosan megtudják mondani, hogy mikor lesz az enyém. Kicsit tanácstalan vagyok. Egyrészt feleslegesnek gondolom ezt az egészet, hiszen, a múlt hónapban a graf egy vagy két nappal rakta arrébb az ovumat az általam csinált teszthez képest.
Másrészt meg mi van ha tényleg megtudják mutatni a frankót.
Tanács?
capri
2013-12-17 10:34:28
 
Jaj, bocsi, tényleg! A táblázat alján lévő számokat néztem és ott ugye 22 az utolsó. De az dec. 22., nem pedig a 22. nap.
luciffer73
2013-12-17 10:31:52
 
Capri kétcsíkos ovuteszttel sajnos sokra nem megyek. Ha a novemberi ovuból indulok ki, akkor lehet, hogy ebben a hónapban is a ciklusom 12. napján lesz. Pont kari. Viszont lassan január, és akkor már én is melózok...újra stressz, újra emelgetés, újra munka...természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem teszem hozzá a magamét ettől függetlenül, de nem lesz egyszerű. Emberkém, meg már nincs észnél...fáradt, agyonhajszolt, hiába veszekszek vele telefonon (mert már csak úgy érintkezünk), hogy legalább egy napot maradjon itthon, aludjon, lazuljon...szerinte karácsony előtt meg kell szakítania magát...szerintem nem, dehát elég nehéz egy férfiembernek ezt elmagyarázni, ha már egyszer elhatározta magát.
Anglia ciklusa szerintem nem rövid...normál esetben az enyém is 24 napos...eltekintve ugye az utóbbi bakiktól, nekem is ilyen hosszúságú. Egyébként nagyon kiváncsi leszek, hogy most hány napra fog megjönni..?!
capri
2013-12-17 10:20:23
 
Luciffer,
a kétcsíkos ovutesztet még felteheted a fára. Apának, csak úgy, a miheztartás végett! :-DD

Anglia,
a görbéd rendben van, de még nem lehet belőle semmit mondani, hogy babás görbe-e. Mindig ilyen rövid a ciklusod, mint amennyivel a program számol?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!