Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 39122 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-09-19 15:03:17
 
5 évig
fbara90
2017-09-19 13:43:23
 
Köszönöm a kedves szavaid. És igazad is van abban, hogy az a jó, ha 100% kiürül az ember szervezetéből.
Ha nem baj, hadd kérdezzem meg, te hány évig szedted, hogy ilyen sokáig éreztette a hatását?
Anitacool
2017-09-19 12:05:43
 
Fbara nekem egy évig egyáltalán meg se jött a fogigátló abbahagyása után. Szerencsém volt, hogy 20évesen tettem le és nem terveztem még családot. Kb 26 voltam, mire teljesen elmúlt a hatása. Ebben az esetben tényleg érdemes türelmesnek lenni, a babának is az a jó, ha "tiszta" szervezetbe érkezik. Kitartás!
fbara90
2017-09-19 11:32:56
 
Anita ez a második már, amit vezetek. Márciusban elhagytam a fog.gátlót, de érdemben július óta álltunk rá a témára. Igaz múlt hónapban tudatosult sok mindent, melyek a legkedvezőbb napok, hogyan kell mérni, milyen jó hogy mérek stb... folyamatosan tanul, utánaolvas az ember. Nőgyógyász szerintem erre még nem mondana semmit, csak legyintene, hogy gyógyszer után ugye akár egy év is lehet mire minden magától helyreáll, meg amugy is addig még "egészséges" hogy sikerül/nem sikerül.. nem is biztos, hogy bele akarna piszkálni bármibe is....
Anitacool
2017-09-19 11:22:39
 
Fbara Ez volt az első vezetett hónapod? Kérlek, ne keseredj el, tekints rá úgy, hogy legalább hamar kiderül, ha netán valami nincs rendben. De minden rendben lesz!
fbara90
2017-09-19 10:40:07
 
Anitacool köszönöm, hogy hozzászóltál a görbémhez és próbálsz segíteni. Bár ne lenne igazad, mert ez azt jelenti, hogy egy újabb hónap kuka. :( ma is csak 36,2-t mértem. Piros betűs napok meg még sehol. Nézegettem a neten, meg a BTO-n rendhagyó görbéket, de nem lettem okosabb. Ebben a hónapban próbáltunk mindent igazán beleadni. El vagyok szomorodva.

Chill és drukkolok Neked, amíg fenn a hőd, addig semmi nincs veszve. :) És egyenlőre még nagyon szépen alakul. :)

Erikasz: Kitartást kívánok neked, hogy elérd a közös álmotokat, minden elismerésem a tiéd, ne törődj a rosszindultú emberek véleményével, mert nem érdemlik meg. Sokkal fontosabb, hogy a családod támogat, szeret, és melletted áll mindenben. Örülök, hogy megtaláltad életed szerelmét, ez egy csodás dolog. :)

Andi ne hagyd, hogy a félelem eltántorítson egy újabb babavárástól. Hatalmas fájdalom, amit itt sokan átéltetek, elképzelni sem tudom. Csodás dolog az örökbefogadás is, és tiszta szívből megbecsülöm az örökbefogadó szülőket, mert csodás emberek, de lehet hogy a következő várandósságod problémamentes lenne. Kívánom mindannyiótoknak, akik itt ilyen veszteséget szenvedtetek el, hogy fel tudjátok dolgozni, és hogy a lelketek meggyógyuljon! Küldök egy virtuális ölelést! :)
Anitacool
2017-09-19 09:26:14
 
Erika ne foglalkozz a rossz indulatú emberekkel, a családod reakciója az, ami számít és ők örülnének! Szívből örülök, hogy megtaláltad a másik feledet és drukkolok nektek nagyon!! A spirált mikor szedték amúgy le?
Fura, hogy így megborította a rendszert :-(

Kira, örülök, hogy az új endokrinológusod alaposan kivizsgál! Azt majd mondd el neki, milyen hosszúak a ciklusok általában, mert így a 26. napi nem biztos, hogy a 26. napon kell történjen. Nekem is a 35 napos ciklusok miatt a 30. napon volt, hogy ne mutasson fals eredményt.

Andi nagyon sajnálom a veled történteket. Ezt azt hiszem elfeledni sosem lehet, de muszáj megtanulni vele együtt élni. Ha úgy érzed, szívesen beszélgetnél sorstársakkal, keresd fel a facebookon az Angyalok szülei vagyunk csoportot. Ölelés!
Andi198729
2017-09-19 07:57:59
 
Erika, annyira csodállak a kitartásodért, és hogy nem adod fel! Sok emberbe lelket öntesz ezzel, és erőt adsz, én már most 30 évesen egy halvaszülés után máris feladtam a dolgot :( Persze mindenki mondja a családból, és az orvosok is, hogy lesz még gyerekem, ahányat szeretnék. De én most azon a szinten állok, hogy elveszítettem a hitem, és a reményemet is, és hát bennem van a félelem is, hogy ha előzőleg így jártam, megtörténhet újból. Most még annyira bizonytalan minden. Mert annyira szerettem volna anya lenni, talán túlságosan is, és így kellett átélnem az anyaságot, hogy 31 hétig hordtam a szívem alatt a fiamat, és halottan hoztam a világra. Sokat gondolkodom inkább az örökbefogadáson.
erikasz
2017-09-18 18:22:49
 
Anitacool azt néztem ,hogy amiota mütötték a szívem ,spirált vezettek be, azóta változott meg a menszim.Szedem a vérnyomás csökkentöt ,igaz 20 éves koromtol szedem,ha terhes leszek váltok,Dopegyre ,amit terhesség alatt lehet szedni.A vérhigitót amit el kell hagyni terhesség végéig Asa protec.Kérdeztem a caldiologust szülhetek e még, azt mondta igen ,csak császárral.Mütét 2017 01.12 én volt,utánna 14 napos menszi ,38 napos ,52 ,50,51 de olyan fura mind háromnál 30,31,32 leesés minha ott lenne az ovu,ha van még egyáltalán.
Kira84
2017-09-18 17:54:01
 
Anitacool
Az Endokrin dokim az új,most ha megjön a 3-nap vérvételt kéri és a 26 napit hogy megnézze a hormonokat,abból már elég sok minden kiderül.De igazából ő előröl kezd velem minden vizsgálatot, mert azt mondja amióta szedem már rég teherbe kellene volna esnem az utolsó vetélés óta.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!