Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 61424 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-10-18 12:00:06
 
Lion
Nem mentem el.Nem akartam az eredmenyeken agyalni.Letojom.. :)
Varom a kirandulast! :)
Andi198729
2019-10-18 11:37:19
 
Sajnálom Lion, megértelek, sokszor az embernek már nincs is kedve beszélni róla, hogy már megint nem sikerült. Akkor átjárja az embert a düh, csalódottság, szomorúság és egyben a szégyenérzet is, én is sokszor ezt szoktam érezni ilyenkor. Ti nem gondolkodtok azon, hogy elmenjetek meddőségibe, hogy segítsenek, hátha egy inszem vagy egy lombik sikerülne, és így lehetne a mostani férjeddel közös babátok :) Ti is régóta szeretnétek már babát ugye? Persze várjuk ki a mostani ciklus végét, hátha most végre sikerült spontán, ha esetleg mégsem, szerintem induljatok el az úton, eleve sok idő, minimum 3 hónap, míg az ember mindenféle kivizsgáláson túlvan. Az idő meg csak telik. Én is alig várom, hogy túllegyek az átjárhatóságin, és nagyon bízom benne, hogy utána már nem kell elviselni újabb menstruációt 9 hónapig :) Komolyan mondom a hócipőm tele van már a menzesszel, már nagyon unom, másfél év próbálkozással telt hónapban folyton csak megjött, és így a csalódást, és sikertelenséget jelentette nekem, amikor még csak együtt jártunk a férjemmel, nem foglalkoztam a menzesszel, mert az volt a természetes, hogy minden hónapban meg kell jönnie, de amikor az ember babát tervez, és ennek érdekében jó időzítéssel együtt van, akkor sztem nem az lenne a természetes, törvényszerű, hogy megjön. Hihetetlen, hogy vagyunk egy páran, mennyit kínlódunk azért, hogy babánk legyen: Józsa, Edit, Lion, Milla én.. meg persze még sokan mások is, csak mi vagyunk gyakori résztvevői a fórumnak, és sokmindenben egycipőben is járunk, pl. IR, meddőségi kivizsgálás. De ez olyan erőt ad nekem, hogy segítjük egymást, megosztjuk a tapasztalatot, és biztatjuk egymást :) És a legfőbb, hogy megértjük a másikat, mert pontosan tudjuk, ki mit él át, hiszen a helyzetünk hasonló. Egy kívülálló egész másképp áll hozzá mert azt könnyű mondani, hogy ne görcsölj rá, és ezzel el van intézve a dolog, meg hogy majd lesz baba.

Még az is eszembe jutott, hogy neked Anett, és neked Málna célszerű lenne kivizsgáltatni a trombózishajlamot, lehet ez is választ tudna adni a vetélésre. Sok orvosnak ez nem jut eszébe sajnos.
Lion86
2019-10-18 10:39:51
 
Szóval Hcg kevesebb mint 2 volt, csak nem akartam nagy dobra verni, hogy múlt hónapban is pofára estem :(
Lion86
2019-10-18 10:38:59
 
https://kepkuldes.com/image/eiuiEm

A múlt havi tesztjeim. A középsőnél voltam vérvételen, HCG
Andi198729
2019-10-18 10:35:27
 
Mármint te is arra érted Lion, hogy a teszt úgy nem adott ki valós eredményt Edit esetében, amikor halványat mutatott. Lehet, hogy az előző tesztekkel is ez lehetett a helyzet, mert az tényleg fura, hogy nagyon halovány csíkot mutat, aztán meg ismét semmi. Kíváncsi vagyok, mit mérhet akkor amikor kiadja a halovány csíkot. Jaj de várom már én is, hogy végre odakerüljek, hogy teszteljek, és alig várom, hogy kétcsíkosat lássak, mint anno, a 2 évvel ezelőtti tesztemet eltettem emlékül, sokszor szomorúan nézegetem, olyan boldog voltam akkor. Most pedig 2 éve másról sem szól az életem, mint a gyászról, a babánk hiányáról, és a sikertelen babaprojektről.
Lion86
2019-10-18 10:29:36
 
Jozsa szuper, hogy nem pecsételsz. Voltál tegnap vérvételen?

Sajnálom Edit. Szerintem ne használj Predictort, se más tízes tesztet. Nekem ugyanilyen lett több teszt is, amikor 1000%, hogy nem voltam terhes :( Legközelebb inkább csináltass HCG vérvételt, vagy vegyél digitális Clearblue-t, még kevesebbe is kerül, mint több Predictort elhasználni. Lehet, hogy tévedek, de szerintem csak a teszt csapott be, ne haragudj, hogy ezt mondom :(
Mennyi volt a nyálkahártya vastagság az utolsó UH-n?

A görbém
Andi198729
2019-10-18 07:27:27
 
Sajnálom Edit :( Ez egyszerűen hihetetlen! A doki clostyt írt, UH követésen is voltál, volt peteérés, a görbéd gyönyörű volt, nem értem mi lehet a baj, és miért menzesz a vége már megint. Biztosan dühítő lehet, és csalódott lehetsz most, de ne add fel! Jól teszed, hogy elmész további vizsgálatokra. A trombózispanelt mindenképp érdemes megcsináltatni és az átjárhatóságit is, az is sokmindenre fényt seríthet. Ha holnap esetleg megjön, akkor hívd föl a dokidat, hogy még ebben a ciklusban meg tudják csinálni az átjárhatóságit. Amiket még érdemes megcsináltatni: HIV, hepatitis szürés, LUES szűrés, Chlamydia, ghonorrea, mykoplasma, ureoplasma szűrés (ezt férjednek is) trombózispnelből a II. és V. véralvadási faktor (APC rezisztencia, Leiden mutáció) valamint az MTFRH gén. Kell hogy legyen valami a háttérben, ami miatt nem sikerül, aztán lehet hogy nincs semmi probléma, adja az ég, hogy ne legyen, de esetleg egy inszeminációval meg lehetne próbálkozni. Inzulinod, pajzsmirigyed rendben van?
Edit90
2019-10-18 06:32:07
 
https://kepkuldes.com/image/ei1tUR
Edit90
2019-10-18 06:19:02
 
Hàt csajok,ez is ennyi volt. A teszt halvànyodott,a hôm leesôben,holnap meg fog jönni. Megyek tovàbb a kivizsgàlàsokkal,mert kell,hogy legyen valami baj a hàttèrben. Csinàltatok trombózis panelt, ès ha el tudom intèzni ebben a ciklusban,akkor az àtjàrhatósàgit is megcsinàltatom. A következô ciklust nem fogom mèrni. :(
Jozsa85
2019-10-18 06:10:48
 
Tuti jot tesz a gyogyi meg a dieta.Sokkal egyenletesebb a gorbem, mint az eddigiek.11. Napon vagyok es nem pecsetelek.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!