Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 54650 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-12-09 14:06:23
 
Lion :Lehet rosszul fejeztem ki magam ,de nem ugy értettem ne haragudj !:(
Bár csak én is megtudnám néha inni... én erre !
De nem tudom !
A párom is azt mondta.... bár meginnád te is néha és letudnál lazulni !:D
Lion86
2018-12-09 12:45:04
 
Angyal, örülök, hogy lement a hőd, reméljük most visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Nekem bejött a kínai naptár mindegyik gyereknél (az elvesztett babáknál is, akiknek már lehetett tudni a nemét).

Erikasz, szerintem még nem volt. Reggel korán ébredtem és mértem, persze bejelöltem az ivászatot :D Csak 2 forralt bor volt meg egy kis Jager kora este. Most rendesen pozitív a teszt és mindkét oldalon eszméletlenül szúr meg majd szét durran a hasam.
Én a sört nem bírom :D Durva, hogy így reagálsz az alkoholra.

Mimike, ha abbahagyod 2-3 nap múlva elvileg visszamegy az alaphőre.

Edit, nagyon sajnálom, hogy ilyen a helyzet nálatok, de az már nagy dolog, hogy hajlandó segítséget kérni. Nekem a volt férjem volt ilyen, de ő nem volt hajlandó szakemberhez fordulni, kényelmesebb volt neki azt mondani, hogy mindenért én vagyok a hibás. Ha megoldódik nálatok a probléma, a baba is könnyebben fog jönni, mert nem csak az anyai, de az apai hozzáállás is sokat nyom a latban. Szorítok nektek :)

A görbém
erikasz
2018-12-09 12:12:00
 
Mimike :Bocsi a 36,4 nél ovu meg volt, mert 0,2 tizedet ugrott !
erikasz
2018-12-09 12:09:39
 
Edit :Utóljára mikor voltatok férjeddel ?
Mert 3,4 nap még jó az ovú előtt !
erikasz
2018-12-09 12:08:19
 
Mimike :Milyen gyógyszer a closti... ?
Mert ha az is peteérés előseggitő akkor meg volt az ovud a 36.2 nél ..de ha menszi kezdetekor együtt voltatok az jó pont mert lehet menszi alatt megtörtént az ovu !
Málnát már hagyd abba és meglátjuk mi lesz !
Edit90
2018-12-09 10:21:57
 
Sziasztok!
Nem sikerült semmire sem jutnunk. Vagyis annyit sikerült elérnem,hogy őszintén elmondta,hogy neki ezek az időzített dolgok nem mennek. Túl nagy lelki teher neki már az is,hogy nem spontán az együttlét,de most a munkájával kapcsolatban is van gond,így nem ment. A sikertelen nap után a következő már eleve feszült,hogy vajon most mi lesz így persze az sem...spirál. az a baj,hogy ő egy nagyon zárkózott èrzelmes,èrzèkeny fèrfi,nehezen nyílik még nekem is,ès túl negatívan látja az életet. Volt már ez gond korábban is,hogy ha van munka,vag, más probléma,akkor nem megy az ágy sem. Most megbeszéltük hogy fog segítséget kérni,mert már legalább oda eljutottunk,hogy ez őt is zavarja,nem csak engem. Próbálom támogatni,de közben nekem is nehèz,hogy ne azt éreztem,hogy èn okozom a feszültséget őbenne.
mimike84
2018-12-09 09:19:52
 
Sziasztok

Erikasz sajnalom hogy Neked is megjött
Melyna, én a terhességem utolsó harmadában kb rennie-n éltem, annyi savam volt, de a többiek által ajánlott citrom is jó :) Holnap mész kontrollra?

Én ma igy, a hőmet szépen felviszi a closti...
Igy most attól félek hogy lemaradok az ovurol mert igy a hőből nem sokra jutok. Bar ha letelt az 5 nap akkor elvileg vissza kell rendeződni a hőnek, nem?

Én kérdeztem a málnalevelet és iszom is :)
erikasz
2018-12-09 08:33:54
 
Angyal 0.4 tized zuhanás ez ovu-t is jelezhet !
Te iszod menszesz óta a málnát ?...nem emlékszem ki kezdte el !
Az én görbém még nem érdekes !
Bőséges menszi van !
erikasz
2018-12-09 08:28:20
 
Edit :Mi az újság ...megtörtént az együttlét ?
Rettenetesen sajnálom ...de van ilyen.. hogy el van fáradva munkahelyi probléma és próbálja magába fojtani.. nem akar vele idegesíteni ..meg lehet érteni!
Lion :Megtörtént az ovud ?
Hallom bepityóztál ..!:D
Kell az néha ..nekem is kéne ...de én életemben egyszer ittam 3 centes seryt és elájultam a kövesúton 18 évet töltöttem ...azóta soha semmit nem ittam.. még meg sem nyaltam !:)
Alkohol allergiám van ..még az Antifront Béres cseppektől is berúgtam 12 csepptől ami a alkoholt tartalmaz rosszul lettem tőle !:D
Angyal88
2018-12-09 08:23:16
 
Jó reggelt mindenkinek!
Ma mai hőm 36,5 végre lement a régi alapra és remélem nem csak leesett és az ovut jelzi ez holnap úgyis kiderül. A régebbi méréseim alapján általában a 9. napon szokott leesni a hőm. Júliusi terhességem óta kicsit felborult a hőm és a mensim, igaz olvastam olyat minden nőnél 3-4 havonta rövidebb a ciklusa a megszokottnál. Bár ez igazából nem számít mert sürűn együtt vagyunk és nem a baba miatt, engem inkább csak az miatt érdekel mert nagyon kislányt szeretnék a fiúk mellé. Viszont ha babás leszek akkor már csak az számít, hogy egészséges legyen!
Egyébként szerintetek a kínai kalkulátor mennyire megbízható?

Erikasz nagyon sajnálom, hogy megjött neked is. :(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!