Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 56229 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-21 17:58:12
 
Anitacool :Te csak pihenjél ..ne aggódj ...akkor írj mikor jól érzed magad és sok az időd ! :D
Köszönöm neked aranyos vagy ...csak azt nem értem mért ment fel a hőm ..ahhh lényegtelen... majd holnapi mérés alacsonyabb lesz !:D

Lion :Mi van veled ?
Anitacool
2019-02-21 17:46:42
 
Mimike ha tartod az edzést és a tudatos étrendet, 3 hónap múlva már babás leszel, higgy nekem! :-)
Erikasz sajnálom, pedig szép volt!
Bocsi, hogy el vagyok tűnve de sok a munka és nagyon fáradékony vagyok :-)
erikasz
2019-02-21 16:14:30
 
Új hónap ..új remény !:)
erikasz
2019-02-21 16:13:35
 
Edit :Holnap a 25 ml tesztet csinálj ...mert van olyan az hamarabb mutatja mint a 10 ml ...hihetetlen ,de igaz !
A pecsételés nálam erősödik ,már nyálkahártya darabkák is vannak ..ez menszi !
erikasz
2019-02-21 15:29:33
 
Mimike : Sajnálom nagyon ...de ne add fel ...ez a hő nem jól van mérve... arra nem gondolsz...ez depresszió ?
A hirtelen zuhanás ....azt olvastam ... állandóan mit fogok mérni ......?...az járt az eszedbe ..nem tudsz nyugodtan aludni !
Az orvostól ha hazajöttél... remélem jelentkezel ...mit mondott !
Vizsgál is ?
Nashua34
2019-02-21 11:57:59
 
Mimike: Sajnálom, reméltem hogy neked legalább sikerül. De biztosan jót fog tenni egy kis életmód váltás. Elengedni teljesen szerintem nem lehet, de ha neked az tesz jót, hogy nem nézed a fórumot, akkor tarts egy kis szünetet. Aztán később visszavárunk ám :)
Edit: Ugyanígy érzek. Reggel akartam méhszájat vizsgálni, de olyan kómás voltam, hogy elfelejtettem, de majd munka után. Kíváncsi leszek, mert az alacsony hő ellenére semmit sem érzek, nincs görcs, ami mindig szokott. Már lassan annyira befele figyelek, hogy bekattanok, tudni akarom biztosan, hogy mi van. Ha nem sikerült, akkor legyek végre beteg, mert ez így elég rossz.
Andi198729
2019-02-21 11:43:50
 
mimike, én teljesen megértelek, és együtt érzek veled, mikor az ember azon agyal, hogy mi lehet a sikertelenség oka, én is ezen pörgök, már elegem van, hogy hónapról hónapra mindig mensi a vége. Jó, sokszor volt olyan, hogy elkerültük az ovut, de volt olyan is, hogy előtte vagy pont akkor voltunk együtt, mégis mensi lett a vége. Nálunk az IR-emen kívül más nincs, tudom, hogy ez befolyásolja, már csak abban bízom, hogy ez helyreáll, hiszen szedem a merckformint, diétát azóta is tartom+ sport. Én is mindig megfogadom, hogy nem fogok ezzel foglalkozni, de nem tudom megállni, mert annyira szeretném, ha végre sikerülne a második első gyermekünk, annyira fáj, hogy körülöttem szinte mindenkitől azt hallom, ki terhes éppen, ez mindig lelkileg kikészít, és a sírógörcs jön rám, főleg olyanok, akik nem is tervezik a babát, mi meg tervezzük, és nem sikerül. Ismerősi körben egy lány lett terhes, augusztusban lett volna esküvőjük, és hipp hopp teherbe esett, így előbbre kellett hozniuk a lagzit, abszolút nem is tervezték. Sok kolléganőm, akik GYESEn vannak, vagy éppenhogy visszajöttek, máris várják a 2. gyereküket.Nekünk meg küzdelemmel jár, lenne már egy másfél éves babánk, és tervezhetnénk már a 2-kat, ehelyett tervezzük az 1. babánkat, küzdünk, hogy egyáltalán gyerekünk legyen. Szóval 3 hónap esélyt még adok magunknak, utána irány az inszeminációt megpróbálni, mert ha ez így fog menni még hónapokig esetleg évekig, azt nem fogom bírni lelkileg, és előbb utóbb eldobom az életemet, mert hosszú idő alatt még hányszor fogok látni kismamákat, kisbabás anyukákat, hányszor fogom hallani, hogy éppen ki terhes, és hogy ki szült.

Edit, ne add még fel, lehet hogy korán teszteltél, kb. mikorra várnád a mensidet, mert ha az az idő eltelik, vagyis késik, akkor érdemes tesztelni újból. A mellérzékenység jó jel lehet, nekem is anno a menzeszkimaradás mellett a mell viszketése és megnövekedése, feszülése jelezte a terhességet, és utána mertem csak tesztelni, előbb nem mertem. Bárcsak újra érezhetném ezeket a tüneteket. Minden egyes próbálkozós hónap után, kb. a nemvárt környékén szinte beképzelem ezt a mellfeszülést, viszketést, aztán reménykedem, de sajna mindig csalódás a vége...
Edit90
2019-02-21 10:35:17
 
Sziasztok!
Ma egy picit lejjebb ment a hőm.A fasttestről rendelt teszt negatív :( Ezen kívül csak 25-ös tesztek vannak itthon, azt meg sem csináltam.Nem értem az egészet.Semmi mensire utaló jel nincs.A melleim ugyan úgy kitelve, a hasamban a pici görcsök megvannak, amit napok óta érzek, nem erősödnek fel, mint mensikor. A méhszáj nagyon kemény, zárt és a folyás is olyan krémes, mint eddig ovu óta.(mensi előtti nap nekem már rózsaszínes szokott lenni, a méhszáj megpuhul, és nyitottabb) Nem fogok összetörni,ha megjön, de legalább már tudnám, hogy lezárhassam a hónapot. Tuti holnapra fog...
Mimike:Sajnálom nagyon a leesést,és azt is,ha itt hagysz minket. :(
Meliko78
2019-02-21 10:31:56
 
Sziasztok már volt peteresem ?
Kira84
2019-02-21 10:30:40
 
Üdv lányok.
erikasz nagyon szép a görbéd, remélem fönt is marad 9 hónapig :)

Hát nálam nagyon fura ez a mensi, van hogy kicsit erősebb, van hogy csak pecsét van, fura az biztos.A hőm is érdekes. Ki tudja lehet rögtön a mensi után akar pém lenni.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!