Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 37022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2017-01-21 17:04:48
 
Köszi lányok, de mensi lesz, egész nap fájdogál a hasam :-(
Kolibri84
2017-01-21 16:49:08
 
Arivett nagyon szoritok!!!
csöpszi
2017-01-21 12:19:06
 
Arivett ez biztatoan nez ki!!! Drukkolok! Mikorra tervezed a tesztet? Facelle tesztet ajsnlom nekem mar 12.dpo-n halvanyan mutatta a babat :)
Arivett07
2017-01-21 11:05:48
 
Sziasztok! Tegnap kellett volna megjönni. Így àllok ma.
Eprike
2017-01-20 06:28:03
 
Kicsipötty mindegy hol méred, csak "belül" legyen és mindig ugyan ott.

Azért más az eltérés, mert odalent azért melegebb vagy az áll közelebb a maghőhöz, de azért kell mindig ugyan ott mérni mert akkor az arányok attól még ugyan úgy jók :)

Arivett még ne írd le láttad az én görbémet is. Kitartás :)
Arivett07
2017-01-20 06:18:37
 
Az én mai hőm... ebből tuti mensi lesz.
Arivett07
2017-01-20 06:17:49
 
Kicsipötty ez jó kèrdés. Én szájban mérem. És ha mensid van, akkor is ott méred? Szerintem a lényeg, hogy mindig ugyanott mérd, mert gondolom hüvelyben magasabb mint szájban. Fals eredményt kapsz, ha egyik nap itt, másiknap ott.
Kicsipötty
2017-01-20 06:04:15
 
Sziasztok!
Bocsánat, hogy egy kicsit offolok, de olyan kérdésem van, amiben ti biztos tudtok segíteni nekem és talán másoknak is. Olvastam, hogy valaki szájban méri a hőjét, és hüvelyben mérem már a kezdetektől. Viszont ma reggel megmértem mindkettőt és nem ugyanaz. Kérdésem, hogy ez baj, vagy valamit rosszul csinálok, vagy inkább a hőmérséklet változás számít, mint inkább a pontos érték.
Nem igazán értem.
Eprike
2017-01-19 16:55:43
 
Arivett továbbra is szorítok, remélem marad a hőd :)

KKay, nekem fura tüneteim voltak... 5 nappal mensi előtt gyomorégés érzete az alhasamban O.o Ekkor nem mertem belegondolni, de másnap furán csak a méhem fájt és megszédültem egy pillanatra ebéd után... ekkor döntöttem úgy, hogy na teszteljünk, de nagyon korai volt, mégis pozi lett :) Igaz nagyon halvány így rohantam újabb tesztet venni x-epilt, mert ha azon is van valami halványka akkor tuti :D másnap, tehát 3 nappal nemvárt előtt már egész napos émelygésem volt, ami mostanában múlt el, illetve, ha éhes vagyok vagy mi akkor előjön... nemvárt napjától kb megjön érzés, állandó pisilés, és baromi sokat kellett innom 3-4 liter... és nagyon álmos voltam non stop.

Szóval nekem így jött :) (első sikertelen terhességnél szinte semmi tünetem nem volt, még a mensimet is elfelejtettem...4 napja késett mikor eszembe jutott, hogy lassan mensi...)
Szóval minden terhesség más :D De lekopogom eddig elkerül minden erős tünet és még nem hánytam és a wc-vel sincs bajom bár ez a terhes vitamin helyett levő zöldalga tabletta miatt van :D Hálás vagyok a dokinak érte.
KKay11
2017-01-19 08:41:22
 
Sziasztok!
Arrivett én továbbra is szorítok Érted, és úgy látszik, újra szépen felment a hőd!!
Eprike, köszönöm a nyugtatást, vettem is x epilt! :) Neked gratulálok a kisfiúhoz, és továbbra is jó egészséget Nektek!
Kolibri neked is köszönöm az infókat, megnyugtatóbb, hogy nem mindenkinek a nemvárt napon pozitív! Gratulálok neked is, szép nagyok a babáid! :) Jó egészséget kívánok!
Én továbbra is ugyanúgy vagyok, magas hővel és halvány csíkos tesztekkel. A mai x epilen is egy kis halvány megjelent. Kicsit attól félek, hogy nem elég gyorsan nő a hormon szintem. Még most sem tudjuk igazán elhinni, szerintem csak az orvosnál jön majd ez az érzés.
Kismamák ti milyen tüneteket tapasztalatok magatokon az elején? Tudom, hogy ez mindenkinél más.
Illetve, felvetődött bennünk, hogy ha megvan és biztos, hogy mikor mondjuk el a szüleinknek. Ha nem indiszkrét, ti mikor közöltétek a családdal a hírt?
Nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást és a tapasztalatokat!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!