Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 62615 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
bevike
2020-01-25 08:53:55
 
Én ma így. Kicsit lassan emelkedik a hőm
Guculke33
2020-01-25 07:29:04
 
Jozsa85: ez nagyon szép.
Én kicsit most nyugodtabb vagyok, nagyábból a hőm is beállt. Azt olvastam valahol, hogy az lh csúcs ill ovu előtt érdemes együtt lenni. Csak ez az első teljes ciklus amit nézek nem nagyon tudom, hogy mikor lenne ideális, mert amikor az lh csúcs van es akkor pont nincs itthon párom (váltott műszakban messze dolgozik), akkor kicsúszhatunk.
Jozsa85
2020-01-25 07:27:39
 
Meg ezen kivul 1 clostys honapot megprobalok, aztan megyek vissza a medibe.Minden vizsit ujra kell csinaltatnom es meg 2 inszemet minimum meg kell csinalni mielott a lombik szoba johet.
Oszinten szolva mar nincs kedvem az egeszhez.Nem tudok pozitiv lenni.
rosie
2020-01-25 07:21:18
 
Józsa a 12-13 napi együttlét tökéletes....mert már ott várakoznak a kiskatonák! ez így nagyon jó!

Andi drukkoljunk hogy ne legyen rövid a luteális...:-) nekem átlagban talán 3ciklusonként szokott ilyen lenni...
Jozsa85
2020-01-25 07:14:17
 
:(
Szuper.14n napon mar nem voltunk egyutt.
Andi198729
2020-01-25 07:10:16
 
Rosie en is abban bizom hogy nekem se lesz kuka az inszemes hónap.nekem is volt már olyan hogy 24 nap után megjött.pl.legutóbbi ciklusomban. Szóval én is küszködtem rövid luteálissal.félek én is attól hogy meg se érem az előírt tesztnapot mer hamarabb fog megjönni.
rosie
2020-01-25 04:09:30
 
Ez a beszéd Andi! :-) :-) :-)

Én ma így...hát remek éjszakám volt él 1 kor megébredtem pisiltem,aztán vergődtem még egy narancsot is megettem...szenderegtem fél kettőig aztán mértem 37,2....fél háromkor csörgött az óra 37,3 at mértem de mivel rodeóztam ugye egy sort így beírtam a 37,2......Remélem hogy nem lesz kuka ez a hónap nekem van hogy megjön 24 napra és most valahogy érzek olat mintha meg akarna jönni és a mellem mintha nem feszülne annyira,bár ebben a hónapban nem is jellemző....most az első kis célom túlélni a 24. napot nem akarnék rövid luteálist
Andi198729
2020-01-24 21:42:08
 
Köszönöm szépen Rosie nagyon rendes vagy;) végülis az lesz a biztos ha vagy megjön vagy nem.addig nem kellene belelovallni magam a félelembe hogy mi van ha nem sikerült. jó itt lenni köztetek először nem mertem írni hogy túlestünk rajta de nem azért mert titkolni van kedvem hanem ha esetleg ez is sikertelen az megint egy csalódás és egyfajta szégyenérzet is.
De ha igy is lesz jó megosztani a jót is rosszat is mert itt mindenki átélt már sokmindent mindenki tudja mi a küzdelem a babáért.
rosie
2020-01-24 19:21:05
 
Andi !
Ne csüggedj ha nem érzed azt amit előző terhességnél...mellfeszülés viszketés ilyesmi...3 szor voltam terhes mindannyiszor mást és mást éreztem.és sose azt és úgy mint előtte ..le a kalappal előtted hogy tudtál még a vizsgákra is koncentrálni.....szuper-erős nő vagy ez azt jelenti.

A szúrkálódás jelenthet jót...jó lesz az higgyél benne!
Andi198729
2020-01-24 18:55:25
 
Köszi Zsuzsi nagyon aranyos vagy:) te is amin keresztülmentèl màr több lombik is volt neked. Nagyon helyes a hozzáállásod hogy nem adod fel mész tovább és tényleg lehet hogy spontán fog sikerülni.talán nekem is igy kellene hozzáállni ha talán most nem sikerül akkor is menni tovább.mi is megtettünk mindent a doki inszemet javasolt hát bevállaltuk.én is a vizsgáim kellős közepén bevállaltam pedig hezitáltam rajta.az összes vizsgámat sikeresen 4-5 jegyekkel teljesitettem de ezek rajtam múlnak.sajna a teherbeesés nem rajtam múlik.mi megtettük a magunk részét most már csak várunk.ezt a pár napot a legnehezebb kivárni amúgy meg a napok múlását h.milyen napra ébred az ember lesz-e v.mi gyanús jel.tegnap és tegnapelőtt szinte összegörnyedtem a szúro fájdalomtól oldalt odakaptam a kezem h.te szent ég mi ez? Pillanatnyi volt csak nem tartós.de sztem ez semmi tünet csak egy ártatlan kis fájdalom volt sztem.mondom hajlamos vagyok kombinálni.egyszerűen már nem tudom felidézni mikor anno teherbeestem milyen érzés volt az a szurkálódás.a mellviszketést es feszülést viszont nem felejtem el.bár az anno csak a 33.ciklusnapon jelentkezett mikor már kb.5 napja késett.ha ezt nem fogom érezni akkor tuti nem sikerült.eddig is ezt kerestem és eddig sosem volt érzékeny a mellem igy tudtam h.mensi lesz mindig és sajna nem tévedtem.mindenesetre a progit használom.max ha a 14.dpo-negativ a teszt abbahagyom.de persze lehet h.hamarabb meg fog jönni úgy, hogy tesztelnem sem kell a végén.ki tudja.aztán lehet h a progiszedés majd arra lesz csak jó h.kitolja a mensimet meg majd rengeteg sok vérzésem lesz.pedig eddig is normálisan volt mindig ahogyan lennie kell.vagy ettől a clostytól ovitrelle-től is majd megbolondulnak a hormonok.őszintén szólva lesz.....m. bárhogy is legyen egy próbát megért.mert eddig se jött össze akkor a sok sikertelen feszült próbálkozásoktól már ez is jobb volt h.elfogadtunk egy orvosi segitséget.de nem is a dokin múlik a siker.tudom hogy Krizsa remek szakember es nem az ő hibája lesz ha nem sikerül.csodára ő se képes ő is megtesz minden tőle telhetőt azon már nem tud segiteni h.a petesejt megtermékenyüljön beágyazódjon meg meg is maradjon.legalább egy a 4 petesejtből már annak is örülnék.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!