Peteérés idejének pontos meghatározása

A peteérés, azaz a tüszőrepedés vagy ovuláció, a női ciklus azon időszaka, amikor a petesejt megérik és kiszabadul a petefészekből. A petesejt kiszabadulása után mindössze egyetlen napig életképes, ez idő alatt kell találkozni egy hímivarsejttel, hogy a fogamázs megtörténjen. Éppen ezért, ha babát szeretnél, a peteérés (és ezzel a körülötte lévő fogamzásra alkalmas termékeny napok) idejének pontos és előzetes meghatározása rendkívül fontos, csak ennek ismeretében tudod a maximumra növelni a teherbeesés valószínűségét. Ha teherbe szeretnél esni, a termékeny napjaidra időzített együttlétekkel a fogamzás esélye jelentősen megnő.

Peteérés A ciklusod olyan mint az ujjlenyomatod: nagyon hasonlít másokéhoz, de igazából teljesen egyedi. Ez azt jelenti, hogy nem mindenkinek ugyanakkor van a peteérése a ciklusán belül, még egyező hosszúságú ciklusok esetén sem. Ha ciklusod ezen egyedi, csak rád jellemző paramétereit megmérjük, peteérésed időpontja nagy pontossággal előrejelezhetővé válik. Az időpont előzetes ismerete azért fontos, mert akkor a legnagyobb az esélyed a babára, ha a peteérés időpontjában a spermiumok már a petevezetődben vannak. Ezeknek az egyedi ciklus-paramétereknek a kiszámítását és a peteérés időpontjának előrejelzését végzi el számodra a TervezettBaba.hu rendszere.

A TervezettBaba.hu tudományos módszerrel segít a peteérés várható napjának meghatározásában. Nincs orvosi vizsgálat, a szükséges méréseket Te magad is el tudod végezni az otthonodban. Neked csak egy pontos hőmérőt és egy kis odafigyelést kell hoznod - mi pedig minden hónapban előre jelezzük Neked peteérésed időpontját.

PRÓBÁLD KI TE IS!


Dr. Fülöp István

"Ha egy gyermekre vágyó nő tisztában van ovulációja és termékeny napjai pontos idejével, nagyobb eséllyel esik természetes úton teherbe. A TervezettBaba.hu oldal ezt az információt nyújtja felhasználóinak."

Dr. Fülöp István
Meddőségi részlegvezető főorvos
Róbert Károly Klinika

Dr. Szakács Zoltán

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, ambulancia vezetője
Kelen Magánkórház
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
hirdetések

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Ovuláció kalkulátor

Ovuláció
Lájkolj minket!