Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65498 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
candyandy
2022-01-05 16:25:41
 
Nashua, igen, uh-n látta a dokinő, hogy 1-2 órája megrepedt a tüsző. Ovukor 36.6 volt a hő, másnap reggel felugrott 36.8-ra. Tehát biztos volt ovu. Mire írtad, hogy nem látszik a görbén az emelkedés? (Mert nem maradt fenn? az igaz...) A grafikon azért nem tudta behúzni az ovut szerintem, mert az előző hónapokat is figyelembe veszi, amikor is mindig a 20.cn-en volt ovu, nem a 13 .CN-en, mint most. Összezavarodott. Mint én. :) A ciklus.hu-n is vezetem a görbém, és ott gyönyörűen behúzta az ovut a 13.cn-re. A progi szintem a béke segge alatt volt, írtam korábbi hozzászólásaimban már, de a closti-utrogestan kúra óta jók az értékek. Most decemberben konkrétan 47.5 pmol vagy mi a mértékegység, ami a 21. Cn-en jónak számít, 40 felett már jó a beágyazódáshoz, a doki legalábbis azt mondta. Te miért írtad, hogy kevés? Mennyinek kéne lennie szerinted?
A hőgörbém nagyon furi, valóban, én sem értem, nem nézett ki így sosem. Még ezek a lejjebb leírt tünetek....hm..érdekes. Lehet, hogy nincs baba, majd kiderül pár nap múlva, hogy megjön vagy sem...de hogy decemberben más zajlott le a testemben, mint eddig, az hót zicher. :)
Nashua34
2022-01-05 13:51:08
 
Huu candyandy, biztató amiket leirsz nagyon, de a görbéd nekem furcsa. Uh-n látták higy6 megrepedt a tüsző? Mert a hőd nem igazolja, ha csak a görbét nézném, akkor még meg sem történt az ovu, emiatt világoszöld a grafikonon is a jele, nem sötét, mert a rendszer nem látja hol kellene lennie. Nincs emelkedett hőmérséklet, de persze ha az uh igazolta, akkor biutosan megtörtént, viszont a progeszteron valamiért kevés lehet, ezt nézték valamikor?

Dorottya, nagyon sajnálom, hogy elköszönsz, de megértem, ha egy kicsit el akarod engedni, kikapcsolni. Nagyon nehéz a sikertelenséget feldolgozni, és elbagatelizálni sem lehet, ha ennyire magadba fordultál. Kívánok neked sok erőt, és remélem hamar rendeződik minden! Bármikor térj vissza közénk, ha mégis úgy érzed, szükséged van beszélgető társra.
candyandy
2022-01-05 12:49:19
 
BUÉK csajok!

A 3. Closty-mentes hónapom volt a december. Holnap lesz a nem várt napja...ma csináltam egy predictor early terhességi tesztet, de negatív lett...ez azt jelenti, hogy biztos nincs baba? A grafikon nem jól húzta be az ovu napját, de uh alapján egyértelműen a 13. cn-en volt.
Amit érzékeltem magamon, hogy :
8.dpo-tól észrevettem, hogy híztam másfél kilót, pedig nem ettem többet (és eddig sose sikerült híznom, hiába próbáltam, nagyon vékony vagyok)
12.dpo-tól, tehát már 8 napja mellfeszülés, érzékenység (eddig menzesz előtt csak 1-2napig volt érzékeny), továbbá a hormonvizsgálat eredménye brutál magas 3036.6 ösztradiol, ami terhességet jelezhet, de lehet még a 3 hónappal ezelőtti closty hatása is :( , 45 feletti progeszteron - ez is nagyon jó
14.dpo-tól néha szédülök egy kicsit, főleg evés után
17.dpo-tól krémes nyák és a délutáni hőm 37-37,3 (a reggeli alacsonyabb)
Ma a 19.dpo-n (32.ciklusnapon) negatív lett a korai terhességi teszt... lehetséges, hogy ennek ellenére a fenti tünetek miatt baba van a dologban? Vagy mivel 99% pontosságú a predictor early, 99 % hogy nincs baba? Vagy még később kellene tesztelni, ha késik a menzesz X napot?
Köszi a véleményeket! :)
Dorottya88
2022-01-04 21:37:54
 
Sziasztok lányok. Először is boldog új évet kívánok Mindannyiótoknak.
És minden jót, egészséget meg amire vágytok.
Én ma befejeztem az itt mért 12.ciklusomat. Így elbúcsúzom Tőletek. Nagyon megvisel lelkileg. Én, aki sokat beszélek erről, mert ilyen vagyok, már nem tudok róla beszélni. Már odajutottam, hogy ma hazajöttem és pizsamát húztam, majd befeküdtem az ágyba. A kutya végig mellettem,ő is érzi, hogy nem vagyok jól.
Szóval, csak minden jót akartam nektek kívánni és megköszönni a sok beszélgetést, tapasztalatot. Jó volt köztetek lenni. Talán valamikor visszajövök, remélem sok jó hírt hallok addigra. Ölelés Nektek és vigyázzatok magatokra :-)
Nashua34
2022-01-03 13:14:42
 
Sok sikert a vizsgálatokhoz Dettuska :) az én görbém eleje is azért kaotikus, mert összevissza volt minden, de most nem foglalkoztam vele én sem. Ha ebben a hónapban megjön, hivom is a dokimat én is az időpont miatt.

Npalmer, jobbulást a férjednek! Remélem könnyebb tünetekkel átvészeli. Akkor tényleg igaz ez a pcos-ir kapcsolat, durva, de talán a gyógyszerek segítenek.
Npalmer
2022-01-03 12:43:53
 
Boldog új évet lányok! Én múlt héten voltam cukorterhelésen, ami nem lett túl jó. 5,6 lett az éhomi vércukrom és 7.8 a 120 perces. 500 mg Merckformin XR-t kaptam rá, egy hétig egy, majd utána napi két tablettát kell szednem. Igaz, hogy PCOS=IR 99%-ban. Bízom benne, hogy ez okozta a cikluszavaraim és diéta, sport és gyógyszer mellett idővel helyre áll. Hiába vagyok 49 kg, hiába figyelek az étkezésemre 1 éve és hiába sportoltam (igaz inkább erősítő edzéseket végeztem és nem aerobot). December 28 óta vezetem az étkezéseim és 1200 kalóriánál, illetve 120 gramm szénhidrátnál egyik nap sem vittem be többet. Bevezetem a heti legalább 3 alkalom aerob sportot és még jobban figyelek a diétára, egyeztetek dietetikussal is. Férjem, úgy tűnik, covidos, szóval nekünk ez a hónap nem lesz próbálkozós, remélem minél előbb felépül és nem rosszabbodnak a tünetei.
Dettuska
2022-01-03 12:15:26
 
BUÉK minden jelenlévőnek! :D
Én még élveztem volna egy kis pihit, de ez van ezt kell szeretni :D az ünnepek alatt nem is mindig sikerült mérni a hőt, máshol aludtunk, iszogattunk stb. szóval az biztos, hogy nem stresszelem túl a dolgot :D Viszont amúgy pont úgy jött meg, ahogy én gondoltam (nem véletlen voltam bizonytalan abba,hogy jó helyre rakta-e az ovumat az oldal...nem rakta jó helyre :D Tanulság: Bízz a saját tudásodban és ne bizonytalanítson el egy "gép" ) Mint láthatjátok egyelőre kaotikus, fogalmam nincs, hogy mit keres olyan magasan jelenleg a hőm XD Jövőhéten végre SOTE kontroll, már nagyon várom, rengeteg kérdésem van a doktor úr felé,szóval juhéé! :D
Nashua34
2022-01-03 11:24:27
 
Boldog Új évet kívánok mindenkinek :)

Hogy álltok, hogy vagytok? Remélem jól teltek az ünnepek, és sikerült picit mindenkinek kikapcsolódnia.
Nálam elvileg megvolt az ovu, tegnap volt pozitív a tesztem, de azért ma is lövök egyet. Ebben a hónapban annyit nem voltunk együtt, mint eddig, de tegnap és tegnapelőtt igen, szóval az esély végülis megvan.
candyandy
2021-12-30 20:07:31
 
A csoport neve clostylbegit tapasztalatok. Most én is kicsit össze-vissza mérem a hőmet, mert egy hétig szabadságon voltam, jóval később keltem, ezen a héten dolgozok, korán kelek. Boldog(abb) új évet Mindenkinek!
Nashua34
2021-12-30 19:54:28
 
Candyandy, fogalmam sincs ezekről az értékekről, de nagyon drukkolok! Amúgy mi a neve a FB csoportnak?

Én most elég hanyag módon mérek. Végre alszik normálisan a kisfiam, és a férjem is itthon, nincs szivem megszakitani mérésekkel, így mindig akkor mérek amikor ébredünk. Ez kb 1-2 óra eltérést is jelent, úgyhogy nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!