Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-10-12 18:12:20
 
Amicsek köszönöm szépen és örülök neki hogy neked ez egy pozitív példa vagyok. Ne add fel sose mert én se adtam fel csak nem ez volt egész nap a fejembe meg a férjemet sem piszkáltam hagytam hogy spontán menjenek a dolgok.
Amicsek
2014-10-12 17:58:18
 
Kedves Intra.Köszönöm,hogy nyevtanilag kijavítottál. Tudom,hogy Magyarországra utaztam,s nem Magyarba.Tudok beszèlni,mert magyar vagyok,Magyarországon születtem,s nőttem fel,s Nèmetben,azaz neked Nèmetországban csak 3ève èlek,azt gondolom èrtehő volt a mondanivalóm tartalma. Mindemellett számtalan alkalommal hallottam hasonló kifejezèseket,pl.: Olaszba nyaraltam,Nèmetbe dolgozom,Magyarba utazom...stb...a mai szleng,azaz a rövidítèsek korszakában teljesen elfogadott így kifejezni magunkat,ès a társadalom èrti is,hogy nem arról beszèl az illető,hogy mit evett vacsorára,bècsit,vagy párizsit. A hazámat szeretem,nem tiszteletlensègből,vagy nyelvtani helyesírásból írtam így,hanem mert ez a megszokott a magyarok között nèmet"ben" legalábbis...Szèp napot! Köszi amùgy a választ. :)
indhra
2014-10-12 17:33:54
 
Amicsek, tudom, rohadtul nem tartozik ide, és nem kapcsolódik a témához, de:

m.a.g.y.a.r.b.a'???!?!?!?? áú :(

sajnálom, tényleg nem akarlak megbántani, és alapból nem vagyok ilyen kötekedős, de emellett nem tudok elmenni szó nélkül.
Ilyen szó nincs, ilyet nem használunk -itthon- Magyarországon.

Egyetértek a lányokkal, a görbéd nem trifázisos, de nemcsak a trifázisos görbék eredményesek, sőt! De ettől még lehet baba a végén! És kívánom hogy legyen is! :)


Egyébként én ma így állok, egyenlőre tetszik :)
Amicsek
2014-10-12 16:30:14
 
Köszönöm Plumeria ! Hát volt sok gubanc az elmùlt napokban a hőmèrőzès miatt..Hazamentünk Magyarba kocsival 15órás ùt èjjel,volt party alkohollal,ùj hőmèrő beszerzèse,más èbredèsi időpontok,stressz..szóval ezèrt üresek azok a karikák... Közben csináltam egy olyat,hogy kivettem a pipát a mensi első napjából,mondhatom jogosan,hisz az aznap hajnali hőm mèg reálisan magas,mert nem volt mèg mensi,ugyanis aznap igyan,de èjjel jött meg.Így azonban mivel bejelöltem mensi első napjától,nem az a hő èrvènyes mensis alaphőnek. Sokaknak èjjel jön meg,reggel szembesül a tènnyel,h mensizik,s az aznap reggeltől számolják..! Ez törtènt.Tehát nem 4hanem 3napig mensiztem.Most a rendszer egy nappal hátrèbb tolta az ovum napját,amiről tudom,hogy a valóságban nem így volt. A páromnak viszont megmutattam a görbèm,s ő bár laikus,nem èrt a trifázishoz,mègis látja.A mensis első napnál,a közèpidőnèl a másodikat,s az ovu utáni szakasznál a 3.hőszintet...Hát már nem tudom mit gondoljak. Köszi mègegyszer! :)
plumeria14
2014-10-12 14:19:05
 
Amicsek,
ne haragudj, hogy neked nem válaszoltam, de fogalmam sincs, hogy a rendszer miért nem sötétítette még be az ovudat…elég egyébként, ha csak a hődet méred, mert legfőképpen azt veszi alapul. Kár, hogy a 13-15 napok között és a 19-20 napokon sem mértél, szerintem a rendszernek így nehezebb viszonyítania.
A trifázisos görbe teljesen másképp néz ki…nálad egyelőre még a 2 fázis sem igazán válik el egymástól, legalábbis nem egyértelmű, ezért nem jelölhette még be a rendszer.
Amicsek
2014-10-12 13:39:17
 
Katicabogár ! Köszönöm a válaszod! Szívből gratulálok a babásodáshoz,sok boldogságot ! Kivètelesen jó pèlda vagy nekünk arra,hogy ne adjuk fel,s fogjuk fel lazábban a dolgok menetèt,s idejèt,mert csodák mindig vannak! Köszi,hogy leírtad a törtènetedet,elöttem mindenkèppen pèlda,ami a remènyt is segít tartani. :) Szèp napot neked is,ès a többieknek is!
jniki82
2014-10-12 13:15:03
 
Zonett,

Most az endometriózisra vagty kiváncsi vagy, hogy endokrinológushoz kihez járok?
Az endometriózisnál nem volt különösebb gyanúm menstruációs fájdalom, de az néha igen kemény!A CA125 értékből jött rá a nőgyógyászom, nagyon magas volt.Nem voltam külön endometriózis specialistánál a én nőgyógyászom műtött, ő siófokon rendel dr. Bata Barnabás.
Az endokrinológusnál még nem voltam, most megyek csütörtökön dr.József Ildikóhoz Székesfehérváron.
Ha kérdésed van nyugodtan írj!Ha tudok válaszolok!
Katicabogár5
2014-10-12 13:01:08
 
Néhol hibás a szöveg mert teloról írok és átírja ha nem figyelek akkor úgy is marad :-)
Katicabogár5
2014-10-12 12:57:51
 
Amicsek szerintem a 11. napon volt peteérés. Viszont én sem értem miért nem jelölte be. Volt hogy nekem se jelölte pedig biztos hogy volt ovum. Ez sajnos nem trifázisos görbe de az nem jelent semmit. Nekem csak akkor lett trifázisos amikor terhes lettem de hallottam olyat is akinek nem volt trifázisos még is babás lett. Szorítok neked.

Lányok olvasgatlak még mindig titeket és látom hogy nagyon ki vagytok. Elhiszem és még is értem mert én is át mentem ezen. Amikor időzített együttlét a várakozás, a remémykedés aztán a nagy koppanás.
Tudom hogy van aki nagyon régóta van itt. Én is úgy mond sokat vártam a picike mert 18. próbálkozos hónapban jött össze. Már az én férjemnek sem tetszett az időzített együttlét. Nekem is mondták hogy Pcos vagyok de kivizsgáltattam magam mert nem hagyott nyugodni a dolog és minden eredményem jó lett de ennek ellenére neki álltam diétázni és tornázni.
Aztán nem lett eredmény de nem adtam fel. Elkezdtem a teákat inni meg a méhpempőt szedni és hőmérözni. Annak se lett hamar eredménye. Aztán egy kicsit feladtam hogy majd jönni fog ha akar nem fogom erőltetni, felesleges. Úgy voltam vele hogy ez a nyár vagy ősz a miénk lesz. A júliusunk elég rosszul indult mert sokat volt távol a férjem ha meg itthon volt akkor beteg volt. Nem is voltunk olyan sokszor együtt és az ovu napján nem is tudtunk együtt lenni mert nem volt itthon. Már el is könyveltem hogy nem sikerült de a hőm az nagyon szép volt. Kérdeztem töletek hogy szerintetek sikerült e és hát inkább betegségre utálatos mint babára. A nem várt napján teszteltem és közepes pozitív lett. Azóta már a 14. hetet taposom. Azért írom le ezt nektek hogy nem biztos hogy az nap kell együtt lenni hanem jó elötte is. Még nem szabad rá görcsölni és egy picit hagyjátok pihenni a férjeteket mert kifogás borulni. Ők mások mint mi kell nekik a nyugalom és nem a kényszeres együttlét.
Kívánom nektek is hogy mihamarabb sikerüljön.
Amicsek
2014-10-12 12:09:36
 
Kèrek szèpen valakit segítsen nekem iiis ! :) köszönöm! (pár sorral lejjebb írtam)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!