Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 135 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Beus88
2013-08-30 20:00:56
 
Sziasztok! 3 hete szedem a méhpempőt,és azt már tapasztaltam,hogy,nyugodtabb vagyok,és energikusabb!Úgy veszem észre,hogy segített a ciklusom rendezésében!Reményteli hónapokba kezdek! :-)
Mindenkinek mielőbbi babásodást!
Beus88
2013-08-18 19:56:55
 
Hát igyekszem ezért is vettem meg ezt a ginseg royaljelly-t.Hát igen remélem már ilyenkor babázunk!
Kiara
2013-08-17 09:10:00
 
Beus88!
Ne add fel kérlek, nagyon sok időt vártatok, megértem, de épp ezért nem szabad lemondani róla!Hülye közhely, de próbáld ne görcsösen felfogni, légy együtt a pároddal sokat és szeressétek egymást, kaptatok még egy kis időt csak kettesben :-)Én egyébként nagyon türelmetlen vagyok, amit a fejembe veszek az azonnal meg kell hogy legyen.
A páromra az anyukája 10 évet!!!!!!!! várt.Akkoriban nem volt se terhesvitamin, és nem volt jellemző a meddőségi kezelés se, szóval csak úgy összejött.
Remélem ennyit egyikünknek sem kell várni :-), de ez egy jó példa, hogy összejön, nyugi!
Bízom benne, hogy jövő nyáron már a babakocsit tologathatjuk, érzem, hogy így lesz!
Beus88
2013-08-17 06:52:16
 
Köszi Kiara a biztató szavakat!Igaz,ezt én is tapasztaltam,hogy nyugodtabb vagyok!Hát most épp piros betűs napok vannak,de belelendülünk ismét ha elmúlik! :-D
Kíváncsian várom,hoz-e valami eredményt,ha nem akkor lemondok a babáról! :-(
De neked is hasonlóakat kívánok!Bea
Kiara
2013-08-16 22:06:04
 
Beus88!
Én 27 éves vagyok,párom szintén, ez lesz a 6.hónapunk. 10 évig szedtem fogamzásgátlót, miután abbahagytam beállt a mensim 27-29 napra. 6 hónapja szedek vitamint 3 hónap Elevit, most 3. hónap Gravida, mivel a doki azt mondta kicsit elcsökevényesedett a méhfalam ittam gyógyszer után teákat, hogy rendbe rakjon odabenn és ez a 3 folyamatos méhpempős hónapom,reméljük lassan meg tud foganni a kisbabánk, de ennyi idő lehet kellett hogy kitisztuljak 10 év után.
A méhpempő szedése óta ellenállóbb az immunrendszerem és kicsit nyugodtabb vagyok...és hát várom hogy velem is megtörténjen a csoda!
Kívánom neked is a mielőbbi pozitív tesztet, kitartás, jönni fog! :-)
Beus88
2013-08-16 13:42:44
 
Sziasztok!Gondoltam megosztom veletek a kis storymat(persze ha nem baj).25 éves vagyok párom 29, 7 éve vagyunk együtt, már 3 éve próbálkozunk babával,eddig sikertelenül!persze mindent kipróbáltam,hőmérőzés sőt Gyuri bácsi babaváró teáját,cickafark-és palástfű teát,voltam orvosnál is a párommal együtt,de mindketten egészségesek vagyunk!Szóval elvileg nincs akadálya,hogy baba legyen!Ciklusaim normálisak 28-29 naposak.Most vettem nem régen ginseng royal jelly-t(ez is méhpempő,csak ginseggel ami állítólag hatásosabb)kíváncsi leszek,hogy fog-e használni.Ha esetleg van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban és megosztaná velem megköszönném!Bocsi,hogy hosszúra sikeredtem!
sweety44
2013-07-26 15:28:55
 
Sziasztok csajok :-)

Capri, Csillka, annyira aranyosak vagytok, köszi szépen a biztató szavakat :-)

Lujza én is féltem a pempő ízétől és méz nélkül ettem 1-1,5 gr-ot azthiszem 38 napig a párocskámmal együtt és ki lehet birni, ha az lebeg a szemed előtt, hogy a babócád érdekében teszed és nyeled le minden reggel a méhpempőt akkor menni fog meglátod :-)
Én Femibion-t szedek, de amíg pempőztem addig csak folsavat szedtem :-)

Én a 37-ik cn-on vagyok, hőm 36,9, ovu a 29 cn-on volt. Ti hogy álltok??? Megy a drukk, várom a pozi teszteket :-), hajrá csajok :-)
lujza01
2013-07-18 13:46:47
 
Köszi Capri! :) Annak idején velem is barátcserjés gyógyszert szedetett a doki, hogy majd az rendbehozza a ciklusom, de semmi...:(:(:(:(, Na akkor lehet lopok a párom E vitaminjából:):) Neki ezt javasolta az urulógus doki:). Én leálltam a C-vitaminról, mivel a házi doki azt mondta van egy kis vesekristályom amiből vesekő is lehet, és hogy ezt a mesterséges C vitamin okozza...de lehet csak beszélt össze-vissza :)
capri
2013-07-18 13:36:12
 
Na, akkor így kicsit nehezebb a dolog, ha utálod a mézet. :-) Vizet is lehet rá inni, de én azt nem próbáltam, hogy mennyire (gyorsan) veszi el a rossz ízt.
Én április környékén szedtem folsavat, meg előtte barátcserjét (bár utóbbit inkább a ciklusom miatt). Most Matruelle terhesvitamint szedek, 100 mg-os E vitamint (néha kimarad egy-egy nap), C vitamint (ha eszembe jut), meg persze a méhpempőt. Nem akartam/akarok túl sok mindent szedni, az E vitamint talán múlt héten kezdtem, annyi jót írtak róla. :-)
lujza01
2013-07-18 13:30:54
 
Szia Capri!

Húú, köszi, akkor még gondolkodom rajta.. az a baj, hogy a mézet meg utálom... jó bonyolult vagyok mi?? Na akkor ezt még érlelem magamban.:) Olvasgatok még róla, mert nagyon el vagyok szánva:)

Amúgy,(tudom, ez nem ide tartozik), ti szedtek valamilyen vitamit, így a várakozáas időszakában? Pl:gravida, elevit, femibion? Vagy folsav? A doki nem javasolt semmit, de gondolom nem ártana feltölteni készleteimet.:) Ötletek? Javaslatok? :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!