Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 122 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-07-18 09:23:07
 
Sziasztok!
Sweety, sajnálom, hogy most épp összejötek a dolgok... :-(
Hannalili, úgy láttam, neked nagyon bejött a méhpempő! :-) Gratula! :-)
A görbém alakulgat, kb. 10 nap, és kiderül, hogy sikerült a hónap... :-) Ez az oldal áttette az ovumat 15-re, de annál szerintem előbb lehetett. De nem tudom. Most úgy gondolom, hétfőn megyek majd a második vérvételre.
Többiek?
sweety44
2013-07-17 16:50:47
 
Sziasztok csajok!

Itt vagyok, csak ritkán tudok írni :-(

Capri ovu nálam még mindig sehol, pedig már a 28-adik cn-on vagyok :-(

Pempőt én sem hagytam abba 28 nap után, hanem beszedem a maradékot, nekem is pár napnyi maradt és úgy döntöttem megesszük mindet a párocskámmal és többet nem rendelünk.

A cickafark/palástfű tea nekem januárban megnyújtotta 36 naposra a ciklusomat, az előző decemberi 31 napos volt. Viszont a teákat csak januárban ittam és abba is hagytam 1 hónap után, azóta méghosszabbak lettek a ciklusaim, 46, 34 és az utolsó pedig 61 naposra sikeredett :-(

Kiara 10 év fogigátló szedése után ha neked beállt a ciklusod 28-29 napra az csúcsszuper, én is örültem volna ha a 18 év fogigátló szedése után szépen beáll, de az enyém nagyon rakoncátlankodik :-(((

Csajok a görbéitek nagyon szépek, bízom benne, hogy szép pozit fogtok tesztelni hamarosan mindannyian :-)

Én a párocskámmal pénteken 12-én elmentem a BMC-be a kiértékelésre és megtudtuk, hogy nekem magas a prolaktinom, tehát kaptam rá Bromocriptin nevű gyógyszert amelyet addig kell szednem amíg be nem babásodok és a párocskámnál viszont nagyon kevés a katonák száma, 5 és 8 millió csak, tehát a doki azt mondta, hogy lombik jöhet csak szóba. Magánakcióként elment ma a párocskám az urológushoz és kiderült, hogy vesekövei vannnak, de azok szerencsére eltűnnek csak sok folyadékot kell innia, a másik probléma, hogy herevisszere is van, augusztus 28-án műtik. Mivel most szegénykém munkanélküli el anyagilag eléggé rosszul állunk, 1 kevéke fizetésből kettecskén, de valahogy megoldjuk :-) Különben ha nem lenne munkanélküli nem tudott volna elmenni dokihoz sem és nem derültek volna ki a problémák, tehát érdekes mit és hogyan produkál az élet :-)

Kitartás csajok, vigyázzatok magatokra nagyon és fő a pozitív hozzáállás :-)
adrienn128
2013-07-16 09:03:05
 
Capri, nekem általában ilyen korán szokott ovum lenni,25 naposak a ciklusaim, a méhpempővel egyelőre csak szemeztem eddig :) Azért írtam most ide, mert olvasgattam ezt a topicot is, és feltűnt, hogy mennyire hasonló a görbénk :)
capri
2013-07-16 08:39:08
 
Adrienn tényleg :-)
Neked máskor is ilyen korán szokott ovud lenni? Vagy lehet, hogy tényleg a méhpempő hatása?
adrienn128
2013-07-16 08:36:49
 
Capri, hasonlítunk :)
capri
2013-07-16 08:32:01
 
Sziasztok!
Én sem tartottam szünetet 28 nap után a méhpempő szedésében.
Ez a ciklusom érdekesen alakul, de nem tudom, hogy a méhpempő miatt-e... A 12. (esetleg 13.) napon lehetett ovum, előző hónapban 17. cn.-ra kaptam a vonalat. Szóval lehet, hogy 5 nappal volt előbb... Most megyek majd 21. napi vérvételre, kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény.
Kiara
2013-07-15 23:16:06
 
Csillka, igen folyamatosan szedem mert a fogantatás elősegítésén kívül nagyon sok jó hatása van, pl amióta szedem a családon átment pár vírus de egyiket sem kaptam el, kipihentebb vagyok és kicsit mintha lenyugtatna, kevésbé stresszelek hülyeségeken amire sajnos hajlamos vagyok.De aztán lehet én beszélem be magamnak :-)
Palástfű, és kicsit cickafark...palástfüvet végig másfél hónapig, hogy megerősítsen, cickafarkat csak keveset mert úgy hallottam hajlamos bezavarni a ciklust, amim meglepő módon majdnem 10 évnyi tabi szedés után szabályos 28-29 napos és azonnal kellő időben megjött....
Tudom nem sok idő, főleg mivel sokan sokkal több ideje probálkoznak és nem adják fel, optimisták, csak én is azt hittem, hogy ez hipp-hopp, most van az az időpont amikor úgy általában azt mondják az emberek, hogy jöhet a baba...és tényleg ezt nem mi irányítjuk.
Mindannyiunkra vár kisbaba, csak nekünk kell megtanulnunk a türelmet?!
csillka
2013-07-15 15:21:34
 
Kiara

Sajnos az életben vannak dolgok, amikért meg kell küzdenünk :)
Milyen teákat ittál? Én azt olvastam a pempővel kapcsolatban, hogy 28 nap után 28 nap szünetet kell tartani. Te folyamatosan szeded?
Kitartás, fél év még nem sok idő! :)
Kiara
2013-07-15 11:15:15
 
Sziasztok!

Mi kb fél éve próbálkozunk a párommal.Tipikusan azok közé a párok közé tartozunk akik nagymellénnyel azt mondták, áááá, ez úgy is gyorsan összejön, aztán épp most számoltam hogy fél évnél tartunk, pedig csak most kezdtük....
Szóval én majd 10 évig szedtem a fogamzásgátlót, szünet nélkül!!!!! és márciusban annyit mondott a nőgyógyász, hogy el van vékonyodva a méhfalam.
1 hónapig ittam a teákat, elkezdtem a terhesvitamint, mert azt mondta az is segít+ 2,5 hónapja szedem a méhpempőt.
Annyi változást vettem észre, hogy alig érzem a nehéz napokjat, 3 nap alatt vége az egésznek és nagyobb darabok távoznak belőlem, na meg hogy az immunrendszerem sokkal ellenállóbb.
Remélem hamarosan meghozza mindenkinek AZ EREDMÉNYT!!!!
Annyi mindent megteszünk hogy minnél jobb helye legyen a babónak, miért az ilyen embereknek jön össze nehezen???
csillka
2013-07-13 09:16:07
 
Sziasztok!

Mi hír veletek, hogy haladtok?
Valaki tapasztalt eddig vmi pozitívat a pempőnek köszönhetően?
Nekem lejárt a hónap, de még 3-4 napra való adag maradt és azt most még megeszem.
Nekifogtam jógázni(most már mindenbe kapaszkodom ami egy kicsi esélyt adhat). Tavasszal voltam akupunktúrán és azt mondták ott, hogy nagyon hideg a hasam (és hát egy hideg méhbe nem foganhat baba) így most ezzel a módszerrel igyekszem felmelegíteni :D
Kellemes hétvégét mindenkinek!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!