Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: 1. Terhesgörbe 2. Életkor, próbálkozós hónapok száma 3. Bármi, amit a görbe feltöltője el szeretne mondani. Hozzászólások kizárva. :)

Ebben a beszélgetésben 87 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-11-07 18:25:06
 
Sziasztok leendő Kismamik! :-)

27éves vagyok, és a 6. ciklus lett sikeres.
2015 decemberében sajnos volt egy missed ab, kürettel fejezték be 2 petezsákot távolítottak el. Utána sajnos csak 40-50 naponként jelentkezett ciklusom, de végig volt a görbe szerint ovu, csak épp rengeteget kellett várni rá. PCOS és IR kivizsgálást kezdtem el, az IR-t kizártuk de nem jutottunk a vizsgálatok végére, mert a kontrollra már ketten érkeztünk. :-)
Ovu napon, ovu-2, 3 és 4. napon voltunk együtt, nem lehet tudni, melyik volt a sikeres :-) Az én mottóm: szerelemre fel! Nekünk bejött :-)
Ma vagyok 8 hetes és 3 napos. :-)

Kívánok mindenkinek gyors babásodást!
Hexe0918
2015-10-30 10:54:47
 
Bocsi: a vége lemaradt:
Szóval aviváztam és most babás lettem. Az aviva oktató azt mondta: ne adjam fel a tornát, a test az egy egész és nem szabad a részeit külön tekinteni.
Még korai az öröm, vigyázok magunkra, de az biztos, hogy az orvos is nagyot nézett, hogy ilyen eredménnyel spontán teherbe este
Hexe0918
2015-10-30 10:47:00
 
Sziasztok!
2 hónapja találtam erre az oldalra, azóta olvasgatom itt a fórumokat.
2 éve próbálkozunk a babával, van egy 16,14 de az új párommal nem jött össze. A dr.nő úgy fogalmazott: a falu bikája..., akkor kezdjük az én vizsgálataimat. Hormonvizsgálat nagy eltérést nem mutatott, petevezeték átjárható, a kaáliba is azt monták minden oké (40 évesek vagyunk) de csak csináltak egy amh vizsgálatot ami 0,2 (márciusban). Kiírtak egy csomó vizsgálatot, hogy elkezdjük az inszeminációval. Ekkor úgy döntöttünk, hogy adok magunknak fél évet, rátaláltam az avivára, és ilyen rossz eredmény mellett, most nem jött meg
Moha13
2015-10-30 07:50:30
 
Hányszor kell még kérnem, hogy ide csak az írjon, aki pozitív hírrel jön? Nem értem, miért nem lehet elolvasni a topik címét...
Egyébként az első hozzászólásban leírtam, miért. Szóval amíg nincs pozitív teszt, kéretik az "itt a görbém" vagy egyéb más topikot használni a reménykedésre. Köszönöm.
BAnita
2015-10-29 22:58:21
 
Sziasztok!
Régen jártam az oldalon, pontosabban 3 éve...
2012 -ben, 3 hónap próbálkozás után beköltözött Kisfiam, aki augusztusban már 2 éves volt. Most a tesóprojekt miatt aktivizáltam magam, reméljük hamarosan, azt a görbémet is boldogan tölthetem fel!
SzMZs
2015-10-29 17:28:18
 
Sziasztok :)

29 éves vagyok és a harmadik babánkra 14 hónapot vártunk :) Eközben volt egy elhalt terhességem 8.héten a 6.próbálkozós hónapban.
Most 7 hetes vagyok és ma voltam az első ultrahangon, ahol láttam a harmadik Csemetém kis szívét pulzálni és 9,4 mm, ami a 7.hétnek tökéletesen megfelel :)

Mindenkinek kívánom, hogy a hosszú út végén ilyen boldogságot élhessen át :)
ancsika10
2015-10-24 14:37:05
 
Sziasztok.
Most jött el az idő hogy leìrjam a mi kis történetünk.Régen én is vezettem itt az oldalon a görbémet.2011 októberében döntöttünk úgy hogy babàt szeretnénk,de csak nem akaródzott jönni.Én 30 vagyok a pàrom 40.Kivàrtuk az egy évet majd elmentem kivizsgàlàsokra ahol semmi eltérőt nem talàltak csak annyit hogy az egyik petevezető zàrt de ugye ott a màsik ami elég a teherbe eséshez.Elkezdtünk inszeminàciókra jàrni de sajnos a 4ből egy sem sikerült.elEkkor màr eltelt 2,5 év sikertelenül.Ezutàn jelentkeztünk Tapolcàn a meddőségi központban.Itt is még egy sor vizsgàlat következett .2014októberében sor került az első beültetésre ami nem sikerült.Novemberben újra próbàlkoztunk fagyasztott embrióval de az sem hozta a vàrva vàrt sikert.A következő beültetésünk 2015 januàrja 2kis embriót ültettek a méhembe,akik úgy döntöttek velünk maradnak:)Boldogsàgunk a 8.hètig tartott amikor elkezdtem vérezni.Kétségbe esve pànikolva rohantam az orvoshoz.Hematoma okozta a vérzést a babàk jól voltak.Szigorú fekvésre ìtéltek.Egészen a 12.hétig eltartott a vérezgetés de bìztunk a legjobbakba.Aztàn következett a következő rémàlom.A 12.heti genetikai ultrahangon kiderült hogy az egyik babànk down szindrómàs és élettel összeegyeztethetetlen szervi baja van.Ezt a babàt el kelett altatni.Teljes kiborulàs és sokk.Az orvosok meg csak azt hajtogattàk hogy elvetélhetem a màsikat is de nem volt vàlasztàsunk el kelett altatnunk az egyik kis angyalkànk.Ezek utàn következett a vàrakozàs és reménykedtünk hogy több tragédia nem történik.Majd Isten ajàndékaként 2015.10.14-én megszületett 39.hétre csàszàrmetszéssel a mi kis gyönyörűségünk Zoé baba (kinek nevének jelentése:élet)2900g és 49cmrel.mindenkinek kìvànok ilyen boldog véget a tőrténetének;)puszi nektek
lisa74
2015-10-09 17:15:16
 
Szia mindenkinek.. :-)

Most jött el a pillanat, hogy megirjam a mi kis siker történetünket..
Uj pàrkapcsolat, nekem két majdnem felnőttkorú gyermek, pàromnak nincs.. Igy egyértelművé vålt sząmunkra, hogy szeretnénk egy közös babàt..
Én 40 éves voltam ekkor..
Együtt mentünk el az orvoshoz, levetetni a spiràlt-16 évig azzal védekeztem, nézett az orvos is rendesen, hogy jo sokàig fennt volt, de én biztam magamba.
Egy hónapot vàrtunk, hogy regenerálódjon a szervezetem.
...... És belevàgtunk.. B-C vitamint ésfolsavat kezdtem el szedni..
Bujtam az internetet, és biztam, hogy minnél hamarabb sikerül..
Eltelt 1 honap.. Majd a 2 dik is.. 3 honapban vettem mikroszkopot, lh tesztet, hőmérőt.. 4honap sem sikerült.. Teljes kétségbeesetten mentem a dokihoz adjon beutalot a kivizsgálásra mindkettőnknek.. Azt mondta a doki ha meg
jön menjek hoemonprofilra, a pàrom meg sperma vizsgàlatra..
Ekkor elkezdtem szedni az e vitamint, és egy kicsit lenyugodva, és elengedve vàrtuk, hogy megjöjjôn...... De màr nem jött meg... Most 21 hetes kismama vagyok, és nagyon boldog..
Kivànom mindenkinek,, hogy sikerüljôn a baba..

Nagy ölelés.. :-) :-) :-)
Moha13
2015-10-06 06:54:42
 
Sajnos megint hozzá kell szólnom ehhez a fórumhoz...:(
Ott van a címében, hogy "hozzászólások kizárva, az első, nyitó hozzászólásban pedig leírtam, miért. Kérek mindenkit, hogy ne itt írogasson, hacsak nem a pozitív híreket szeretné közölni, amiért ez a topik eredetileg létrejött. Köszönöm.
llindsay007
2015-10-06 06:36:16
 
Kedves Ági (Hunciri)!
Nagyon tetszik az,hogy ti is elengedtétek a görcsös "babagyártást",hiszen most mi is ezt tesszük (a történetemet elolvashatod egy általam indított beszélgetésben:Felépülés a vetélésből testileg lelkileg).Vetélés után vagyok, a babát június 4.-én vették ki,majd egy hosszas regenerálódás következett 40 napnyi műtét utáni vérzéssel és egy Candida fertőzéssel,szóval kijutott a "jóból"!De 3 hete már a hőmet sem mérem,egyszerűen nem érdekel,hiszen úgyis tudom,hogy mikor ovulálok;csak élvezni akarom a férjem szerelmét és az együtt tölthető időt!Szerencsére van is mivel lefoglalni magunkat (házvásárlás és felújítás) így a figyelmünk abszolút lekerült a babaprojectről.November 5.-én lesz meg a kivizsgálás eredménye,ha minden ok,akkor újra próbálkozhatunk.Egyszer úgyis megtörténik a csoda,de addig is:nem felejtünk el élni közben!Szép napot és görcsölésmentes babavárást mindenkinek!:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!