Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 62967 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-04-20 07:28:56
 
Jó reggelt!

Mai görbe:
Hát, nem túl változatos...:D
plumeria14
2013-04-19 21:16:36
 
sangria,
nincs mit tenni, örülni kell neki :) Így 35 felett sincs okunk aggodalomra, bár sajnos nincs annyi időnk a "próbálkozásra"...
Zsófikám
2013-04-19 21:15:04
 
Nagyon koszonom... Aranyossak vagytok.... :) mindig olvasgatom amit írtok.... fel a fejjel mindenkinek.... és drukkolok nagyon.... jobban mint magamnak... :)
sangria
2013-04-19 20:54:46
 
Én is 35 vagyok már, első baba lenne, LESZ..
De mit lehet tenni, ha csak tavalyelőtt ismertem meg Apát? :-)
fogtunder76
2013-04-19 20:18:13
 
Kicsiila :)
Aranyos vagy és egyáltalán nem haragszom rád :) Hidd el nekem kötetlenül és görcstelenül vagyunk együtt így öregen is ;-) Közel a 40 -hez pár hónapos házason nem nehéz :)

Moha,
Aranyos vagy hogy aggódsz miatta. Nagyon jól esik, már attól elpityeredek hogy gondoltok rám...nagyon jól esik :)
A babáktól én is elpityeredek, de nem azért mert kínoz a vágy, hanem mert nekem ez egy magasztos dolog :) Lehet hogy nagyon szentimentális vagyok, de nekem ez egy elmondhatatlan csoda :) a mai napig könnybe lábad a szemem ha a gyerekeim születésére gondolok :)
A hugom is nemrég szült és nagyon szeretek a babájával lenni :)

Plumeria
Én is leinnám magam..de majd holnap a szülcsinapomon pezsgőzünk :) Tegnap a drága férjem hozott este a kedvenc citromos sörömet, de akkor még alkohol menteset. Úgy beleélte magát.....
Én is sokat aggódtam az együttlevős napokon, de csak javallat miatt nem tartóztatom magam 2 napokig ;-) Legyen úgy ahogy jólesik.

Jól van lányok, megígérem hogy most befejeztem a nyavajgást :) Talán a május lesz a mi hónapunk :)))
plumeria14
2013-04-19 19:39:12
 
fogtunder76
mondom én, hogy sok a hasonlóság…én jövő hét pénteken leszek 36…és az első babánkra gyúrunk. Nálunk is az volt most, hogy a párom is nagyon beleélte már magát, minden reggel kérdezte, hogy áll a hőmérsékletem, én meg nagy örömmel újságoltam neki tegnap reggel, hogy 37 fok és ez biztos jót jelent, mert korábban mindig leesett előtte…most meg csak utána. Együttérzek veled, el tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehetett ma neked! Mi pont most jöttünk haza a vásárlásból, vettünk sommersbyt és mondtam a páromnak, hogy ma jól „leiszom” magam, ha már tegnap nem volt rá lehetőségem…Tegnap este kutyasétáltatás közben én is pont azt ecseteltem neki, hogy az a legbosszantóbb abban, ha nem sikerül, hogy nem mondhatod azt, hogy nem baj, majd a jövő héten újra megpróbáljuk, hanem mindig meg kell várni a következő ciklust…és akkor is csak pár nap van arra, hogy összejöjjön…ja és azt javasolják, hogy kétnaponta érdemes együtt lenni, ami megint csak szűkíti a próbálkozások számát. Feladni persze sosem szabad, de nagyon nehéz hónapról-hónapra összeszedni magunkat és újra és újra reménykedni, még akkor is, amikor már sejteni lehet, hogy meg fog jönni... de mégis az utolsó utáni pillanatig reménykedik az ember.
Sírd ki magad, tegnap ez nekem is segített és újra bátorítsuk egymást. Én is rájöttem, hogy felesleges napok miatt bánkódni a megváltoztathatatlanon, el kell fogadni, hogy ez így történt é bízni abban, hogy a következő hónapban van esélyünk a csodára!!!!!!!!!!!!
Moha13
2013-04-19 18:46:54
 
Fogtunder

Biztosan jó ötlet bemenni a barátnőddel a szülőszobába?
Csak azért kérdezem, mert nekem volt olyan időszakom, amikor annyira vágytam babára és az anyaságra, hogy ha babával mászkáló anyukákat vagy kismamákat láttam az utcán, meg tudtam siratni magamat, sőt, az elevites reklám kezdetétől ("kisbabát szeretnél?") egyenesen elkezdtem bőgni otthon a tv előtt...:X
De ha úgy érzed, rendben vagy ilyen szempontból, akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit sem...:)
kicsiila
2013-04-19 18:32:28
 
Fogtunder
Hogy bírom ki? Tekintve v nem nagyon akcióztunk ovulációkor, könnyen. Április lévén az időjárásra fogom a késést. De tegnap óta elég érdekes tüneteket "beszéltem be magamnak", s azóta picit kiváncsibb vagyok. De megígértem magamnak h vasárnap előtt semmiképp nem tesztelek.
Hallottam sokaktól h éves próbálkozások után akkor estek teherbe amikor már 'lemondtak' róla. Így esélyes vagyok. Lehet Ti is spontán kellene együtt legyetek görcsölés nélkül s az segítene. Mondjuk elég csúnya tanács ez a részemről, tekintve h nem várhatsz még évekig. Én könnyen beszélek a 22évemmel. Ne haragudj kérlek! Én drukkolok nagyon h sikerüljön következőre! És fog is!
Mirmite
2013-04-19 17:26:50
 
Fogtunder


Ha kisírtad magad ami nem szégyen,akkor Téged is várunk
a májusi csapatba!!!
Plumerianak és Neked is olyan szép görbétek volt,kicsit
irigykedtem is:)Biztos hogy nem kell sokat várnotok!

Zsófikám

Üdv a csapatban!Ami szerintem egyre jobb!
Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra!
fogtunder76
2013-04-19 16:44:18
 
nyah, mindjárt letilt a rendszer annyit kommentelek itt bánatomban ...

Már nem tudom ki aggódott a vércsoportok miatt. Jelentem személyes jó példával is tudok szolgálni.
Én A neg. vagyok, elsőszülöttem O poz., másodszülöttem A poz. Mindenki eleven egészséges és problémamentes :)
Tényleg vigyáznak az anyukákra akik Rh negatívak :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!