Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Greete
2013-07-30 18:34:17
 
Nem is tudom. Annyian vagyunk, és senkinek nem sikerült ebben a hónapban! Én mindenkinek annyira drukkolok, hisz egy siker annyit tudna adni nekünk. (tudom, hogy nem rajtunk múlik Lányok! Nehogy félreértsétek :) )

Annyi mindennel próbálkoztok, én pedig még egy vizsgálaton sem voltam, pedig a korom indokolná. Szóval nem várok tovább, jöhet a hőcsökkenés, az orvosnál már úgy is meg van az időpont. Talán egy hónap múlva már lesznek eredmények. Csak abban bízom, hogy legalább találnak valamit. Nincs annál rosszabb, mint amikor "minden rendben van", és még sincs baba.

Anyukám rosszul mondta volna el, hogy mitől jön a baba? Lehet, hogy tényleg a gólya hozza :))))
Moha13
2013-07-30 18:25:40
 
Greete

Elmondod, mi a probléma? A görbéd teljesen normális, olyan, amilyennek lennie kell. Volt ovud, és szépen fent van a hőd is. Vagy történt valami?
plumeria14
2013-07-30 18:17:25
 
Greete,
én sem értem, hogy mi a probléma!
Dia1984
2013-07-30 18:12:18
 
Greete, mi a baj?
Nagyon szép a görbéd!!!
Adry03
2013-07-30 18:08:47
 
Greete

Mi történt ami ennyire a kedvedet szegte ?
Greete
2013-07-30 17:51:40
 
Hát Lányok! Sikerült teljesen elkeserednem. A párom most kér időpontot a G1 intézetben konzultációra. Már meg sem várom a hónap végét.
Dia1984
2013-07-30 17:44:18
 
Mritu, maximal
Jó hallani másoktól is, hogy hasznos a kineziológia! Remélem hamarosan én is hasonló hírekkel tudok beszámolni Nektek! Bár, ha kézzel fogható eredménye nem is lesz, már akkor is megérte elmennem. Hihetetlenül megkönnyebbültem a beszélgetések után.
Az Aviva tornán még én is töröm a fejem. Már úgy vagyok vele, hogy bármi jöhet, ami segíthet a babásodásnak! :)
Adry03
2013-07-30 15:56:00
 
maximal

Ha téged az megnyugtat akkor vágj bele. De mindenképp csak ha hűvösebb lesz, de még a tél előtt. Ha jól emlékszem októbert írtál. Az még jó. Pár hétre vagy hónapra hanyagolnod kell a sportot, de szerintem érezni fogod, hogy mikor, mennyire tudod magad terhelni. Viszonylag gyors a gyógyulás és maga a beavatkozás kb. 1-2 óra. Attól függ mit találnak. Mivel lehet, hogy nálad semmit így bolygatni sem nagyon kell majd a dolgokat és akkor még gyorsabb lesz a gyógyulás. Viszont azt ne felejtsd el, hogy ez akkor is csak 1 műtét még ha kis műtét is és mint minden műtétnek itt is vannak rizikó faktorok.

Voltunk mi már mindenen csak magáig a tényleges művi beavatkozásokig nem jutottunk el. Pedig már a várólista elejéig is eljutottunk. De mivel a doki ragaszkodott volna 1 újabb műtéthez így megálljt mondtam és hagytam az egészet a csudába, mert nem láttam értelmét újra összeszabdaltatni magam. Azóta sem mentem vissza. De ha valaha még 1x ráveszem magam akkor kell keresnem 1 másik helyet és kezdeni mindent az elejétől. Ez még a mai napig nem történt meg és szerintem nem is fog még 1 jó darabig megtörténni.

maximail
2013-07-30 14:58:55
 
Én az egyik legjobb barátnőmön láttam, hogy szinte csodát tett vele a kineziológus...
maximail
2013-07-30 14:58:11
 
Adry03!

Köszönöm a választ!
Igen, én is a lábadozástól tartok. Nem vagyok egy kényes, de idgesít, ha bármi legyengít. Ráadásul elég sokat sportolok, és az is zavarna, ha azt hanyagolnom kellene.
Biztos attól is függ, mennyire viseli meg az embert, hogy mi az alap gond. Gondolom az endometriózis miatt Nálad viszonylag nagy volt a belül okozott sérülés. Az a baj, hogy ha nem vetem magam alá, akkor mindig az lenne az eszemben, hogy lehet, hogy csak ez a pici műtét a gátja a babának, és hiába várakozok. A lombikba, vagy az inszeminációba még nem vágtatok bele?
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy az endometriózist kicsit ellensúlyozhatja a természetes progreszteron krém.
Lehet, hogy érdemes lenne elmenned egy komplett hormonvizsgálatra. Én a Mensmentisről hallottam jókat. Ha nálunk esetleg felmerül a lombik, vagy az inszem, előtte mindenképpen elmegyek hozzájuk...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!