Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-12-16 16:35:52
 
Dzsudzsa
Kívánom neked, hogy ajándék terved valóra váljon. Szerintem sokan közülünk hasonlókat terveztek, de lehet, hogy te leszel a befutó.

kbettina,
ne izgulj, minden rendben lesz, most csak ilyenekre szabad gondolnod! Jó kis meglepi lesz apának…nehogy az izgatottságtól, majd felborítsa a karácsonyfát.

gizgazzz
Tényleg jó nagyot ugrott a hód, de az teljesen normális, ha ovu előtt jön-megy.

Szilvia1980,
A „szakirodalomban” is szerepel, hogy néha előfordul, hogy ovu után 2 nappal átmenetileg visszacsökken a hő, de magyarázat nincs rá…Úgyhogy nyugi, minden a legnagyobb rendben!

capri,
nyugi, lesz ott sötétedés hamarosan…szépen fent van a hőd, ne izgulj!
babaváró33
2013-12-16 16:07:50
 
Sziasztok Lányok!

Bettina, nagyon gratulálok! Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz. Azzal, hogy idegesíted magad, nem teszel sem jót, sem előrébb nem leszel tőle, hiszen nem attól lesz minden rendben...
Hasonló cipőben járok én is, csak két héttel előrébb :) 23-án megyek megint ultrahangra, és akkor fogom reményeim szerint meghallani én is a pici szívhangját. Iszonyatosan várom, el sem tudom mondani mennyire!!

Továbbra sem vagyok rosszul szerencsére. Viszont most már sokkal jobban érzem a fáradtságot a múltkori jelentkezésemhez képest. Csomó dolgom lenne még a héten, de alig tudok koncentrálni. Nagyon rossz. Most konkrétan úgy érzem, hogy mindjárt megfejelem a klaviatúrát :))
A melleim továbbra is érzékenyek. Van hogy kicsit jobban, van hogy kevésbé, de mindig érzem, azóta, hogy nem jött meg. Sőt, már korábban is éreztem anno, így utólag szerintem már a beágyazódást követően.
Néha a hasamat is érzem. Azt mondta a doki, hogy normális, mert nő a még. Ha görcsölnék, akkor MagneB6, de eddig azt még nem vettem be.

Továbbra is drukkolok mindenkinek! Ne adjátok fel a reményt, de most koncentráljatok a karácsonyra, és arra, hogy amúgy mennyire szeretitek a párotokat! Kényeztessétek őket, és kicsit tereljétek el a gondolataitokat magatokról, és arról, hogy KELL! Egy próbát megér. Nekem bejött, nem győzöm hangsúlyozni!
kbettina
2013-12-16 15:49:21
 
Dzsudzsa!köszi,csak legyen igazad.
luciffer73
2013-12-16 15:07:41
 
Dzsudzsa...hajrá! :DDDDDD
luciffer73
2013-12-16 15:05:30
 
Gizzgazz...remélem igazad lesz. Egyébként én is ilyen hülye vagyok ám! :)))) Sok mindent jelnek tekintek, sok mindenben látok olyan dolgokat ami már szinte a misztikusság határát súrolja. :)))
Például. A nyakamban lóg, lógot már évek óta egy pentagramma...medál. Egy, vagy másfél héttel ezelőtt fürdés után törölköztem...beleakadt az anyag egyik rojtjába és kiszakadt a nyakamból. Álltam ott a kádban egy szál fogtömésben és azon gondolkoztam, hogy ez vajon mit jelenthet?!
Ugye tudjuk, hogy mi történt a pénteken velem...talán ezt jelentette? Esténként mindig megfogtam az ágyban a medált és mindig azt mondogattam neki, hogy csak abban az esetben adják meg a babát, ha ők úgy gondolják, hogy megérdemlem és jó anyja lennék. Erre tessék...:)))) nyugodtan mondhatjátok, hogy biztos nem vagyok normális...és még el is fogom hinni :DDDD
Az orrspray-re visszatérve meg...a lényeg, hogy sós vizes legyen...az sajnos a mű dolgoknál nem számít, hogy cseppentős, vagy fújni kell...mű szar és kész. Igyekezz minél természetesebb anyagokat használni, és ne csak a terhesség miatt. Sajnos ezek a mű dolgok nem tesznek jót. Tönkreteszik egy idő után az orrnyálkahártyát...azt meg ugye nem szeretnéd!?
Dzsudzsa
2013-12-16 14:56:36
 
Halló Lányok!
Én csatlakozom Mohához, és felfele indultam. 2-3 nap és kiderült vagy beborul.
Én nagyon elterveztem, hogy párom ajándéka két kis csíkocska lesz. Ezt pedig be fogom tartani, és KÉSZ!!!!!!!
Kbettina!
Nyugalom! Ha a petezsák szabályos, minden oks!
gizgazzz
2013-12-16 14:46:19
 
Sziasztok!

Az én görbém semmi extra. Ha minden igaz akkor karácsonykor nem csak a gyertyát gyújtjuk de én is lemegyek gyertyába mert jön az ovu.
Bár most kezdek megvilágosodni hisz a környezetemben mindenki potyogtatja a második gyermekét (csak az irigység miatt írom így) és szinte mindenki ugyanabban a hónapban szüli a másodikat mint az elsőt. Lehetséges, hogy az év csak bizonyos hónapjaiban esik teherbe a nő? Akkor én várhatok tavaszig.... ?

Lucifer. Csak annyit tudok a történetedhez hozzátenni, hogy velem is történt majd 4 éve egy hasonló. Aztán következő hónapba teherbe estem :) Szóval lehet nálad is ez valami előjel féle talán.



kukac
2013-12-16 14:45:42
 
Köszi Luciffer! :) Orrspray-t használok (ottrivin), ma reggel inhaláltam kamillás, borsmentás vízzel, de nem igazán segített. Mindenképpen kipróbálom, amit írtál!
luciffer73
2013-12-16 14:38:43
 
Én nem tudom, hogy miért megyeget lefelé...viszont, ha ajánlhatok neked valamit...szerintem fogadd meg.
Először is....orrcsepp helyett használj orrspray-t...méghozzá a tengervizeset. Ezt napjában többször is alkalmazhatod, mert semmi tartósítószer nincs benne.
A másik...inhalálj napi több alkalommal sós vízzel...szerintem ez lehet akármilyen só, hiszen a vizet forrásig kell hevíteni és úgy beledobni a sót...nem keveset.
A só nagyon jó gyulladáscsökkentő, tisztítja az orrüreget, de még az arcüreget is. A tüdődről is leolvasztja a cuccot. Én már több mint egy éve egyáltalán nem vagyok hajlandó szintetikus orrcseppeket használni, csak azt, amit leírtam neked.
Azt ajánlom próbáld ki. Nem állítom, hogy rögtön elsőre mindent megold, de ha egy pár napig alkalmazod ezeket, akkor tuti biztos, hogy használni fog.
kukac
2013-12-16 14:33:12
 
Sziasztok Lányok!

Szerintetek mi lehet ez?
Nem értem miért araszolgat le a hőm... Csütörtök óta meg vagyok fázva, lehet, hogy amiatt? (Gyógyszert nem merek szedni, csak C-vitamin és orrcsepp, mondjuk arra is az van írva, hogy terhesség esetén nem szabad alkalmazni, de nélküle nem kapok levegőt :( )
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!