Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 122 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-06-27 13:15:55
 
Én Matruelle-t szedek. Ez lágyzselatin-kapszula, és azt hittem, majd könnyebb lesz lenyelni. De így is hatalmas...
Higanyos hőmérőt azt hiszem, már nem lehet kapni, de hagyományosat (nem digitálisat) igen. Én a 2. csipogásig mérem (kb. 2 perc), szerintem a lényeg látszik, de nem beszéllek le az 5 percig mérésről! Nem osztod meg a görbéd? Tüszőrepedés látszik rajta?
csillka
2013-06-27 13:01:43
 
Azonos időben reggel, nyelv alatt mérem digitális hőmérővel. A ciklus elején vettem. Olyat is olvastam van akinek nem válik be a digitális mérő. Nem tudom még higanyosat lehet-e kapni. Azt is olvastam, h tovább kell mérni, nem a jelző hangig, és kipróbáltam, valóban többet mutat ha tovább hagyom. De csak az új ciklus elején csinálom másképpen.
Te milyen vitamint szedsz?
capri
2013-06-27 11:58:35
 
Csillka, hogyan, hol, mikor, milyen hőmérővel mérsz? Nem lehet, hogy merül az elem a hőmérődben (ha digitális)?
Én ilyen erős éhséget nem vettem észre. Szerencsére. :-) Negyed 7 körül eszem a méhpempőt, utána majdnem egy órát úton vagyok, és csak 8 körül szoktam reggelizni. A terhesvitamint meg este veszem be, akkor talán már nincs idő rá, hogy megéhezzek tőle.
csillka
2013-06-27 11:33:50
 
capri

sajnos a görbém nagyon hullámzik, és nagyon nagyon alacsonyan van a hőm. A hibajelzésnél a napokban rákérdezett vki arra, hogy a beírt adatokat miért módosítja a program. Amire az volt a válasz, hogy a kiugró értékeket mérési hibának veszi.
Nem tudom már mit is gondoljak.
Szeptemberig még várunk, megyünk nyaralni és pihenni, és hátha az segít! És addig is teázni fogok és más ötletem nincsen :(

Annyit tapasztaltam, hogy miután beveszem alig bírom kivárni a fél órát, nagyon éhes leszek :)A Femibiont is szedem, azt mondják az is étvágyat csinál egyeseknek. De ha éhség jön rám iszok egy nagy bögre teát és az lenyugtat!
Te mit tapasztalsz?
capri
2013-06-27 09:40:51
 
Csillka, és Te hogy állsz? A másik topikban sem tetted be a görbéd.
Én tegnap elaludtam, így nem volt időm a méhpempőre, amúgy szedem minden nap. Valaki érez valamit?
csillka
2013-06-27 09:31:26
 
sweety44

Mi hír veled? Hogy haladsz a pempővel?
capri
2013-06-21 09:38:29
 
Ja, már emlékszem, tegnap elemezgettük is a görbédet a másik topikban. Bocsi, néha kicsit összefolynak a nevek. :-)
Akkor beágyazódásnak még valószínűleg kicsit korai lenne a szurkálás. De szerintem felesleges ezen agyalnunk, várnunk kell türelemmel, mást úgysem tehetünk...
Méhpempő: én nem gondolom, hogy amiatt vannak ezek a (nekem legalábbis) megmagyarázhatatlan dolgok.
csillka
2013-06-21 09:28:27
 
Nekem elég furi görbém van, de nem hiszek feltétlenül neki. Magamban bizok, és a testem jelzéseiben. Ennek a hátulütője az is, hogy hajlamos olyan testi tüneteket létrehozni az elmém amitől jobban érzem magam, reménykedésre ad okot :D
De szerinted pár napi pempő szedésre reagálhat már a szervezetünk?
capri
2013-06-21 09:11:04
 
csillka, csatolsz görbét? :-) 22. napon jól hangzanak a fájdalmak... :-)
Tüszőrepedés miatti vérzésnek kicsit későinek gondolom. A peteérés jelei hétfőn voltak, azóta semmi. De bármi lehet... Barnázni szoktam, de még ahhoz is kicsit korán van. Próbálok nem idegeskedni miatta, majd meglátjuk, mi lesz. :-)
csillka
2013-06-21 09:07:04
 
félreérthetően fogalmaztam, nem menstruációs fájdalmam volt, hanem olyan fájdalmam mint menstruációkor szokott lenni. :))Szurkáltak nagyon sok tűvel, még a hüvelyembe is éreztem.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!