Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: 1. Terhesgörbe 2. Életkor, próbálkozós hónapok száma 3. Bármi, amit a görbe feltöltője el szeretne mondani. Hozzászólások kizárva. :)

Ebben a beszélgetésben 84 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryann1212
2013-07-18 12:24:50
 
34 éves vagyok. 2. hónapra sikerült a baba. Mielőtt baba projektbe kezdtünk volna. 2011 szep -töl dokihoz jártam ( endometrózis, majd később magas proliaktin szint, majd alacsony pajzsmirigy működés) Ezekre kaptam Womens krémet, és gyógyszert(pajzsmirigyre) proliaktin-ra kapott bogyót nem mertem szedni mert durva a mellékhatás, viszont stressz okozhat így elkezdtem meditálni :)ami bejött :)
Most 17 hetes terhes vagyok. Grafikont sajnos nem túl jó mivel akkor volt épp hibás a rendszer, és nehezen lehet kiigazodni rajta. De csatolom annyi hogy az elejére +2 napot vegyetek hozzá. április 17 halvány pozitív.
hannalili
2013-07-18 09:07:12
 
Sziasztok!
én 25 éves vagyok a párom 33 éves.4-5 hónapja próbálkozunk.
előtte 1ével voltunk meddőségi vizsgálaton csakhogy akkor derüljön ki a baj, ha van és ne akkor amikor már a témán vagyunk. a párom maca vebét eszik. én már 5 hónapja szedem a gravidát, iszok d-vitamin cseppet. alkalom szerűen néha más vitamint is. napi 2 méhpempőt. illetve ettől a ciklustól elkezdtem a málnalevél cikafarkfű teát pé-től pedig átváltottam palástfű málnalevél teára.
Nos az eredmény, hihetetlen 2 csík!Pedig az előző hónapokban nem volt pé-m se.
hőgörbém nem volt, mert a munkám miatt nem lenne pontos. a naptár szerinti pé-m utáni 2 nap volt a valós tesztelés szerint, igaz a teszt még utána a 4 nap is halványan mutatta..
Dzsudzsa
2013-07-18 08:48:34
 
Sikeres 7. hó. Én 35 éves vagyok. Első baba. Csak folsav, magnézium és Women's krém (természetes progeszteron). Nem volt tökéletes az időzítés - én úgy gondoltam - mert csak júl 3-án tudtunk együtt lenni. És lásd.... :)
Én aggódtam a korom miatt, s nőgyógyászom nem értette miért. Ő azt mondta, hogy 1 év próbálkozás, ha nem jön össze, menjek vissza. Nem küldött vérvételre, meg mindenféle vizsgálatra. Ez hatalmas lökést adott!!
Moha13
2013-07-18 08:39:11
 
Nem akartam semmit sem ide írni, hogy görbefeltöltő kezdhesse a fórumot, de a rendszer követel valamit, szóval...
Ez egy olyan fórum lenne, ami inkább nem is fórum, csak egy sor reményhozó terhesgörbe és azok története lenne. Hogy aki idetéved, és ránéz, láthassa, hogy lám, mennyi sok pozitív görbe és azt is, hogy mennyi idő után jött össze és ezért mit tett a pár...ennyi. Nem kell semmiféle hozzászólás, gratuláció, meg egyebek, ezért kérek mindenkit, akármennyire is szeretne gratulálni vagy ilyesmi, ezt a másik fórumon tegye. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!