Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: 1. Terhesgörbe 2. Életkor, próbálkozós hónapok száma 3. Bármi, amit a görbe feltöltője el szeretne mondani. Hozzászólások kizárva. :)

Ebben a beszélgetésben 87 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mupp2
2013-07-19 19:27:18
 
Sziasztok

Engem is meg kertek,hogy írjak pár sort ide :)))

En 10evig szedtem fogamzasgatlot es tavaly augusztusban hagytam abba mert kozeledtem a 30 fele es úgy gondoltuk most mar ideje lenne családot alapítani.9 hónap próbálkozás után pozitív lett a tesztem ami igazán meg lepett mert előtte volt egy jó hosszú ciklus kimaradasom es nem tudtam mire vélni!a párom nekem nem szedett semmit csak en vettem terhes vitamint amit meg baba tervezés elott is lehet szedni mert jó magas a folsav tartalma!!!tehat ennyi!
A gorbemet csatolom de nem hiszem hogy hasznos lehet mert abban az időszakban fel adtam a méréseket meg mindent ami ezzel a baba témával kapcsolatos volt mert bele faradtam a sok hiába próbálkozás után!!aztan nem tudom miért gondoltam hogy megint el kezdem mérni es láss csodát nem kellett sokáig mericskelnem!!!
fogtunder76
2013-07-19 08:00:49
 
Tehesgörbém sajna nincsen, mert totális lemondás és depi uralkodott rajtam :( de azt azért mindenképpen elmondanám amit én fontosnak tartanák! A lemondásom előtti hónapban szentül meg voltam győződve arról hogy kismama vagyok, éreztem azt is ahogy megtermékenyültem ...ahogy megtapad, ahogy nő bennem :) Persze pont ez az érzés , az az állapot amit olyan nehéz nem csak elképzelni, hanem HINNI benne. Valahol azt is olvastam hogy ez az egyik legfontosabb, átérezni hogy anya vagy és a tested elhiszi és megteszi ! Nekem sikerült :)))

37 éves vagyok és kereken 1 évig próbálkoztunk.

Ismert problémám nincsen (a krónikus akaratos-makacsságomon kívül) ...vagyis magas volt a Prolaktinom, de határértéken éppen belüli.

Hogy szedtünk-e valamit? Az 1 év alatt rengeted mindent :) Először is sok sok vitamint. Multivitaminokat, A, D, E vitamint, Folsavat. Palástfű-cickafark kombót (nekem ez inkább kicsit bekavart)Én még lúgosító diétát is végeztem a próbálkozásunk kezdeti időszakában.Gyuri bácsi csodatea programját. Tulajdonképpen a Gyuribá teáinak ivása közben lettem kismama.
Ami szerintem fontos, hogy tegyük tisztává és amennyire csak lehet egészségessé a szervezetünket, hiszen egy új életet kihordani nagy feladat :) És egészségesnek lenni amúgy is jó :) Amúgy a sok méregtelenítés és gyógyteák fogyasztásának hatására a gyerekkorom óta fennálló súlyos vashiányos anémiámnak mára nyoma sincsen !! :)
Bocsánat a "bőlére" eresztésért :)
Ilona90
2013-07-18 13:19:38
 
23 éves vagyok, fél éve próbálkozunk, a 3. hónapban teherbeestem aminek missed ab lett a vége. Ez a terhesgörbe a műtét utáni első ovulációval...
Maryann1212
2013-07-18 12:24:50
 
34 éves vagyok. 2. hónapra sikerült a baba. Mielőtt baba projektbe kezdtünk volna. 2011 szep -töl dokihoz jártam ( endometrózis, majd később magas proliaktin szint, majd alacsony pajzsmirigy működés) Ezekre kaptam Womens krémet, és gyógyszert(pajzsmirigyre) proliaktin-ra kapott bogyót nem mertem szedni mert durva a mellékhatás, viszont stressz okozhat így elkezdtem meditálni :)ami bejött :)
Most 17 hetes terhes vagyok. Grafikont sajnos nem túl jó mivel akkor volt épp hibás a rendszer, és nehezen lehet kiigazodni rajta. De csatolom annyi hogy az elejére +2 napot vegyetek hozzá. április 17 halvány pozitív.
hannalili
2013-07-18 09:07:12
 
Sziasztok!
én 25 éves vagyok a párom 33 éves.4-5 hónapja próbálkozunk.
előtte 1ével voltunk meddőségi vizsgálaton csakhogy akkor derüljön ki a baj, ha van és ne akkor amikor már a témán vagyunk. a párom maca vebét eszik. én már 5 hónapja szedem a gravidát, iszok d-vitamin cseppet. alkalom szerűen néha más vitamint is. napi 2 méhpempőt. illetve ettől a ciklustól elkezdtem a málnalevél cikafarkfű teát pé-től pedig átváltottam palástfű málnalevél teára.
Nos az eredmény, hihetetlen 2 csík!Pedig az előző hónapokban nem volt pé-m se.
hőgörbém nem volt, mert a munkám miatt nem lenne pontos. a naptár szerinti pé-m utáni 2 nap volt a valós tesztelés szerint, igaz a teszt még utána a 4 nap is halványan mutatta..
Dzsudzsa
2013-07-18 08:48:34
 
Sikeres 7. hó. Én 35 éves vagyok. Első baba. Csak folsav, magnézium és Women's krém (természetes progeszteron). Nem volt tökéletes az időzítés - én úgy gondoltam - mert csak júl 3-án tudtunk együtt lenni. És lásd.... :)
Én aggódtam a korom miatt, s nőgyógyászom nem értette miért. Ő azt mondta, hogy 1 év próbálkozás, ha nem jön össze, menjek vissza. Nem küldött vérvételre, meg mindenféle vizsgálatra. Ez hatalmas lökést adott!!
Moha13
2013-07-18 08:39:11
 
Nem akartam semmit sem ide írni, hogy görbefeltöltő kezdhesse a fórumot, de a rendszer követel valamit, szóval...
Ez egy olyan fórum lenne, ami inkább nem is fórum, csak egy sor reményhozó terhesgörbe és azok története lenne. Hogy aki idetéved, és ránéz, láthassa, hogy lám, mennyi sok pozitív görbe és azt is, hogy mennyi idő után jött össze és ezért mit tett a pár...ennyi. Nem kell semmiféle hozzászólás, gratuláció, meg egyebek, ezért kérek mindenkit, akármennyire is szeretne gratulálni vagy ilyesmi, ezt a másik fórumon tegye. :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!