Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: 1. Terhesgörbe 2. Életkor, próbálkozós hónapok száma 3. Bármi, amit a görbe feltöltője el szeretne mondani. Hozzászólások kizárva. :)

Ebben a beszélgetésben 91 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-08-14 10:29:49
 
Lànyok!

8. Próbàlkozós hónap. 3. És fél görbe( mivel az elején ovu napjan kb keztem mérni) pozitív teszt :) :) :)
2. Méhpempős hónap kihagyàs nélkül( szünet nélkül) emellett ritkàn e vitamin.
Az ovum júli 31 vagy aug. 1-én volt. Együttlét az ovuig igen sok volt:)...
Majd az ovukor Júli 30 és aug 1!
Ovuteszt pozi júli 30-31 aug 1. Nega
Ovu utàn nm éreztem semmi különöset.nyaraltunk...40 fokban napoztam* csúzdàztam...nm gongoltam h sikerülhet így is* gondoltam is rà h talán nm tesz jót ha netalàntàn...kikapcsiltam és nm stresszeltem a dolgokon.pàr napja fàjogat a derekam a bal oldalon a petefészkem és fàradtabb vagyok a szokottnàl :) meg stresszesebb :)...a cicim eddig mindíg fàjt előtte 5 nappal kb. Most semmi.
Remélem segít nektek a görbém és az infók.
Aug. 7-én volt a 3. Hàzassàgi évfordulónk:) és a Babó kb a Nővérem szülinapja körül érkezik:) mindíg àprilisi Babócàt szerettem volna.
Kívànok mindenkinek ilyen kellemes izgulós reggelt :) :) :)
Netty9
2013-08-13 18:30:18
 
A görbém lemaradt.

A luteális időben volt, hogy kicsit később, vagy hamarabb tudtam mérni. Illetve a nyaralás, a nagy meleg, a beágyazódás is befolyásolhatta. Nem egy tipikus babás görbe, ezért mindenkinek csak azt tudom mondani, bízzon abban, hogy van pocaklakója, gondoljon rá sokat és él a vonzástörvénye a görbe meg olyan amilyen.

A tervezettbaba.hu az ovut a ciklus 6-10 napja közé tette, én 14-15. napon éreztem. Az utolsó regisztrált hővel és a pozitív teszttel eltette hó végére. Ami valószínű a beágyazódás ideje lehet, abban az időszakban is fájdogált az alhasam, illetve feszült a mellem.

Szép babavárást mindenkinek, a reménykedőknek pedig miharabbi babásodást!!!
Netty9
2013-08-13 15:48:09
 
Sziasztok!

24 éves vagyok,a férjem 32. Februárban fejeztem be a fogamzásgátló szedését (4,5 évig szedtem Yasminelle-t). Akkor azt mondta a nőgyógyász várjunk 3-4 hónapot és mehet élesben a próbálkozás.
Mi az első hónapot megvártuk. Szépen napra pontosan megjött, ugyanolyan nagy görcsöléssel, mint a fogamzásgátló előtt.

Igazából nem görcsösen próbálkoztunk, nézegettem különböző kalkulátorokkal, hogy mikor lehet az ovum, figyeltem magam... Ez az első hónap, hogy a tervezettbaba.hu -n vezettem a görbémet, előtte csak hébe- hóba mértem. Ez az oldal hívta fel a figyelmemet arra, hogy ne csak középidő tájékán szeressük nagyon egymást. Így a menstruációt követően 2-naponta, (középidőben 3) voltunk együtt. Úgy és akkor ahogyan megkívántuk. Lényegében az 5. hónapban sikerült, valószínű hamarabb is sikerült volna csak nem jókor voltunk együtt, de legalább az a bizonyos 3-4 hónapot is "kivártuk".

A fogantatás után, pontosabban a beágyazódás idején elutaztunk, nyaraltunk, utaztunk 800 km-t oda vissza, sütettük a hasunkat a tengerparton. Én kicsit féltem is, hogy ezeknek a megpróbáltatásoknak vélhetően ebben a hónapban is sikertelenek leszünk.

Míg nem megyek nőgyógyászhoz addig MagneB6-ot szedek (húzódik az alhasam, pihenés, fekvés után enyhül), illetve Pharmaton Matruelle terhesvitamint.

Nagyon boldogok vagyunk, egy álmunk teljesült!

Boldog, nyugodt babavárást kívánok mindenkinek!
DRI44
2013-07-31 10:04:43
 
Sziasztok!

36 éves vagyok, épp a mai napon :o) A 3. hónapban sikerült a baba. Van már egy 7 éves kislányom, ő egy kis gyógyszeres (clostylbegit) segítséggel jött össze. A mostani teljesen spontán. 3 hónapja vezettem itt a hőmet, és a mostani babás és a 7 évvel ezelőtti szinte teljesen megegyezik. Ebből szinte biztosra tudtam, hogy sikerült.
Kívánok mindenkinek mielőbbi kétcsíkos tesztet!
Mupp2
2013-07-19 19:27:18
 
Sziasztok

Engem is meg kertek,hogy írjak pár sort ide :)))

En 10evig szedtem fogamzasgatlot es tavaly augusztusban hagytam abba mert kozeledtem a 30 fele es úgy gondoltuk most mar ideje lenne családot alapítani.9 hónap próbálkozás után pozitív lett a tesztem ami igazán meg lepett mert előtte volt egy jó hosszú ciklus kimaradasom es nem tudtam mire vélni!a párom nekem nem szedett semmit csak en vettem terhes vitamint amit meg baba tervezés elott is lehet szedni mert jó magas a folsav tartalma!!!tehat ennyi!
A gorbemet csatolom de nem hiszem hogy hasznos lehet mert abban az időszakban fel adtam a méréseket meg mindent ami ezzel a baba témával kapcsolatos volt mert bele faradtam a sok hiába próbálkozás után!!aztan nem tudom miért gondoltam hogy megint el kezdem mérni es láss csodát nem kellett sokáig mericskelnem!!!
fogtunder76
2013-07-19 08:00:49
 
Tehesgörbém sajna nincsen, mert totális lemondás és depi uralkodott rajtam :( de azt azért mindenképpen elmondanám amit én fontosnak tartanák! A lemondásom előtti hónapban szentül meg voltam győződve arról hogy kismama vagyok, éreztem azt is ahogy megtermékenyültem ...ahogy megtapad, ahogy nő bennem :) Persze pont ez az érzés , az az állapot amit olyan nehéz nem csak elképzelni, hanem HINNI benne. Valahol azt is olvastam hogy ez az egyik legfontosabb, átérezni hogy anya vagy és a tested elhiszi és megteszi ! Nekem sikerült :)))

37 éves vagyok és kereken 1 évig próbálkoztunk.

Ismert problémám nincsen (a krónikus akaratos-makacsságomon kívül) ...vagyis magas volt a Prolaktinom, de határértéken éppen belüli.

Hogy szedtünk-e valamit? Az 1 év alatt rengeted mindent :) Először is sok sok vitamint. Multivitaminokat, A, D, E vitamint, Folsavat. Palástfű-cickafark kombót (nekem ez inkább kicsit bekavart)Én még lúgosító diétát is végeztem a próbálkozásunk kezdeti időszakában.Gyuri bácsi csodatea programját. Tulajdonképpen a Gyuribá teáinak ivása közben lettem kismama.
Ami szerintem fontos, hogy tegyük tisztává és amennyire csak lehet egészségessé a szervezetünket, hiszen egy új életet kihordani nagy feladat :) És egészségesnek lenni amúgy is jó :) Amúgy a sok méregtelenítés és gyógyteák fogyasztásának hatására a gyerekkorom óta fennálló súlyos vashiányos anémiámnak mára nyoma sincsen !! :)
Bocsánat a "bőlére" eresztésért :)
Ilona90
2013-07-18 13:19:38
 
23 éves vagyok, fél éve próbálkozunk, a 3. hónapban teherbeestem aminek missed ab lett a vége. Ez a terhesgörbe a műtét utáni első ovulációval...
Maryann1212
2013-07-18 12:24:50
 
34 éves vagyok. 2. hónapra sikerült a baba. Mielőtt baba projektbe kezdtünk volna. 2011 szep -töl dokihoz jártam ( endometrózis, majd később magas proliaktin szint, majd alacsony pajzsmirigy működés) Ezekre kaptam Womens krémet, és gyógyszert(pajzsmirigyre) proliaktin-ra kapott bogyót nem mertem szedni mert durva a mellékhatás, viszont stressz okozhat így elkezdtem meditálni :)ami bejött :)
Most 17 hetes terhes vagyok. Grafikont sajnos nem túl jó mivel akkor volt épp hibás a rendszer, és nehezen lehet kiigazodni rajta. De csatolom annyi hogy az elejére +2 napot vegyetek hozzá. április 17 halvány pozitív.
hannalili
2013-07-18 09:07:12
 
Sziasztok!
én 25 éves vagyok a párom 33 éves.4-5 hónapja próbálkozunk.
előtte 1ével voltunk meddőségi vizsgálaton csakhogy akkor derüljön ki a baj, ha van és ne akkor amikor már a témán vagyunk. a párom maca vebét eszik. én már 5 hónapja szedem a gravidát, iszok d-vitamin cseppet. alkalom szerűen néha más vitamint is. napi 2 méhpempőt. illetve ettől a ciklustól elkezdtem a málnalevél cikafarkfű teát pé-től pedig átváltottam palástfű málnalevél teára.
Nos az eredmény, hihetetlen 2 csík!Pedig az előző hónapokban nem volt pé-m se.
hőgörbém nem volt, mert a munkám miatt nem lenne pontos. a naptár szerinti pé-m utáni 2 nap volt a valós tesztelés szerint, igaz a teszt még utána a 4 nap is halványan mutatta..
Dzsudzsa
2013-07-18 08:48:34
 
Sikeres 7. hó. Én 35 éves vagyok. Első baba. Csak folsav, magnézium és Women's krém (természetes progeszteron). Nem volt tökéletes az időzítés - én úgy gondoltam - mert csak júl 3-án tudtunk együtt lenni. És lásd.... :)
Én aggódtam a korom miatt, s nőgyógyászom nem értette miért. Ő azt mondta, hogy 1 év próbálkozás, ha nem jön össze, menjek vissza. Nem küldött vérvételre, meg mindenféle vizsgálatra. Ez hatalmas lökést adott!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!