Véredmény véleményezésre

Tisztelt Doktor Úr!
Babatervezésben vagyunk 2éve. Volt egy vétélésem és egy méhen kívüli terhességem.
Ezek a friss vérvizsgálat eredményein, mennyire befolyásolhatják az értéket a sikertelenségét?
4.napi vérvétel:
TSH: 3.301 (tartomány 0,27 - 4,2)
Ft3: 5,48 (tartomány 3,8 - 6)
Ft4: 11,13 (tartomány 7,86 - 14,41)
AntiTPO: 28 (tartomány 0 - 60)
FSH: 10,60
LH: 10,50
AMH: 5,44


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
TSH 3,3 értéke nem megfelelő baba-projektben. Endokrin konzultáció javasolt.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"A párom és én már egy ideje dolgozunk azon, hogy babánk legyen - eddig sajnos nem jártunk sikerrel. Most végre megtaláltam ezt az oldalt, amelyik profi módon tud nekünk segíteni."

S. Anna
Budapest

Lájkolj minket!