Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Babát szeretnék

Ebben a beszélgetésben 17 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést A Te történeted témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Rossamaria
2023-05-14 16:45:31
 
Sziasztok petevezeték cső zárásom van mind a 2 oldalon esetleg tudtok valami tapasztalatot amivel ki tudnám nyítni a csöveket
Anitacool
2017-12-10 14:23:09
 
Szia Zsaci! Gyere át az Itt a görbém topicba, ott vannak többen.
Zsaci
2017-12-10 14:10:26
 
Sziasztok. :) Én még új vagyok. Szeretnék hozzátok csatlakozni. Nekünk kb 4éve nem sikerül a baba, most voltam abba a tévhitbe, hogy na végre, 5napot késett a mensim.., de 6.napra megjött :( abba a párnap késésbe a 3naptól csináltam tesztet mert nem tudtam már kivárni, ennyi várakozási idő után már(4év), hogy még párnapot várjak a teszttel, annyira szerettem volna ha pozítív, de sajnos negatív lett, :( pedig bíztam benne, még hányingerem is volt.., erre 6.napon meg is betegedtem. Voltam nőgyogyásznál azt mondta nem lát akadályt, hogy ne lehessen, de akkor miért nem jön?! :(
poli23
2017-05-07 09:11:29
 
Sziasztok !
Nekem is volt tavaly egy terhességem 7 hetesen elment.Azóta semmi, kiderült hogy pcosom van. férjemnek alacsony spermium száma, szóval együtt sok.
Szeretnék babát! Júniusba megyünk a Kaáliba, az első konzultációra.
minacintia96
2017-02-09 23:04:55
 
Sziasztok! Mi is nagyon szeretnénk kisbabát. Egyszer már összejött de 7 hetesen elvetéltem. lassan 1 éve próbálkozunk újra de semmi. Én a gravidát szedem és folsavat! Most akarom elkezdeni a hőmérőzést! Nem tudom hogy mit tehetnénk még. Tudnátok valami tanácsot adni hogyan sikerülhetne minél
hamarabb? Előre is köszönöm!
edina22
2017-01-30 14:37:17
 
Sziasztok!

Az én történetem nagyon kacifántos, 15-16 évesen sokszor felfáztam begyulladt a petefészkem, elmentem orvoshoz aki azt mondta hogy most vállaljak gyereket mert később természetes úton nem lehet gyerekem. Én akkor még nem akartam gyereket volt egy párom akkor aki később a vőlegényem is lett de akkor nem akartunk még hiszen iskolába jártam.
Később Hpv vírussal kezeltek. Most nagyon szeretnék már kisbabát, 1 éve próbálkozunk de még semmi. A menstruációm is össze vissza jön meg, valamikor pontos valamikor késik 1-2 hónapot :( Dec.6-án kellett volna megjönni-e azóta semmi :( Most már muszáj orvoshoz fordulnunk.
Kinek volt még hasonló rendszertelen menstruációja? És miért? Mi váltja ezt ki?



Szaffi3
2016-02-18 11:01:05
 
Szia Renáta!
Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy nekem is barnázással szokott elmúlni, de nem gondoltam, hogy ez baj lehet. Mindenesetre az Avivával sokat javultak a dolgok. :)
Nekem most késik az ovum a múlt hónaphoz képest, mert se a hőm nem változott még és nem is nagyon érzek semmit.
Az Avivával hihetetlenül meg lehet érezni az ovut. Múlt hónapban két napig szurkált a bal petefészkem, majd éreztem, ahogy megy le a következő napokban és utána középen éreztem. Fel is puffadtam, mint egy lufi. :) 14. vagy 15. ciklusnapon.
Majd rá kb. 5 nappal 3 napon át tudtam hogy terhes vagyok....(az előző terhességem óta nem volt ilyen) haszurkálás, mellbimbó- és mellfájdalom (nekem nem szokott lenni, csak terhesen volt ilyen és szülés után) puffadás megint, nem volt pattanás, pms, semmi....aztán eltűntek a tünetek és 3 nap szünet (amikor nem éreztem semmit) után 28 napra megjött reggel, színtiszta vérrel. :/ Nem voltam feldobva, sőt, de mit csináljak folytatom tovább és bízom benne, hogy lassan sikerült.
Szaffi3
2016-02-18 10:44:39
 
Renáta
Én még nem voltam Aviva betanuláson, de jó tapasztalataim vannak és amint tudok, elmegyek. Mint már írtam, negyedik hónapja végzem, könyvből tanultam. Bár a babát még nem hozta meg, de meglepően tapasztaltam, hogy egyre erősödő hajhullásom megállt (dús a hajam van,de évek óta egyre jobban hullott). Erre a dologra nem is számítottam.
Nekem is korábban úgy jött meg, hogy barnáztam fél napig sokszor. Ez is megszűnt az Avivával (pedig egyedül tanultam meg).
Legutóbb amikor megjött, görcsöltem nagyon az első órákban és gyengéden elvégeztem 2-3 gyakorlatot, a görcs, mintha elvágták volna, megszűnt és vissza se jött.
A másik dolog, amiben még segített az Aviva módszer nekem, amit említett is neked már valaki, azt hiszem, az az, hogy nincs darabos vérzésem (ami volt), hanem tiszta, híg vér és kevesebb, mint korábban.
Ezeknek a dolgoknak mind örülök, hogy ebben segített az Aviva, de tűkön ülök a babaügy miatt (hiába másodszor, ugyanúgy várom, mint az elsőnél).
Ha kipróbálod, vagy elmész betanulásra, szívesen olvasnám a tapasztalataidat.
Én is voltam nőgyógyásznál, nagyjából egy éve, nem akart csinálni semmit még. Fél évet adok még magunknak kb. a komolyabb kivizsgálásokkal. (Nekem az első gyereknél is másfél év várakozást/próbálkozást javasolt a doktornő.)

Renata1989
2016-02-18 09:26:08
 
Szaffi3 Szia! :) Nem,nem ismerem az aviva módszert,de utana nézek,ha csak ennyi kell hogy összejöjjön a baba.. mi is másfél éve próbálkozunk,nekunk az első baba lenne... már nagyon vágyunk rá.. Peteérést nem mindig tudom hogy mikor van,most el kezdtem mérni a hőt,ez segít benne.. Nekem mensesem elött van barnázásom,és utana is 2 napig.. Azt írják hogy ez gond.. mondtam a nőgyógyászomnak,azt mondta ne törődjek vele.. hát nem tudom.. nem akar jönni a baba ...
Szaffi3
2016-02-17 10:46:21
 
Kedves Renata 1989!

Mi most másfél éve próbálkozunk a férjemmel és nem jön a kistestvér. Az első gyermekünk egy kislány, ő nyolc hónapra sikerült.

A terhesség elején volt színes folyásom, narancssárgás és elkezdett görcsölgetni a hasam, a nőgyógyász szólt, hogy azonnal kezdjek el szedni magneb6-ot, mert ez a vetélés előjele. Azonnal el is kezdtem szedni és 1-2 órán belül megszűnt a görcs és a folyás, a baba is megmaradt 5-6. hét körül voltunk. Most már nagy 4 és fél éves.

A lányom kétéves korában újra sikerült a terhesség kb. 2 ciklus után, de elvetéltem spontán. (Itt már előre szedtem magneb6-ot, de semmit nem segített, itt valami probléma lehetett. Nem is görcsöltem. Egy nap reggel felkelés után elmentem a wc-re és kiömlött belőlem sok-sok vér.
Voltam orvosnál, amikor elkezdtem vérezni azonnal, még megvolt a petezsák, szedtem Utrogestant, terhesvitamint, magneb6-ot, de ez a terhesség nem maradt meg, a kórházban már csak egy embrióra utaló kis foszlányt se találtak az eü. küret után...kérdezték, hogy biztos terhes voltam-e...nagyon rossz volt...)

Nekem a nőgyógyászom az első terhesség előtt azt javasolta, hogy 2-3 naponként legyünk együtt főleg a peteérés környékén.
Most is így teszünk és még azt is tudom, hogy mikor van peteérés, az Avivázás következében még jobban érzem (4. hónapja Avivázom otthon), de még nem sikerült.....
Az Avivát nekem egy kétgyermekes anyuka ajánlotta, akinek 2 kisgyereke van és 3 évig nem esett teherbe, majd két havi Aviva torna gyakorlás után spontán teherbeesett.

Ismered az Aviva módszert?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!