Szakértőnk

Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István

szülész-nőgyógyász

szulesz-nogyogyaszt.hu
RobertKlinika.hu

Orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Szakvizsgámat "kiválóan megfelelt" minősítéssel tettem le. Tudásomat több európai intézetben eltöltött szakmai gyakorlat során bővítettem folyamatosan.

Fő érdeklődési területeim a meddőség kezelése, valamint a minimál-invazív nőgyógyászati beavatkozások.

A meddőség kezelésekor a kíméletes, ám hatékony eljárásokat részesítem előnyben, amilyenek az endoscopos műtéti eljárások is. Az endoscopos műtéti technikát pályafutásom kezdete óta gyakorlom, az endoscopia iránti elkötelezettségem azóta is töretlen.

A Róbert Károly Magánklinika szülész-nőgyógyász szakorvosa vagyok, ahol nagyon sok pár tisztelt meg bizalmával és fordult hozzám, aminek eredményeként a meddőség kezelését sikeres terhesség, majd szülés követte, s ezeket orvosként volt szerencsém végigkövetni.

A sikeres párok boldogságát tapasztalni nagy élmény számomra és erős szakmai motiváció, bízom benne, hogy Önnek is tudok segíteni.

 
 
Kérdezni szeretnél? Kérdés feltevéséhez regisztrálj, vagy ha már megtetted, lépj be!

Korábbi kérdések és válaszok


Tisztelt Doktor Úr!
5 éve próbálkozunk, eddig 3 sikertelen lombikon vagyunk túl. Összesen 20 petesejtem lett, mindig meg is termékenyült mind, viszont se a beültetés, se a fagyasztás sem sikerült egyszer sem. Méhtükrözésem volt, ott mindent rendben találtak. Ezt okozhatja az, hogy rossz minőségű a petesejt, vagy az embrió? Milyen vizsgálatokat javasolna?
Válaszát előre is köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Üdvözlet doktor úr!
Kétszer is csináltam reggel tesztet, mind a kétszer 2 csík lett. Ha terhes vagyok, hány hetes lehetek? Hétfőn megyek nőgyógyászhoz.

A választ itt olvashatod.
 

Kedves Doktor Úr!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a ciklusom 28-30 napról átállt 34-35 napra már lassan 4 hónapja. Ön szerint ez jelenthet valami problémát?

A választ itt olvashatod.
 

Kedves Doktor Úr!
Voltam nőgyógyásznál, aki megvizsgált, és azt állapította meg, hogy hátradőlő méhem van. Annyit mondott, hogy ettől függetlenül lehetek terhes, csak nehezebben, amit nem egészen pontosan értek, kérem próbálja elmagyarázni. Párommal 1 éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Voltunk már meddőségi központban, páromnál minden rendben van, és nálam is. Szedtem 2 havi clostilbegyt, de sikertelen volt a próbálkozás. Ön szerint lehet, hogy probléma a hátradőlő méhem?
Válaszát előre köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Első babánk majdnem 2 év próbálkozás után a 3. inszeminációval sikerült 31 évesen (ismeretlen eredetű meddőség). Kislányunk jelenleg 15 hónapos. Kb 10 hónapja visszatért a ciklusom, rendszeres, 24-28 napos, ovulációs tesztek alapján van LH csúcsom. Nagyon szeretnénk újabb babát, de egyelőre sikertelenül próbálkozunk. Az előzmények miatt nagyon izgulok, hogy a kistestvér sem fog spontán sikerülni. Mikor érdemes újból felkeresni a meddőségi szakrendelést? Jelenleg még szoptatok, nappal kb. 3x, éjjel változó, minimum 2x, de most a fogzás idején sokkal többször. A szoptatás akadályozhatja a teherbeesést? Szoptatás mellett van lehetőség meddőségi kezelésre, vagy meg kell várni, míg abbahagyom? Nem szeretnénk túl nagy korkülönbséget a tesók között.
Köszönöm a válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Huszadik hetet betöltött várandós vagyok. Már mindenki megőrjít azzal, hogy mozog-e a baba. UH-n látszik is, elég mozgékony lurkó, de létezik, hogy én ezt nem érzem? Vagy csak nem ismerem fel? Első baba, nem igazán tudom, hogy milyen...
Köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
Mazsi

A választ itt olvashatod.
 

Üdvözlöm Doktor Úr!
47 éves vagyok, van két gyermekünk, akik már nagyok.
Szeretnénk még egy picit, 3 éve próbálkozunk, sajnos nem jött össze. Kb. 2 éve hónapokig jártunk orvoshoz, de sajnos nem vett komolyan minket, ezért többet nem is mentünk, bár a leletek alapján azt mondták, hogy lehet rá esély. Ön szerint ennyi idő eltelte után van még remény a babavárásra?
Köszönöm válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Kedves Doktor Úr !
Inzulinrezisztencia vizsgálatom felől szeretnék érdeklődni.
Értékeim:
glükóz terhelés 0': 5.3 mmol/L
60': 4,7 mmol/L
120': 4,1 mmol/L
inzulin 0': 4,5 mIU/L
60':34,2 mIU/L
120': 20,8 mIU/L
HOMA-IR: 1,0
Van okom aggodalomra? IR-es lehetek?
Válaszát előre is köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
A segítségét kérném. Hüvelyi ultrahangomon egy 32x23 mm-es sűrű bennékű folyadéktartalmú képletet látott a nőgyógyász. Endometriózisra gyanakszik, de néztünk tumor markereket. (a vérzésem egyébként pont hogy gyenge, 1-2 napos, és nem jár különösebb fájdalommal)
Az eredmények a következők:
CA 125: 30,5 U/mL
HE4: 56,7 pmol/L
ROMA score: 10,187 %
Kérdésem az lenne, hogy mivel mindegyik érték a normál tartomány felső határán van, van okom az aggodalomra? A CA 125, két éve csak 22 volt nálam. Ha ezek az értékek emelkednek, az fokozott hajlamot jelez a betegségre, esetleg egy elkezdődött folyamatot, vagy semmit nem jelent? 7 hónappal ezelőtt az ultrahangon nem volt még ott ez a képlet. Fél évente járok, van egy 1,5 cm-es miómám, azt követjük nyomon.
31 éves vagyok, a férjemmel az első babánkat szeretnénk, eddig sikertelenül.
Köszönöm segítségét!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
3. ciklusnapi laboreredményeim értelmezésében szeretnék segítséget kérni. A ciklushosszaim hektikusan változnak, ezért nézem a 3. és majd a “21. napi” hormonsort meg, ami valójában a valószínűsített ovuláció után 7-8 nappal lesz esedékes.
A 3. nap eredményei:
LH 8,31 U/L
FSH 6,6 U/L
Ösztradiol <73 pmol/L
DHEA-S 8,63 mmol/L
Androsztendion folyamatban (ezt nem is tudom értelmezni, ennek utólag küldik vajon az eredményét?)
Fennáll a PCOS lehetősége? Aggódom, hogy esetleg az alacsony ösztradiol szintem bajt jelez.
Köszönöm előre is a válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Kisfiam szoptatásának folytatása mellett szeretnék ismét áldott állapotba kerülni. 5 hónapja jött meg először, azóta volt egy 36, egy 55 és egy 44 napos ciklusom. Előtte cca. 35 naposak voltak. Hőgörbét vezetek, az alapján mindig volt peteérés. Vajon minek köszönhető, hogy ilyen hektikus lett az ovuláció időpontja? A luteális fázis 14-15 nap mindig. Kell vele orvoshoz fordulnom, vagy ez nem akadályozza a fogantatást?
Előre is köszönöm válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Ha egy ciklusban nem történik ovuláció, akkor azt a ciklust milyen fázisokra lehet felosztani? Ez esetben nincs luteális fázis?
Köszönöm válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Az lenne a kérdésem, hogy 12.01-én csináltam clear blue digitális tesztet, mely igazolta a terhességet. 11.02-án jött meg előtte a menstruációm, mostanában nem szabályos, pár nap eltérés szokott lenni. Minden menstruáció előtt barnáztam, most nem, illetve 1,5 hete volt egy kis rózsaszín folyás 2-3 napig. Előző terhességemnél progeszteron hiány miatt gyógyszert kaptam, és attól kezdve semmi probléma nem volt szülésig. Most kistestvért szeretnék, de eddig nem sok sikerrel. Hiába volt pozitív a teszt, estére elkezdtem vérezni, azt mondták, hogy valószínűleg korai vetélés. Az lenne a kérdésem, hogy a progeszteronhiány befolyásolja-e a teherbeesést, és ha igen, mit tehetek? Valamint, hogy ezután érdemes-e kihagyni egy hónapot vagy lehet próbálkozni?
Segítségét előre is köszönöm!
Adrienn

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
36 éves vagyok, férjemmel gyermekvállalás előtt vagyunk. Ez az első hónapom, amikor aktívan próbálkozunk. A menstruációm 29-32 napos szokott lenni, és 6 napig tart. Szedek Elevitet, és egészségesen élek. Kérdésem az lenne, hogy a 32 napos ciklus normálisnak mondható-e?
Válaszát köszönöm!
Tisztelettel,
Ildikó

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr,
Kérem segítségét a leletem értelmezésében (ciklus 20. napja):
Jobb ovariumban corp. lut. Mellette 19 mm-es parov. cysta.
Pontosan mit jelent, hogy parov. cysta?
Petefészekben található?
Tüszőrepedés megtörténhetett?
Teherbeesést befolyásolhatja?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Stelle83

A választ itt olvashatod.
 

Kedves István,
7 hetes kismama vagyok. Tegnapi uh-on látható volt a pici, akinek 11mm mérete és dobogó kis szíve is megnyugtatott, de a petezsák mérete 41mm, mely nem nagy az "átlaghoz" képest? Nem lehet ebből probléma?
Köszönöm válaszát,
Kicsimama

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Dr úr!
Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint miért van az, hogy október 5-én és október 30-án menstruáltam. Október 30-án csak 3 napig tartott, és november 20-án megint megjött - ez 22-ik napra volt, pedig nekem 27-28 napra szokott megjönni. Miért lehet ez? Mi lehet a baj? Kérem válaszoljon, mert nagyon idegesít engem ez a dolog, mivel nekem volt már egy laparaszkópos petefészek műtétem ciszta miatt.
Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Az alábbi problémával fordulok Önhöz:
A 2. missed ab. óta szinte mindig barnázgatom a ciklus vége felé - van, hogy csak a WC papíron látszódik, van, hogy kicsit jobban - a rendes menzesz megjötte előtt kb. 2-5-6 napig.
A műtét előtt soha nem volt ilyen problémám!!!!!!!
A problémát jeleztem a nőgyógyászomnak is tavaly, de nem tulajdonított neki jelentőséget.
Bejelentkeztünk meddőségi központba is, az endokrinológiai vizsgálat eredménye elvileg elég jó - bár az eredményt nem adják ide -, annyit mondtak, hogy a terheléses (agyalapi mirigyre ható gyógyszer beadása utáni eredmény) vérvétel során/után picit megemelkedett a prolaktin szintem. Elmondásuk szerint elég jók az eredményeink a párommal, azt mondták, hogy valószínűleg csak véletlen volt a két sikertelen terhesség, és ott sem reagáltak a barnázásos problémámra.
HSG vizsgálat eredménye is rendben.
Nagyon el vagyok keseredve, mert ha olyan jók az eredményeim, akkor miért van a barnázás, és miért nem jön össze a baba?
Valami csak nincs rendben.......
Szedjek esetleg barátcserjét rá, vagy mit tehetnék?
Vagy tényleg nem kell vele foglalkoznom?
Előre is köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Tekse István Doktor Úr !
2 évvel ezelőtt kezdtem el szedni a Meliane fogamzásgátlót.
Idén Márciustól Szeptemberig nem szedtem, mert babát tervezek, de amikor abba hagytam, már Májusban elkezdtem hízni, és Augusztusban vettem észre, hogy "kopaszabb" a fejtetőm mint eddig, ezért sajnos Szeptemberben és Októberben újra szedtem, vissza is fogytam egy picit. Most azonban végleg abbahagynám, mert Júniusban töltöttem a 36. életévemet, hátha még sikerülhet a baba. Az a kérdésem, hogy hány hónap várakozás után vizsgáltassam ki magam, hogy helyre rázódott-e a hormonháztartásom? Meddig normális várnom, honnan fogom tudni hogy van-e még peteérésem, vagy orvosi segítségre van szükségem?
Köszönöm válaszát, Szabó Csilla ( becenév Maura)

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Dr úr!
Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint befolyásolja a teherbe esést, hogy a páromnak volt vízér sérve, és most pedig lágyék sérve van. Én még ettől lehetek terhes, hogy ezek a problémák vannak? Mert szeretnék már babát, én voltam minden vizsgálaton, és mindent rendben találtak. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Hsg után mennyi idő kell, hogy baba lehessen, mert nekem most volt Szeptember 1, és azóta még nem sikerült semmi. Ön szerint a páromnak a betegség összefügghet vele?
Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel!

A választ itt olvashatod.
 

5 éves lány vagyok. 2016 június közepén műtöttek. A szövettan eredménye hyperplasia endrimetriit állapított meg. Kaptam Proverát, de nem használt. Azt mondta az orvosom, hogy akkor lehet megint műteni kell. Miután elfogyott a gyógyszer, nem mentem, mert nagyon nem javultam, és műtétet nem akartam. Továbbra is erős fejfájás, erős görcsös hasi és izomfájdalmam van, hányinger és hányás jelentkezik. Bő, váladékos vérzésem van. Többnyire huszonpár nap-38 nap, ami eltelik 2 menstruáció között (most, ma már 43-44 napja, hogy nem jött meg), de van amikor 2-18 nap ez. Többnyire 4-10 napig tart. Menstruációs problémáim 18-20 éves korom óta fennállnak. 13 évesen kezdtem menstruálni. Epilepsziás is vagyok, többek között. Jelenleg Depakine Chrono 300 mg tablettát, Rivotril 0,5 és Lamotrigin Orion 100 mg szedek.

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor úr!
Én egy 27 éves nő vagyok, 3 éve próbálkozunk a babával, de viszont pco-m van, 2 éve derült ki.
Inofolicot szedtem, a ciszták eltűntek augusztusban.
44 napja késik a mensesem, folyamatos hányingerem van, amit hányás is kísér. Szédülni is szoktam elég sűrűn, éhségérzetem az folyamatos, tipikus terhességi tüneteim vannak, viszont csináltam 3 hete 2 terhességi tesztet, ami negatív lett.
Néha úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de semmi jele. Volt barna folyásom, de nagyon minimálisan.
Az lenne a kérdésem Ön felé, hogy Ön szerint van némi esélyem a terhességre?
Vagy esetleg valami baj lehet nálam?
Válaszát előre is köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Kérdésemre a válasz elég sürgős lenne, mivel a problémám a következő:
Tegnap volt egy missed ab.om, mert elhalt a 7. hetes terhességem.A méhem tele lett miomákkal, számos 1-2 centis ,és egy, ami 48x43 mm es. Ez utóbbi csak hasi ultrahangon látszik az elhelyezkedése miatt.
Kérdésem az lenne, hogy tegnap volt a műtét, és nekem azóta szinte semmiféle vérzésem nincsen. Ez normális vagy pedig valamiféle elzáródás vagy hegesedés akadályozza a vérzést?
A műtős orvosom Augmentin duo-t írt fel nekem, azt szedem.
Vissza kéne mennem a kórházba ezzel, vagy ez így normális, hogy nem vérzek egyáltalán?
Válaszát előre is köszönöm.
2017.11.15.

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Főorvos Úr!
Ezúton kérdezném, 43éves vagyok, kislányomnak szerettem volna kistestvért, de nem jön össze.
AMH: 0.27ng/ml
Orvosi javaslatra,Clostilbegyt tbl, Meriofert inj .kezeléseket csinálom 3 hónapja.
Szeretném kérdezni, lehetséges, hogy van elő normális petesejtem?
Van e esély egy egészséges terhesség kihordására?
Mit javasol?
Köszönöm

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
41 éves vagyok, párommal babát szeretnénk. Augusztus 30-án eltávolították hormonmentes spirálomat, azóta védekezés nélkül próbálkozunk. Előző ciklusom szabályosan 28 napra jött meg (okt. 21-én), de csak 2 napig tartott. Most november 13-án együttlét után jelentkezett a vérzésem. Elötte 5 nappal erős mellfeszülésem volt, mely a vérzés napjára elmúlt. Ön szerint mi okozhatja a zavarokat?

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Dr Úr!
33 éves vagyok, és a második terhességet tervezzük. Az első terhességem bő fél év után bromocriptin szedése mellett jött össze.
Most ismét már fél éve próbálkozunk, és voltam hormon vizsgálaton, hátha ismét gond van. A prolaktin úgy tűnik rendben.
Kérdésem az lenne, hogy az alábbi többi érték bár referencia határon belül van a labor szerint, de egy tervezett várandósság szempontjából biztos, hogy nem magasak picit?
Érdemes pl. a progeszteront növelni?
Ösztradiol a 3. napon 391pmol/L 21. napon 559pmol/L
Prolaktin 141mlU/L, majd 218 mlU/L
Progeszteron 1,9 nmol/L majd 21nmol/L
Pár hónappal később csak a ciklus utolsó szakaszán tudtam vérvételre elmenni, akkor a prolaktin 300, ösztradiol 447, progeszteron 26,9.
Köszönöm a válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt doktor úr!
36 éves, 3 gyermekes anya vagyok, és 10 éve sterilizált.
Azóta új párkapcsolatom van, és nagyon szeretnénk közös babát, de én mondtam a páromnak, hogy szerintem nálam nem lehetséges.
Kérdezném, hogy igazam van-e, és tényleg nem lehet közös kisbabánk?
Köszönöm válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
Kb. 15 hónap próbálkozás után ma reggel pozitívat teszteltem. 35 éves vagyok, voltunk tavasszal meddőségi kivizsgáláson, inzulinrezisztenciával 5 hónapja diétázom, és bő 2 hónapja szedek napi 500 mg Merckformint. A hormon értékeim rendben voltak, a petefészkeimen voltak ciszták, de PCOS végül a zárójelentésemben nem szerepelt. Ma felhívtam a meddőségi központot, mert az orvosom azt mondta, hogy pozitív teszt esetén jelentkezzek receptért. Felírtak 3x2 Utrogestan hüvelykapszulát és 3x2 Duphaston tablettát, azt mondták, mindenki ezt kapja. Az orvosomhoz időpontom csak jövő hét péntekre van. A kérdésem az lenne, hogy valóban indokolt-e bevenni ennyi progeszteront, ha korábban sosem említették, hogy alacsony volna a progeszteron szintem? És, hogy veszélytelen-e? Ez az első terhességem, tehát vetélésem sem volt korábban.
Válaszát előre is köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor úr,
39 éves vagyok, babát szeretnénk. Az igazi próbálkozást most kezdtük, de a korom miatt igyekeztem nem teljesen a jó szerencsére bízni. Voltam a nőgyógyászomnál, aki Closty-t írt fel a ciklus 5. napjától - 1 szemet 5 napig. A jobb oldalon lett egy szép tüsző, a bal oldalon egy kisebb. A ciklus 15. napján lett pozitív az LH teszt, orvosom megnézte UH-n a 16. napon, és látta, hogy a jobb oldali megrepedt, és a bal oldalon nem is egy van, hanem 2 még. Azóta eltelt 6 nap, ez a ciklus 22. napja, szúrkál időnként a hasam, volt egy apró, nagyon-nagyon halvány, rózsaszínes folt a wc papíron, amit természetes fénynél tudtam csak azonosítani... Eddig a ciklusaim 25 naposak voltak, most előfordulhat, hogy hosszabb lesz a Closty miatt? ...vagy megjöhet a 25 napon? - ez azonban azt jelentené, hogy a luteális fázisom csak 9 napos. Létezik ilyen?
Válaszát köszönöm.

A választ itt olvashatod.
 

Kedves Doktor Úr!
3 sikertelen inszemináción, 4 lombik stimuláción és 6 beültetésen vagyunk már túl; 6 éve várjuk a gyermekáldást.
Egyik oldali petevezetékem zárt, de azon az oldalon valamiért jobban működik a petefészkem (5 hónap utánkövetéssel spontán ciklusban végig csak azon az oldalon volt domináns tüszőm).
Az átjárható oldalon stimuláció hatására szokott lenni tüszőnövekedés, bár akkor is kevesebb, mint az ellenoldalon.
Mivel már csak egyetlen lombik lehetőségünk maradt; ezért felmerült bennem, hogy újra inszeminációval (is) megpróbálkozzunk, mert az előző inszeminációk óta sok eltérésre fény derült (pl. méhsövény), ami azóta már kezelve lett.
Mivel az eltéréseim egyértelműen nem zárják ki a természetes fogantatást sem, ezért én mindig reménykedem, hogy egyszer csak sikerül nekünk is - akár spontán. De így, hogy a jó oldalamon nincs, vagy szökőévente van csak peteérés; gyakorlatilag esélytelenek vagyunk...
Ezért felmerült bennem, hogy a lombikok között nem lenne-e jó magánúton inszeminációval is újra megpróbálkozni; mert így legalább esélyünk lenne a fogantatásra a várakozás alatt is. (Természetesen a kötelező 'regenerációs szünet' betartása mellett.)
Ön mit gondol erről? Lenne értelme?
Ha igen, akkor mennyi szünet legyen lombik után, egy inszemináció előtt?
Köszönöm, hogy időt szánt levelem elolvasására, megválaszolására!

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor úr!
Idén júniusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta próbálkozunk a férjemmel baba ügyben. Sajnos még sikertelenül. Az orvos azt mondta, hogy egy évig nyugodtan próbálkozzunk, addig nem küld különösebb vizsgálatra. Én azonban a csináltattam már egy 5. napi vérvételt, aminek az eredménye a következő lett:
TSH: 2,870 mIU/L
LH: 5,22 U/L
FSH: 4,67 U/L
Prolaktin: 524,3 mIU/L
Ösztradiol: 331,4 pmol/L
Progeszteron: <0,32 nmol/L
Toltal 25-OH D vitamin: 45,7 nmol/L
Inzulin: 8,5 mIU/L
HOMA-IR: 1,6
Érdeklődnék, hogy ilyen TSH eredmény mellett lehetséges-e teherbe esni, illetve a többi érték mennyire mondható jónak (progeszteron, D-vitamin alacsony)?
Válaszát előre is köszönöm!
M.

A választ itt olvashatod.
 

Tisztelt Doktor Úr!
38 éves vagyok, kb. 2,5 éve elvetéltem,anno meglehetősen gyorsan (kb 5-6 hónap) teherbe estem. Küret nem volt, mert eléggé az elején voltam (6-7 hét). Azóta nem esek teherbe, a menstruációm azóta megrövidült, 3 nap, a ciklusom 26 nap. A vérzésem darabos, és olyan halvány piros. Ha elérem a félidőt, és előtte próbálkoztunk a párommal, enyhén görcsöl, és feszül a hasam, mint amikor megjönne. Valószínű furán hangzik, de mintha a testem "nem fogadná be".
Progeszteront kaptam, a 15-16. naptól kell szednem, mert a ciklusom második felétől alacsony.
Előre is köszönöm a válaszát!

A választ itt olvashatod.
 

Régebbi kérdések és válaszok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!