Valami akadályozza a stimulációt?

Tisztelt Doktor Úr!
Kérem adjon tanácsot, el vagyok keseredve. Két éve próbálkozunk, nemrég az egyik Kaáli intézetbe mentünk. 38 éves vagyok, FSH-LH (6-7,5), AMH (2), több hormon, cukorterhelés, HSG rendben, Letrox pm. alulműködésre megy, 1,4 TSH. A férjem eredménye is jó, inszemre kerülne sor, de a dr. leállította. Az UH-n látszott egy szerinte perzisztáló tüsző, 4. nap 10 mm, nem volt hajlandó stimulálni, hogy ciszta lehet. Megértem, hogy óvatos, de nincs sok időnk, közölte próbálkozgassunk és jövőre menjünk vissza.:( Másik orvoshoz kaptunk dec.re időpontot. Előző hónapban is volt egy pici, de 10. napra ebből 20 mm dom. tüsző lett. Nem tudom, régebben volt-e, vérzés alatt 3.-5. napon máshol soha nem néztek UH-t, amikor nézték volt normális dom.tüszőm, megrepedni is látták. Azt is mondta, hogy 10. napon túl nagy volt a 20 mm is, lehet üresek és nincs bennük petesejt. Mivel 13. napon repedt meg a jelek szerint, prog. 21. nap 40 nmol, nem világbajnok de peteérést jelent, másrészt ha ez LUF (a papírra azt írta) ahogy olvasgattam, arra épp stimuláció kéne nem? Ha peteérés zavaráról van szó. Doktor úr mit gondol? Vitamint szedek (C, Mg, B komplex, Se, cink, Q10, folsav), endokrinológus engedélyével.
Válaszát előre is hálásan köszönöm: Lili


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Lili!
Leírásában nem találtam semmit ami akadályozná a stimulációt. Azt kifejezetten nem értem, hogy a 4. napi UH miért számít a stimulációban hiszen ennél hamarabb kellene elkezdeni stimulálni.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!