A kérdés:

Kedves Julianna,
A segítségét kérném. Menstruációm több, mint egy éve nem volt, tavaly volt egy jelentős súlyveszteségem, ezt tartom az okának. Elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát, gyógyteákat fogyasztok (cickafarkfű, palástfű tea) Semmiféleképpen nem szeretnék hormonális készítményhez folyamodni, maximálisan ellenzem. Csak a természetes módszerekben bízom. Ismerősöm ajánlotta a jogát,amely (állítólag) segíthet rendezni, pontosabban előidézni a ciklusom. Így találtam az Aviva módszerre! Szeretném kérni a segítségét, megszeretném oldani ezt a problémát mindenképpen természetesen módon! Tudna nekem segíteni? Orvoshoz nem szeretnék fordulni, mert irtózom a gyógyszerektől.. Egyre inkább szorongok ez miatt... de tudom, hogy létezik egy természetes gyógymód a gondomra! Az Aviva-módszer megoldás lehet? Nagyon szépen köszönöm, a segítségét előre is! Várom a válaszát! Lili, 22év


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Lili,
valóban, a tornával rövid időn belül meg tudná oldani ezt a problémát minden kemikália és beavatkozás nélkül. Ajánlom önnek és meglátja hamar rendeződik majd tőle a ciklusa.
Várom szeretettel a betanuló 4 órás foglalkozáson ahol sok mindent átbeszélünk és a gyakorlatokat is átvesszük.

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!