A kérdés:

Kedves Julianna, sajnos letapadt petevezetővel küzdök, laporoszkópiás műtéttel sem tudták megnyitni olyan mértekű az összenövés, Ön szerint segíthet a torna teherbe esni (MEGNYITNI A PETEVEZETOKET), ha a műtét sem segített? Köszönettel: T.A


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves T.A,
mivel a torna a saját regenerálódásunkat segíti elő, ezért azt mondanám, hogy érdemes kipróbálnia! Sok hihetetlen történetnek és gyógyulásnak vagyok a tanúja, amik megtörténtek és fel nem foghatóak. Hogy az emberi test hogyan oldja meg a gyógyulásunkat, annak mind az ideje, mind a módja rejtve van előttünk. Bár tudom, hogy a józan ész azt diktálja, hogy az összenövés más mint egy letapadás. De a tapasztalataimnak jobban hiszek, mint a józan észben. Amúgy egy letapadást vagy egy átjárhatósági problémát gyorsan kezel az Aviva-módszer. Nem hitegetem a biztos sikerrel, de ha kipróbálja akkor tudunk majd biztosat! :) Pár hónap alatt, maximum fél év alatt már követhető a változás, a gyógyulás ami a torna hatására következik be. A döntés az ön testében/kezében van!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"4 hónap próbálkozás után ma reggelre halvány pozitívat teszteltem, nagyon köszönöm az oldalnak a segítséget és persze sok sikert kívánok mindenkinek :)"

vercsi27

Lájkolj minket!