A kérdés:

Kedves Julianna! Sajnos a hormonháztartásom eléggé felborult az utóbbi pár hónapban, amihez nagyban hozzájárult eléggé stresszes életem is. Váratlanul megemelkedtek az FSH és az LH értékeim is, pedig előtte rendesen volt menstruációm, illetve ultrahangon a nőgyógyászom többször is látott érett petesejtet nálam. Már több mint 1 éve próbálkozunk babával (37 éves vagyok), de sajnos nem sikerül. 3 hónapja rendszeresen Avivázom (voltam betanító tanfolyamon is) és az lenne a kérdésem, hogy ha folytatom a tornát (mind a 18 gyakorlatot), akkor számíthatok-e arra, hogy az FSH és az LH értékeim lejjebb mennek a normál szintre? Sajnos gyógyszeresen meg kellett hozni a legutóbbi menstruációmat, mert 2 hónapja már kimaradt és az addigi 1,5 hónap Aviva torna még nem hatott. Esetleg a 18 gyakorlatból tudna ajánlani olyat, amelyiket külön többször végezve kifejezetten a hormonokra hatna? Köszönettel: Emőke1111


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Emőke1111,
meglepődtem, hogy a torna ennyi idő alatt nem használt önnek! A vérzést elég hamar meg lehet hozni vele. Azt javaslom, hogy jöjjön el gyakorló órára és szívesen megnézem, hogy helyesen végzi-e a gyakorlatokat. Sokszor ez állhat a háttérben, hogy ha nem megfelelően végezzük a gyakorlatokat, akkor sajnos nem tud hatni a torna. Az egész gyakorlatsor hat a hormonokra nem csak egy-egy kiemelt gyakorlat. Emiatt a 18 gyakorlatot kell végezni megállás nélkül! Én még nem adnék önnek plusz gyakorlatot, mert a cél, hogy beállítsuk a vérzést, nem pedig, hogy előbbre hozzuk. A pajzsmirigy rendezésére számos alternatív megoldás is létezik, amellyel akár pár hét alatt eredményeket lehet elérni. Érdeklődjön nálam e-mailben vagy várom szeretettel a gyakorlások egyikén.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!