A kérdés:

Üdvözlöm Kedves Julianna! Párommal 1,5 éve döntöttünk úgy szeretnénk közös babát. Előző kapcsolatomból már született egy kisfiú, Ő 4,5 éves. Fél év után mentem kivizsgálásra mivel 36-38 napos ciklusaim lettek. Kiderült pm alulműködésem van, ezt azóta is letrox-al kezelik. Továbbá kiderült pco-m van, de ezek ellenére mégis február végén kopogtatott a gólya....bár az örömünk nem tartott sokáig, a baba a 7. hétig maradt velünk... Közben IR-t diagnosztizáltak...most folyik az egyeztetés a kezelésről... Ön szerint a problémám összetettsége miatt segíthet nekünk az AVIVA? Várom megtisztelő válaszát! Tímea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Tímea,
a hormonális elcsúszásokat a tornával is lehet kezelni és az ön esetében a glutén mentes életmód hozhatna még eredményeket az egészségében. A tornát javaslom önnek, és egy 4 órás betanuló foglalkozás keretében megismerkedhetne más alternatív módszerekkel is. Összetett a probléma valóban, és ezért is lenne jó a több fronton való változtatás, hogy biztosra mehessünk!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!