A kérdés:

Kedves Julianna! 3 hónapja Aviva tornázom, s az elmúlt 3 alkalommal 2 napot késett a menstruációm.34 éves vagyok, de még SOHA nem késett, nagyon pontos a ciklusom! Van-e összefüggés a torna s a késés között, mi lehet az oka? Továbbá endometriózisom is van (császármetszés hegénél "türemkedik").Olvasom, hogy endometriózissal nem is lehet tornázni. Azért tornázom ismét, mert az előző terhességnél is a torna segítségével jött össze a baba. A cél most is a teherbeesés. Válaszát köszönöm. Tadii


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Tadii,
örülök, hogy már van tapasztalata az Aviváról! De ha lehetséges, akkor tényleg ne tornázzon amíg az endometriózis fennáll. Ha a műtétet szeretné elkerülni akkor életmódváltással is meg lehet belőle gyógyulni. Ebben szívesen adok információkat önnek, ha felveszi velem a kapcsolatot e-mailben (avivastudio@gmail.com). A vérzést néha a torna összezavarhatja, de csak a gyakorlás elején, amíg a saját természetes ciklusunk be nem áll. Az endometriózis miatt kérem legyen körültekintő és a tornát addig ne végezze, amíg ez fennáll! Várom levelét!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"4 hónap próbálkozás után ma reggelre halvány pozitívat teszteltem, nagyon köszönöm az oldalnak a segítséget és persze sok sikert kívánok mindenkinek :)"

vercsi27

Lájkolj minket!